<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-6656590165348922955', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Αιέν Αριστεύειν

Από το Tchotchke το περίμενα, απ΄ αλλού το πήρα το βραβείο (βλ. κατηγορία Blogs). Όπως είπα και στους ιδιοκτήτες του site, επόμενος στόχος μου το Χρυσό Βατόμουρο.

11:55 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

- Σε τελική ανάλυση, ποιον ενδιαφέρουν οι ηλιθιότητές σας;


Έλα μου ντε.


Mersault (Kλίμακας αδιαφορίας: 6)    



12:26 μ.μ.
Blogger dystropoppygus είπε και ελάλησε...

Dammit! Μας πρόλαβαν;;;

[Άλλος ένας λόγος να σταματήσω το ηλίθιο τούτο "άθλημα". Άσε που λέω να πάω διακοπές και δε λέει να σέρνεις τα πισιά στις πισίνες αντί να χαζεύεις πισινούς.]    



1:13 μ.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

What do you mean, "μπλογκίζοντα"; Βlog είναι, χωρίς links, blogroll και σχόλια (κοινωνιοπάθεια, κοπρολαγνεία, πριαπισμός, sensory deprivation' κλίμακα αδιαφορίας: 7). Πετυχημένη η Darth Παραρίζου, πάντως..

Και τι απέγιναν τα Tchotcke, για να'χουμε το καλό ρώτημα; ;-P    



1:57 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Τα εύσημα για την ανακάλυψη του Shitsite στο ΑποΦώλιο Τέρας παρακαλώ.    



2:42 μ.μ.
Blogger Mr.Folios είπε και ελάλησε...

Κοιτα που θα μου βγει και το ονομα...    



2:45 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Κίτρινος Τύπος, παιδάκι μου, τα blogs. Κίτρινος Τύπος.    



3:27 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"κοινωνιοπάθεια, κοπρολαγνεία, πριαπισμός, sensory deprivation".

Oneiros είσαι τόσο ακριβής που μάλλον πρέπει να γνωριζόμαστε από κάπου.    



5:33 μ.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Oneiros είσαι τόσο ακριβής που μάλλον πρέπει να γνωριζόμαστε από κάπου.
Ενδέχεται, αλλά απλά ήθελα να δείξω πόσο εύκολο είναι να παίξεις αυτό το παιχνίδι της αρνητικής βαθμολογίας και του tagging (δε γλυτώνουμε απ' τα metadata ;-p). Σίγουρα, σέβομαι πολύ περισσότερο το θάρρος μιάς ψευδώνυμης (!=ανώνυμης) γνώμης, από πχ. το ανώνυμο trolling.
Well met, λοιπόν' ελπίζω κάποια στιγμή να βάλετε links και επιτρέψετε σχόλια στα post του shitsite.    



5:42 μ.μ.
Blogger xryc agripnia είπε και ελάλησε...

Παντως Κουρουνα,σε εφαγα λαχανο στη βαθμολογια!    



8:15 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Oneiros,μάλλον μας παρεξήγησες. Δεν είμαστε κακά παιδιά,απλά βάζουμε πολύ κέτσαπ στις πατάτες μας και πολύ ειρωνία στα Post μας. Το Shitsite είναι ανοιχτό για όλους και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε τα shitty αρθρα σας,ζωγραφιές κλπ και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς. Όσο για το θέμα-blog,δεν έχουμε΄κάτι προσωπικό με κανέναν και αρκετά από τα ποστ τα πήραμε εσκεμμένα out of context.
Όσο για τις αλλαγές και τις προσθήκες στο σάιτ, αν ειναι να σου δώσω το μεηλ του φίλου που έχει αναλάβει αυτά τα θέματα μπας και τον πείσεις.Εμάς δε μας ακούει, βαριέται απίστευτα.    



9:17 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Καραγουστάρω! Πέρα από το ότι γέλασα με τις κριτικές, κατάσκασα που δεν ήμουν μέσα. Γιατί ρε παιδιά; Μια ζωή φτυσμένη θα μ΄ έχει η παντός είδους κριτική; H βαθμολογία και η ανάλυση ήταν όλα τα λεφτά!

Α, και βάλτε link.

Y.Γ.: Αυτό το μαύρο-κόκκινο μου κούρασε τα μάτια |-(    



9:49 μ.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Oneiros,μάλλον μας παρεξήγησες. Δεν είμαστε κακά παιδιά,απλά βάζουμε πολύ κέτσαπ στις πατάτες μας και πολύ ειρωνία στα Post μας

Μπα, μη μου δίνεις σημασία, είμαι λίγο αρπαγμένος αυτό τον καιρό και οι διατυπώσεις μου δεν είναι οι καλύτερες.. Όπως είπα, η κριτική είναι σεβαστή (btw, ωραίο το review του Batman Begins), κι εξάλλου είχε καιρό να δώσει Tchotchke ο dystropoppygus.

Όσο για το email στον admin του shitsite, ευχαρίστως να επικοινωνήσω μαζί του' ειδικότης μου, να ζαλίζω κόσμο για τα καλά της αμφίδρομης επικοινωνίας :-p    



12:56 π.μ.
Blogger 0comments είπε και ελάλησε...

Ωχ! Κι εγώ που αποφάσισα από σήμερα να γίνω blogας μήπως να το ξανασκεφτώ; Ε;    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο