<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-6656590165348922955', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Σκούρα τα πράγματα!

Διάβασα το χθεσινό σχόλιο (Κοίτα, ρε!) της DiS, και επειδή είμαι κλασικός τύπος "να ΄ταν η ζήλεια ψώρα θα γέμιζε η χώρα" έτρεξα να κάνω το τεστ -το σύντομο, των τριάντα ερωτήσεων. Ιδού τα αποτελέσματα:

Global Personality Test Results

Σταθερότητα (18%): χαμηλή, γεγονός που υποδεικνύει ότι ανησυχείτε υπερβολικά εύκολα, είστε ανασφαλής, συναισθηματική, και αγχώδης.

Πειθαρχία (43%): σχετικά χαμηλή, γεγονός που υποδεικνύει ότι είστε, ορισμένες φορές, υπερβολικά ευπροσάρμοστη, τσαπατσούλα, και επιζητάτε τη διασκέδαση σε βάρος της αξιοπιστίας, της επαγγελματικής δεοντολογίας και των μακροπρόθεσμων επιτεύξεων.

Εξωστρέφεια (56%): σχετικά υψηλή, γεγονός που υποδεικνύει ότι είστε, ορισμένες φορές, υπερβολικά ομιλητική, κοινωνική, προσηνής και συνεργάσιμη σε βάρος της ανάπτυξης των προσωπικών ενδιαφερόντων και της εσωτερικής σας ταυτότητας.

Σουσούμια: τάσεις παράνοιας, οξυθυμία, ανυπομονησία, νευρικότητα, εξάρτηση, ανησυχία, συναισθηματική ευαισθησία, τάσεις μεταμέλειας, κατάθλιψη, προσωπική αμφισβήτηση, τρωτότητα, δυσανεξία στις αλλαγές, προτίμηση για την οργάνωση και απέχθεια για το απρόβλεπτο, καχυποψία, φοβίες, λαχτάρα για προσοχή, αποφυγή ρίσκων, χαμηλός αυτοέλεγχος, υπερβολική ευαισθησία στην κριτική, αποστροφή για την περιπέτεια, δυσκολία στην απόκτηση φίλων, αμυντική στάση, ιδεοληψία, χαμηλή αυτοεκτίμηση.


Σε φαντάζομαι, αναγνώστη μου, να κουνάς θλιμμένος το κεφάλι σου, να σταυροκοπιέσαι, να φτύνεις τον κόρφο σου και να μουρμουρίζεις, "Μακριά κι αγαπημένοι". Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα του τεστ προβλημάτισε και μένα την ίδια (επί περίπου τέσσερα λεπτά). Αφού το σκέφτηκα ενδελεχώς (επί περίπου πέντε λεπτά) κατέληξα σε ένα συμπέρασμα. Η λύση -και η ανάλυση- στο επόμενο post!

6:37 π.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Μία απ' τα ίδια, με λίγο χαμηλότερο σκορ στα δύο πρώτα και ψηλότερο στο τελευταίο. Ρε, μήπως χάλασε το μαραφέτι και λέει τα ίδια σε όλους;
Δεν έχω χρόνο να κάνω το μεγαλύτερο τεστ (εκείνο με τα γράμματα), θα τ' αφήσω για μετά (την εξεταστική, το Πάσχα, το καλοκαίρι..)    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο