<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-6656590165348922955', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




Tι ωραία που βγάζουν στα ρομάντζα τα σουτιέν και τα κιλοτάκια των γυναικών οι άντρες! "Επιδέξια", "με μια κίνηση", "αριστοτεχνικά". Έπειτα αυτά εξαφανίζονται, κανείς δε χρειάζεται να τα σβουρίξει, να τα ακουμπήσει, να τα καταχωνιώσει κάπου.
Πάνε μόνα τους στην παιδική χαρά εσωρούχων και επιστρέφουν όταν η ηρωίδα θέλει να τα φορέσει. Και πάντα η ηρωίδα, ακόμα κι αν έχει επιστρέψει από το μνημόσυνο της θειας της, φοράει τουλάχιστον σέξι Victoria's Secret. Αντιθέτως, στην πραγματικότητα όλα συμβαίνουν αλλιώς. "Πώς στο διάβολο ξεκουμπώνει αυτό το πράμα;", "Σιγά! Τινάχτηκε το λάστιχο και με πέθανε!", "Χαχα! Κουνέλια είναι αυτά στο βρακί σου;", "Πού πέταξες την κιλότα μου, ρε γαμώ το!". Κι έπειτα σου λέει η ζωή μιμείται την τέχνη.

24-5-2012




2:21 π.μ.
Blogger Idom είπε και ελάλησε...


Κοίτα, σημασία έχει να μαζεύεις τέτοια σχόλια, δηλαδή να είσαι μέσα στο "παιχνίδι"...

Idom
   



5:51 π.μ.
Blogger Heliotypon είπε και ελάλησε...

Αυτό το καταραμένο σουτιέν πάντα μου προκαλούσε δυσκολίες. Και δεν έχουν όλα το ίδιο κούμπωμα και πρέπει καθε φορά να ανακαλύπτεις τιν ιδιομορφία του συγκεκριμένου! Για το βρακί δεν τίθεται σοβαρό θέμα, αφού και χωρίς να το αφαιρέσεις (αν δεν βολεύει) μπορείς να λειτουργήσεις. Απλώς το παραμερίζεις και συχνά είναι πιο ερωτική η διαδικασία έτσι... :-)    



5:52 π.μ.
Blogger Heliotypon είπε και ελάλησε...

Διόρθωση: ...την ιδιομορφία...    



7:26 μ.μ.
Blogger Marina είπε και ελάλησε...

Και καλά τα σουτιέν και τις κυλότες..τι να πούμε για τα εσώρουχα των συντρόφων μας..γαριασμένα φανελάκια και τρύπια σώβρακα? Αν θές να ξενερώσεις..μάζευε τρύπες..
   



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο