<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-6656590165348922955', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Αφιερωμένο ...

... στον έλληνα χρήστη του Ιντερνέτ.

14 μήνες.mp3*





Αν κάποιος έχει κάτι ανάλογο για την ελληνίδα χρήστρια, ας μου το στείλει. Το παρόν μπλογκ δεν κάνει φυλετικές διακρίσεις.

(*Προσοχή: περιεχόμενο ακατάλληλο για πολίτικλι-κορέκτ τύπους)

7:34 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Μπορεί να συνδυαστεί με το προηγούμενο ποστ...    



4:16 μ.μ.
Blogger Pan είπε και ελάλησε...

ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

ΟΣΑ ΕΛΑΦΙΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.    



8:54 μ.μ.
Blogger ou ming είπε και ελάλησε...

Για αυτό ο άνθρωπος έκανε τέχνη.    



3:26 π.μ.
Blogger vatraxokoritso είπε και ελάλησε...

κλαιω απο τα γελια, που τα βρισκεις ρε?
που τα βρισκεις ρε?    



12:40 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

re file alitheia pou to vrikes?? o dimiourgos einai filos kalos k eilikrina den exei idea pws exei kykloforisei afto...    



12:42 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

btw... gamise! hihihi!!!    



1:17 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Mr Pink Eyes, μου έστειλε ένα e-mail ο φίλος σου και του εξήγησα ότι μου το έστειλε με e-mail κάποιος φίλος μου, που του το έστειλε κάποιος φίλος του κοκ. Αν δεν έχει κυκλοφορήσει σε σιντί, κάποιος που είχε αρχικά το κομμάτι -φίλος ή γνωστός του φίλου σου- το μετέτρεψε σε μπ3 και το ανέβασε, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο φίλος, του φίλου, ω φίλε... Όπως είπα και στον ίδιο, αν δε θέλει να υπάρχει εδώ, θα το κατεβάσω. Αν πάλι θέλει να αναφερθεί το όνομά του, ας μου το πει. Το κομμάτι του έκανε στράκες!    



2:41 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ποπο, φιλε..    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο