<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-6656590165348922955', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ασύμμετρη απειλή



Μετά το βίντεο-σοκ των δύο εμπρηστών-τρομοκρατών στον Υμηττό, έρχεται στο φως της δημοσιότητας δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο εμφανίζεται αντάρτης πόλης (ή, κατ΄ άλλους, ξένος πράκτορας) να εξασκείται στη χρήση εμπρηστικού μηχανισμού ο οποίος δεν αφήνει ίχνη. Αν λάβουμε υπόψη τα λόγια της Ντόρας Μπακογιάννη, σύμφωνα με την οποία "ως ασύμμετρη απειλή προσδιορίζεται εκείνη η οποία μπορεί με ελάχιστα μέσα να προκαλέσει τεράστια καταστροφή", είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με σατανικό υπερόπλο.

10:23 π.μ.
Blogger ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε και ελάλησε...

Κουρούνα μου πέρα από το ευρηματικό του θέματος και της έμπνευσης,είναι γνωστή επιστημονική γνώση ότι το πολύ κρεμμύδι μετουσιώνεται σε μεθάνιο πρωτης ποιότητος, ο συσχετισμός με το σοβαρό θέμα του καψίματος της χώρας βάσει οργανωμένου σχεδίου εμπρηστών από κάποιους που πολύ φοβάμαι είμαστε ή μας θέλουν ανώριμους για να το μάθουμε ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. Φοβάμαι πάντα τη συλλογική επιπολαιότητα αν και την ερμηνείας σας θα την εκλάβω ως μαγικό ξόρκι, κάτι σαν ευφημισμός για την παλιοκατάσταση.    



10:25 π.μ.
Blogger ΠΡΕΖΑ TV είπε και ελάλησε...

Βρε συ,αυτος ειναι τρομοκρατης.Που το βρηκες το video????    



10:27 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Χμμ... Προτείνεις το πολιτικώς ορθώς χιούμορ, Διόνυσε; Ίσως δεν κατάλαβα καλά το σχόλιο. Αν ναι, δεν είμαι οπαδός.

Πρέζα, δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου. Ωστόσο είναι "ασφαλείς", όπως λένε στην τηλεόραση.    



11:00 π.μ.
Blogger Δημήτρης είπε και ελάλησε...

Ναι και μάλλον την ώρα που γύριζε το βίντεο έκανε προθέρμανση για την μεγάλη φωτιά του κουβαρά. Αυτός με ένα αναπτήρα σου βάζει φωτιά πριν πεις κύμινο. Τρομοκράτης με τα ούλα του    



11:35 π.μ.
Blogger αθεόφοβος είπε και ελάλησε...

Αυτή είναι παλαιά τρομοκρατική μέθοδος που αναφέρεται ήδη στην κλασσική λογοτεχνία όπως έχω αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο στο μπλογκ μου.
http://atheofobos.blogspot.com/2006/11/quiz.html
http://atheofobos.blogspot.com/2006/11/quiz_116303229167592521.html    



1:31 μ.μ.
Blogger Michalis είπε και ελάλησε...

Πολύ καλί δουλεία !!! Συγχαρητήρια !!! Αν θες να δεις αστεία βίντεο μπορείς να επισκέπτης ://funniestvideoclips.blogspot.com/ όπου εκεί μπορείς να βρεις συλλογές από επιλεγμένα αστεία βίντεο. Απόλαυσε…    



2:40 μ.μ.
Blogger Niemandsrose είπε και ελάλησε...

Είδες που έλεγες πως με πορδές αυγά δε βάφονται; Όπλο στα χέρια των τρομοκρατών. Κι όταν λέω τρομοκρατών εννοώ πως η Ντόρα, ο Γιακουμάτος και ο Ρουσσόπουλος πρέπει να κόψουν τη φασολάδα.
Πιφ!    



4:36 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

χαχα!! Είσαι υπέροχη. Ελπίζω να μη σταματήσεις το blog σου ποτέ. Βοηθάει εξαιρετικά να βγάζω τις "δημιουργικότατες" μέρες στη δουλειά. Αλλά και όχι μόνο..    



9:19 π.μ.
Blogger ΠΑΥΛΟΣ είπε και ελάλησε...

Τώρα εμένα γιατί μου θύμισε την παλιά ελληνική ταινία "τι έκανες στον πόλεμο Θανάση?"
Α, ρε Βέγγο αθάνατε    



7:24 μ.μ.
Blogger Rodia είπε και ελάλησε...

Υπέροχο και το κείμενο, Υπέροχο και το βίδεον. Σχολιάσαμε!!!:-)))    



8:27 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Alhtheia einai. Natos fainetai kai se ayto to video . O deuteros apo aristera


http://www.youtube.com/watch?v=Z93W_7HK_ps    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο