<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-6656590165348922955', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ρωμαίος


Εδώ και κάποια χρόνια, διασχίζοντας τις ταράτσες και ακροβατώντας στα στηθαία τους, έρχεται στη βεράντα της φίλης μου της Ιφιγένειας στην πλατεία Αμερικής ένας πρίγκιπας των δρόμων, ο Ρωμαίος. Πάντα με τραύματα και πληγές από φοβερές γατομαχίες αλλά και ατυχήματα, ωστόσο τρυφερός και αγαπησιάρης, τρώει το φαγητό που του προσφέρουν, πίνει από το νερό που υπάρχει συνέχεια γι' αυτόν, εισπράττει τα χάδια του και φεύγει. Κάθε τόσο πρέπει να τον γιατροπορεύουν γιατί η ζωή ενός περιπλανώμενου πρίγκιπα δεν είναι εύκολη. Δέχεται μεγαλόψυχα τις περιποιήσεις, αλλά όταν συνέρχεται αποχωρεί ξανά, αναζητώντας νέες περιπέτειες. Όποιος αμφιβάλλει για την ευγενική καταγωγή του δεν έχει παρά να κοιτάξει τα ζαφειρένια μάτια του.

25-8-2012


8:22 μ.μ.
Blogger Περαστικός είπε και ελάλησε...

Πρωταγωνιστής σε ταινία έπρεπε να είναι.    



9:57 μ.μ.
Blogger Unknown είπε και ελάλησε...

axa! ένα γατί που μας είχε κρατηθεί κρυφή η ύπαρξή του!    



9:59 μ.μ.
Blogger Unknown είπε και ελάλησε...

η από πάνω unknown είναι εγώ η γνωστή και ως mamma    



4:59 π.μ.
Blogger Xilaren είπε και ελάλησε...

φάτσα ο ρωμαίος

γεια σου, κουρούνα!    



5:54 π.μ.
Blogger Heliotypon είπε και ελάλησε...

Το ένστικτο της αναπαραγωγής λειτουργεί ακόμη στα ζώα... Ευτυχώς!    



3:29 π.μ.
Blogger Πέπε είπε και ελάλησε...

Αγαπητή Κουρούνα, πόσο χαίρομαι που είσαι ακόμα εδώ! Είχα έναν αιώνα να περάσω, γιατί και πριν από αυτό τον αιώνα όποτε πέρναγα δεν έβλεπα κίνηση. Αλλά δε σε ξέχασα και εντελώς.

Βασικά χέστηκα λιγάκι για τις γάτες σου. Δεν πειράζει όμως. Αρκεί που γράφεις. Όσο δεν εγκαταλείπεις τη συνήθεια, δεν εγκαταλείπουμε κι εμείς την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μας ξεφουρνίσεις πάλι μερικά κείμενα αντάξια των παλιών σου.

Με αδιάπτωτη εκτίμηση, Πέπε.

__________
Υ.Γ. Μμμμ! Έβαλες και αναγνώριση ορνιθοσκαλίσματος στην υποβολή σχολίου!    



9:16 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρούνα, κάτσε και γράψε τίποτα κι εδώ, γιατί ήμαρτον με το facebook! Εγώ είμαι θειά και δεν ξέρω απ' αυτά τα εφευρήματα του διαβόλου!
Κι η ανιψιά μου, που ήταν κι αυτή φανατική φαν σου, είναι γραμμένη στο ΚΚΕ και δεν επιτρέπεται να έχει facebook. Δώσε και στον εδώ λαό σου πράμα.

Υ.Γ. Καλά τα λέει κι ο Πέπε για τα γατιά και τα σκυλιά. Γράψε εν ανάγκη και για καμηλοπαρδάλεις, αλλά γράψε!    



10:59 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρουνα προσπαθω ανεπιτυχως εδω και 3 μηνες να περασω το captcha σου κ να αφησω ενα σχολιο.
Ελπιζω να'σαι καλα. Θα τα λεμε και συχνοτερα απο τον επομενο μηνα που θα παρω κατι γυαλακια πρεσβυωπιας
evris    



3:11 μ.μ.
Blogger Idom είπε και ελάλησε...


Κοντεύει να κλείσει χρόνος χωρίς Κουρούνα...

Δυσβάσταχτο.

Τουλάχιστον, να είστε καλά!

Idom

   



4:42 μ.μ.
Anonymous Headnews.gr είπε και ελάλησε...

Πολυ ομορφο    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο