<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Στιγμιότυπο

Γύρω στις οχτώ το βράδυ βγαίνω στο μπαλκόνι μου. Από το βάθος βλέπω έναν παπάκια να κατηφορίζει τον δρόμο. Ξαφνικά σταματάει στο απέναντι από το σπίτι μου πεζοδρόμιο. Κατεβαίνει από το παπί, στρέφεται στον τοίχο μιας πολυκατοικίας και αρχίζει να κατουράει. Την ίδια στιγμή περνάει από κει ένα νεαρό ζευγάρι.

"Καλά, ρε μαλάκα, δεν έχεις τουαλέτα στο σπίτι σου;" ρωτάει η κοπέλα τον παπάκια.
"Άντε γαμήσου, μωρή σκρόφα", λέει εκείνος και συνεχίζει το κατούρημα.

Ο νεαρός που συνοδεύει την κοπέλα την τραβάει από το μπράτσο και συνεχίζουν τον δρόμο τους. Μπαίνουν σε μια πολυκατοικία δυο-τρεις πόρτες παρακάτω. Έπειτα από λίγη ώρα τους βλέπω να εμφανίζονται στο διαμέρισμα του φοιτητή που μένει απέναντι από το δικό μου. Η κοπέλα στήνεται μπροστά στον υπολογιστή. Λες να διαβάσει την Κουρούνα, σκέφτομαι; Αν ναι, θέλω να της πω ότι ο συνοδός της με απογοήτευσε. Άραγε εκείνη πώς ένιωσε;

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Και ενώ η συζήτηση εξελίσσεται σε ματς "Μαγκιά, κλανιά κι εξάτμιση" vs "Μη μου τους κύκλους τάραττε", ο Γεώργιος Χοιροβοσκός αναλύει στο blog του. Τον ευχαριστώ που ασχολήθηκε.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ No 2: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα ουρολάγνων. Το έγραψε ο Ναυτίλος.

6:11 π.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

(Δυνατό σφηνάκι :-)    



10:12 π.μ.
Blogger Νίκος είπε και ελάλησε...

πολύ καλά έκανε ο νεαρός και προστάτευσε και τον εαυτό του και την κοπέλα του. Και στο κάτω κάτω η κοπέλα έβρισε πρώτη τον παπάκια και ο παπάκιας την αντέβρισε. Δηλαδή για τις μαλακίες των κοπελών πρέπει να την πληρώνουν οι καλοί τους;    



1:17 μ.μ.
Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε και ελάλησε...

Πολύ σύντομα για να μην πώ ήδη θα αποτελείς είδος πρός εξαφάνιση...

Ακούς εκεί να εχεις την απαίτηση...να
μην μπορεί να κατουράει ή να χέζει όπου θέλει ο κύριος αυτός του οποίου η αυτιστική κουλτούρα συνοψίζεται στο Αντε γαμ...

Επίσης βλέπω ότι η ερωτική σου διάθεση έχει να κάνει με την στάση και την συμμετοχή του άντρα ο οποίος βρίσκεται δίπλα σου στα τεκταινόμενα
...σε ποιά εποχή ζείτε εσείς Δονα δε
λα Κουρούν(ι)α    



1:55 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Κουρούνα, καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να πεις και συμφωνώ μαζί σου. Απογοήτευση σκέτη ...

Άνδρες αναγνώστες, δεν είναι ότι έχουμε καημό να πλακώνετε οιαδήποτε στιγμή τον καθένα για την πάρτη μας. Η δική μου ενόχληση έγκειται στα εξής:

1. Ο Γκόμενος δεν ενοχλήθηκε που ο τελευταίος μαλάκας της πιάτσας κατουράει έξω απ' τα σπίτια του κόσμου; Κι αν ναι, γιατί δεν είπε κάτι; Στη χειρότερη ας εισέπρατε κι αυτός ένα "άντε γαμήσου ρε μαλάκα" και ας έκανε τουμπεκί ΤΟΤΕ.

2. Η Κουρούνα, προς ενημέρωση, έχει δείρει μια χαρά ένα μαλάκα τέτοιο ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά περίτρανα ότι οι "τέτοιοι τύποι" είναι χέστες και τίποτα παραπάνω.

3. Έχω δει γυναίκες ζευγαριών να ορμάνε να πλακώσουν στο ξύλο τύπους που είπανε κάτι στραβό στο γκόμενό τους. Στην ψύχρα, κύριοι! Με ουρλιαχτά και βρισίδια που ούτε να τα διανοηθείτε. Αλλά αυτές τις λέμε "υστερικές κότες" και καθαρίζουμε.

4. Ναι, απαιτώ να με υπερασπιστεί μέχρι ξύλου ο κάθε άνδρας που σέρνω δίπλα μου. Το να μην αφήνει τον κάθε ηλίθιο να με προσβάλει είναι ΜUST στη σχέση μου. Και από τη στιγμή που πλακώνεται στις μάπες στα γήπεδα έχω την απαίτηση να πλακώνεται στις μάπες και για μένα, για το σπίτι μας, για τα παιδιά μας και για τη ζωή μας. Και το ίδιο θα κάνω και γω, εννοείται. Προτιμώ χίλιες φορές μια συμπεριφορά θάρρους από μια συμπεριφορά λογικού και πολιτισμένου χέστη. Κατ' αρχάς διότι επιβιώνει σαφώς καλύτερα και ανετότερα (όπως είδαμε και στην όλη φάση).

Όπως και νάχει, το να βουτιέσαι είναι πάντα η τελευταία λύση. Αλλά αν φτάσει ποτέ το πράγμα ως εκεί, θέλω να ξέρω ότι δεν θα μείνω μόνη μου. Η φράση "στο πήδημα μαζί αλλά στις μάπες χώρια" παραείναι εγωϊστική για να αναφέρεται σε μια σχέση.

(και φυσικά δεν εννοώ να φάει το ξύλο μόνο ο ένας)    



2:37 μ.μ.
Blogger kukuzelis είπε και ελάλησε...

"Ο άνθρωπος μπορεί να κατουριέται θανάσιμα και σε δέκα λεπτά να έχει ραντεβού με μια κοπέλα, που δεν πρέπει επ ουδενί να χάσει, άσε που δεν βλέπω γύρω και καμιά τουαλέτα", σκέφτηκε αστραπιαία ο νέος και τράβηξε την κοπέλα του απ' το μπράτσο. Κι έπειτα, τα είχαν φτιάξει επειδή είχε κάνει το ίδιο στο πρώτο τους ραντεβού. Την ίδια στιγμή ο παπάκιας ( που δεν είχε μάθει ακόμη ότι η μυστηριώδης συχνουρία του οφειλόταν στο ότι ήταν διαβητικός), καθώς κούμπωνε το παντελόνι του, είπε μέσα του: "αν φώναζα της γυναίκας που πήρε το μάτι μου στο μπαλκόνι και της έλεγα ότι είναι απόλυτη ανάγκη να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα της, τι θα μου έλεγε άραγε;"    



2:37 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

είστε υστερικές ανέραστες ΙΩΝ    



2:49 μ.μ.
Blogger kukuzelis είπε και ελάλησε...

Καλά, ρε μαλάκα ΙΩΝΑ, δεν έχεις τουαλέτα σπίτι σου;    



2:51 μ.μ.
Blogger Nassos K. είπε και ελάλησε...

@kuk:
wow...!    



3:59 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Στα περισσότερα με κάλυψε η DiS, ωστόσο θέλω να πω κάποια πράγματα ακόμα.

Null: Θα προστάτευα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο ακόμα και αν είχε κάνει μαλακία. Υπάρχει πάντα ο κατάλληλος τρόπος. Περίμενα από τον συνοδό της κοπέλας να πει -τουλάχιστον- στον παπάκια ότι μια και κάνει τη λαδιά καλό θα είναι να μη βγαίνει κι από πάνω.

Έλληνα από την Αμερική: Συμφωνώ ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έχεις απέναντί σου έναν ψυχάκια, αλλά ο φόβος είναι κακός σύμβουλος. Η γιαγιά μου έλεγε "ντράπου ντράπου η νύφη βρέθηκε γκαστρωμένη". Πρέπει να αντιδράμε σε αυτά που μας ενοχλούν γιατί έρχεται η μέρα που βρισκόμαστε "γκαστρωμένοι" χωρίς να το καταλάβουμε. (Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ για τα κομπλιμέντο.)

Χοιροβοσκέ: Δράμα η κατάσταση. Εγώ, και πολλές άλλες της ηλικίας μου, βρισκόμαστε παγιδευμένες κάπου ανάμεσα στον παλιομοδίτικο τρόπο ανατροφής μας και τις φεμινιστικές διδαχές της νεότητάς μας, και αναρωτιόμαστε παραζαλισμένες πότε πέρασε το τρένο και δεν το είδαμε.

Κuk: "Ρε δεν γαμιέται που θα κάτσω να ασχοληθώ με τον μαλάκα επειδή την άλλη την έπιασε το πατριωτικό της;" σκέφτηκε αστραπιαία και τράβηξε την κοπέλα του απ' το μπράτσο. Κι έπειτα, ο Νώντας τους περίμενε στο σπίτι του. Πω, πω! Απόψε θα τον έσκιζε στο Fifa 2004! Την ίδια στιγμή ο παπάκιας (που είχε πιει 4-5 μπίρες με τα φιλαράκια στο Everest), καθώς κούμπωνε το παντελόνι του είπε από μέσα του: "Εκείνη η γκιόσα στο μπαλκόνι με κοιτάζει καλά καλά. Ελπίζω να μη μου ματιάξει τον Διαμαντή μου". Η γυναίκα στο μπαλκόνι κοίταξε καλά καλά τον ανάγωγο παπάκια και σκέφτηκε, "Ολόκληρη πλατεία Αμερικής με ένα σωρό μαγαζιά, χάθηκε να πάει ο χριστιανός να κατουρήσει σε ένα από αυτά;".

ΙΩΝΑ: Μήπως έχεις παπάκι και πέρασες από την πλατεία Αμερικής το Σάββατο το βράδυ;    



4:42 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Fantasou to zevgari na eixe entopisei kanenan xoriati na xezei se kana kontino rema, ti vrisidi kai ksilo tha eprepe na riksei to zevgari e?    



5:06 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Lefty, σαφώς και θα αναγνώριζα τη μαλακία. Γι΄αυτό είπα ότι "υπάρχει πάντα ο κατάλληλος τρόπος". Ένας άνθρωπος που κατουράει στον τοίχο ενός σπιτιού δεν χαλάει την αισθητική μου. Με ενοχλεί γιατί βρωμίζει κάτι που δεν πρόκειται να το καθαρίσει στη συνέχεια. Με τον ίδιο τρόπο που με ενοχλούν όσοι έχουν σκυλιά και τα βγάζουν να χέσουν στον δρόμο χωρίς να μαζέψουν μετά τις κουράδες. Είμαι δε σίγουρη πως αν κάποιος έβλεπε έναν άνθρωπο να κατουράει το αμάξι του, το παπί του, τον τοίχο του, δεν θα το αντιμετώπιζε ελαφρά τη καρδία. Ο συγκεκριμένος παπάκιας μπορούσε να πάει σε ένα από τα δεκάδες μαγαζιά που υπάρχουν στην πλατεία. Απλώς βαριόταν.

Ανώνυμε, και οι δύο γονείς μου είναι από χωριά. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν χωριάτη να χέζει ή να κατουράει στη μέση του δρόμου, ή έξω από τα σπίτια των άλλων. Το ΄πες και μόνος σου: θα πάει στο ρέμα. Εκεί που δεν περνάει κόσμος και που, όπως και να το κάνεις, έχει χώμα και απορροφούνται όλα.

Επιπλέον, η ένστασή μου ήταν για τη στάση του συνοδού της κοπέλας, όχι για τον παπάκια. Πες με δεινόσαυρο, αλλά θα με ενοχλούσε κάποιος να με αποκαλέσει σκρόφα, να μου πει να πάω να γαμηθώ, και ο συνοδός μου να κάνει τουμπεκί. Άσε που δεν είπα πουθενά ότι ο νεαρός έπρεπε να ξυλοφορτώσει ή να γαμοσταυρίσει τον παπάκια -απλώς να μην αδιαφορήσει παντελώς περίμενα.    



5:54 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρούνα,
Παρασκευή νύχτα... πήγαμε για μπύρες στη γνωστή μπυραρία με την παρέα μου. Ήπιαμε 5-6 ποτήρια. Κατουρήσαμε από 1-2 φορές στη μπυραρία. Μετά η ώρα πήγε 3 και είπαμε να την κανουμε γιατί θέλαμε να κοιμηθούμε. Στη διαδρομή μέχρι το αυτοκίνητο χρειάστηκα επείγον τουαλέτα. Ε μέχρι να πάμε στο αυτοκίνητο δεν είδαμε τουαλέτα. Τί να κάνω να κατουρήσω πάνω μου; Βρήκαμε μια γωνιά, κατουρήσαμε και μέχρι το πρωί δεν φαινόταν τίποτε.

Ο σκοπός που περιέγραψα το κατούρημα μου (που είμαι σίγουρος ότι δεν ενδιαφέρει κανένα - ούτε καν εμένα) είναι για να σου δείξω ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή μερικές φορές.

Μήπως ζηλεύεται που δεν μπορείτε να κατουρήσετε κι εσείς έτσι; (αστείο εννοείται).

Lefty, επειδή δεν ήθελα δηλαδή να κατουρήσω πάνω μου σημαίνει ότι η κουλτούρα μου είναι πιο χαμηλού επιπέδου από τη δικκή σου; Δεν το ξερα, πάσο.

Τα σέβη μου
Γιώργος Ιορδάνου

ΥΓ. Μένω Κύπρο και δεν οδηγώ παπάκι, άρα δεν είμαι ο παπάκιας :)    



5:55 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Έχω αρχίσει ν' αναρωτιέμαι μήπως η Κουρούνα, η Ντις, ο Χοιροβοσκός, κι η αφεντιά μου ανήκουμε τελικά σε άλλο αιώνα, μην πω σε άλλη διάσταση εντελώς...
Για το περιστατικό μ' έχουν καλύψει ήδη οι ανωτέρω...Ας έλεγε κάτι τέλος πάντων το παλικάρι, έτσι για τα μάτια του κόσμου, έτσι για το ονόρε δηλαδή...έστω για να το παίξει και καλά "ιππότης" στην κοπελιά που συνόδευε...
Όμως, απ' ό,τι είδα, οι γνώμες των υπολοίπων απέχουν παρασάγγας κι η απορία μου είναι μήπως τυχόν έχουν αλλάξει τόοοσο μα τόσο πολύ τα πράγματα απο τότε που ήμουν εγώ γύρω στα είκοσι, άντε εικοσιπέντε...
Αλήθεια βρε παιδιά, οι υπόλοιποι, οι διαφωνούντες δηλαδή, που είναι κι η πλειοψηφία απ' ότι φάνηκε, πόσων χρόνων είστε;
Έτσι, απλή στατιστική περιέργεια...
Μούμπλε, μούμπλε....

Giteana    



8:15 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Διαφωνώ κάθετα με όλους όσοι το παίζουν υπεράνω και θα έδιναν τόπο στην οργή μήπως και... σόρρυ παίδες!

Για σιγά, με ξέρεις και από χθές ρε φιλαράκι (που λένε και τα πατριωτάκια μου)!

Όχι, κύριε (χμ, τρόπος του λέγειν), όση ανάγκη και να έχεις πήγαινε τουλάχιστον στο γαμημένο το δέντρο και όχι στο τοίχο του αλλουνού.

Ακόμα και μέσα στο σπίτι μας κατουράμε μόνο στην τουαλέτα δεν πάμε στο μπαλκόνι, έτσι δεν είναι;

Αν είσαι διαβητικός, ή έχεις κάποιο πρόβλημα, έχεις φροντίσει να το λύσεις έγκαιρα, έτσι τουλάχιστον προτάσει η δική μου λογική.

Το "άντε γαμήσου μωρή σκρόφα" φανερώνει παντελή έλλειψη παιδείας και σίγουρα φταίνε και οι γονείς του που μάλλον είναι από την ίδια στόφα. Ανάγωγοι. Είναι οι τύποι "δεν γαμιούνται όλοι, δεν με νοιάζει τίποτα, έχω λεφτά και πληρώνω και αμολάνε και τα σκουπίδια τους στην παραλία".

Προσωπικά θα του την έλεγα, όπως τη λέω, σε κάθε καραγκιόζη που δεν σέβεται τον διπλανό του, και πόσο μάλλον σε κοπέλα που θα τύχαινε να συνοδεύω εκείνο το βράδυ. Άσχετα, αν ήταν γυναίκα μου ή όχι, ακόμα και ο αδερφός μου, ο κολλητός μου και πάει λέγοντας.

Σορρυ, αλλά έχω μεγαλώσει διαφορετικά (καμμία σχέση με το Φούντα, με ψευτομαγκιά, ούτε τίποτα από τα ανωτέρω.)

Αυτό δεν σημαίνει ότι το "παίζω πολλά βαρύς", όπου όμως δεν "πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος". Γιαυτό έχουμε καταντήσει το κόσμο "μ****λο". Γιατί βολευόμαστε και κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε (άλλη ιστορία αυτό, μακρυγόρησα πάλι).

Υγ. απολογούμαι για τις "βωμολοχίες" αλλά κάτι τέτοια μου την βαράνε.    



8:46 μ.μ.
Blogger amarkos είπε και ελάλησε...

Έχουν δίκιο λοιπόν όσοι λένε πως και το κατούρημα είναι πολιτική.    



9:40 μ.μ.
Blogger Marina είπε και ελάλησε...

Αγαπητή Κουρούνα,
1) Αυτοί που κατουράνε στο δρόμο θέλουν πολύ ξύλο, αν κατουριέται να πάει σε μιά καφετέρια
2) Καλά του τάψαλε η κοπέλλα
3) Το γεγονός ότι την έβρισε ήταν αναμενόμενο
4) Για να κλείσει η υπόθεση η κοπέλλα θα μπορούσε να του βαρέσει μιά κλωτσιά στο καλάμι, ενώ κατούραγε για να δούμε πώς θα του φανεί.
5) Για να την κυνηγήσει μετά από την κλωτσιά ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Αποδεδειγμένο.
6) Συμπέρασμα > Μην περιμένεις κυρία μου από τους γκόμενους να σε υπερασπισθούν, να εμπιστεύεσαι μόνο τις δικές σου δυνάμεις.

Μου αρέσει το γράψιμό σου    



10:36 μ.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Πρώτη φορά που ΔΕΝ θα συμφωνήσω με τις φίλτατες Κουρούνα και DiS αλλά πρέπει να το κάμω. Άμα η κυρα αποτέτοια ήθελε να βρίσει τον όρθιο κατουρούντα δε της φταίει κανένας που της απάντησε. Αν ήθελε ας του απαντούσε ξανά αυτή - ή εναλλακτικά ας τον έπιανε από το τσουτσούνι που το είχε απ'έξω και ας τον έσερνε μέχρι κανα αστυνομικό τμήμα για προσβολή της δημοσίας. Αλλά το να άνοιξα εγώ το στόμα μου και να περιμένω μετά να με υπερασπιστεί ο συνοδός μου το βλέπω λίγο μαλακία. Δηλαδή ναι μεν έχω στόμα και μιλάω αλλά άπαξ και δυσκολευτώ έλα ρε αγόρι μου να με υπερασπιστείς; Γιατί;    



10:45 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Από που ν' αρχίσω να σχολιάζω τα όσα διάβασα πριν λίγο πάνω στο θέμα αυτό. Ίσως η καλύτερη αρχή να είναι σχολιάζοντας το post της φίλης σου της DiS μια και οι απόψεις σας απ' ότι φαίνεται ταυτίζονται (τουλάχιστον στο θέμα αυτό) και η DiS το προχώρησε το όλο ζήτημα ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πάρα πολλά που χρίζουν σχολιασμό.

Ξεκινώ με το σχόλιο (απαντώντας στo/η "Lefty" : 'Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?' - δείτε τα post παραπάνω) ότι: ένας άντρας που δεν ντρέπεται να μιλήσει με τέτοιο τρόπο σε μια γυναίκα (είτε αυτή συνοδεύεται, είτε όχι) είναι σίγουρα αλήτης και συνεπώς δεν είναι καθόλου υπερβολικό να τραβήξει μαχαίρι κλπ. Μην ξεχνάτε ότι ένας αλήτης (ιδίως σε κατάσταση μέθης) δε νιώθει ότι έχει να χάσει τίποτε με το να απειλήσει τη ζωή κάποιου.

Συνεχίζω, απαντώντας ευθέως στα σχόλια της DiS:

a. "δεν είναι ότι έχουμε καημό να πλακώνετε οιαδήποτε στιγμή τον καθένα για την πάρτη μας".

-> Δυστυχώς τον έχετε ορισμένες από εσάς. Αμέσως δε έρχεσαι σε αντίφαση με τα όσα λές παραπάνω, υποστηρίζοντας τα 2, 3, και ιδίως το 4 στο post σου. Βέβαια, εδώ φταίμε και εμείς οι άντρες που μπλέκουμε με γυναίκες τέτοιας νοοτροπίας. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν και καλύτερες.


b. Πάμε στα μαργαριτάρια τώρα... Τύφλα να 'χει η Μενεγάκη μπροστά σ' αυτά που λες εσύ...

1. "Ο Γκόμενος δεν ενοχλήθηκε που ο τελευταίος μαλάκας της πιάτσας κατουράει έξω απ' τα σπίτια του κόσμου; Κι αν ναι, γιατί δεν είπε κάτι; Στη χειρότερη ας εισέπρατε κι αυτός ένα "άντε γαμήσου ρε μαλάκα" και ας έκανε τουμπεκί ΤΟΤΕ."

--> Εγώ είμαι σίγουρος ότι ενοχλήθηκε αλλά δεν ήταν παρορμητικός όπως η κοπέλα που συνόδευε. Όντως είναι γελοίο να κατουράει κανείς έξω από τα σπίτια του κόσμου αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ασχολούνται όλοι οι υπόλοιποι με ένα γελοίο. Ιδίως όταν συνοδεύεις μια κοπέλα (και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζετε) φροντίζεις να μη δημιουργούνται σκηνές που να χαλάσουν τη βραδιά σας. Αν δε έκανε ο άνθρωπος αυτό που εσύ προτείνεις τότε θα φαίνονταν 10 φορές πιο μαλάκας στα μάτια της κοπέλας του γιατί τον έβρισε κάποιος χυδαία και αυτός δεν αντέδρασε. Και τότε λοιπόν θα είχατε πάλι να λέτε... "Ο γελοίος, ο καραγκιόζης, που τον βρίζουν και δεν αντιδρά, που..." γιατί είναι θέμα νοοτροπίας και η νοοτροπία ορισμένων από εσάς είναι δυστυχώς τέτοια... Η νοοτροπία σου DiS φαίνεται στην ολότητά της παρακάτω...

2. "Η Κουρούνα, προς ενημέρωση, έχει δείρει μια χαρά ένα μαλάκα τέτοιο ΜΟΝΗ ΤΗΣ. Και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά περίτρανα ότι οι "τέτοιοι τύποι" είναι χέστες και τίποτα παραπάνω".

--> Αυτό τώρα μας το λές για μαγκιά δηλαδή! χαχαχαχα!!! Πλάκα έχεις !!! Κοίταξε να δεις κοπέλα μου, εσείς το "παίζετε" πιο αυθόρμητες, παρορμητικές κλπ κουραφέξαλα γιατί διακυβέβετε πολύ λιγότερα απ' ότι οι άντρες-συνοδοί σας. Ακόμα και από τα μεγαλύτερα τσογλάνια στο κόσμο, ελάχιστα θα γύρναγαν να χτυπήσουν μια γυναίκα επειδή τους έβρισε, τους έσπρωξε ή δε ξέρω γω τί.. Αντιθέτως, τα τσογλάνια αυτά δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να μαχαιρώσουν, ξυλοκοπήσουν και στείλουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε άντρα συνοδό. Και αυτό όχι γιατί εμείς είμαστε χέστες όπως υπονοείς αλλά γιατί ξοδέψαμε τα χρόνια μας σπουδάζοντας και όχι κάνοντας αλητείες, παίζοντας ξύλο, ουρλιάζοντας στα γήπεδα και χτυπώντας οπαδούς, παίρνοντας ναρκωτικά κλπ, όπως αυτόι οι αλήτες που αναφέρεστε. Άρα λοιπόν, παραγνωρίζοντας το γεγονός αυτό, το "παίζετε" άνετες και μάγκισες πατώντας στις πλάτες άλλων και εκμεταλευόμενες το γεγονός ότι είστε γυναίκες. Ο "χέστης" ο οποίος δάρθηκε τόσο πολύ από την Κουρούνα που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε(!! lol:) μήπως πήγε και νοσοκομείο;), ίσως να μην τη χτύπησε γιατί ήταν κοπέλα. Πρέπει να αρχίστε κάποτε να σκέφτεστε και λίγο παραπέρα... Εκτός δε κι αν η Κουρούνα έχει μαύρη ζώνη στο καράτε... :)

3. "Έχω δει γυναίκες ζευγαριών να ορμάνε να πλακώσουν στο ξύλο τύπους που είπανε κάτι στραβό στο γκόμενό τους. Στην ψύχρα, κύριοι! Με ουρλιαχτά και βρισίδια που ούτε να τα διανοηθείτε. Αλλά αυτές τις λέμε "υστερικές κότες" και καθαρίζουμε."

--> Αυτό πάλι αποτελεί πρότυπο για σένα;;; Μπράβο σου!!! Εύγε!!! Άρα λοιπόν η νοοτροπία σου είναι ότι οι διαφορές λύνονται με ξύλο, ότι όταν βγαίνει κανείς έξω για να περάσει ωραία πρέπει να εμπλέκεται σε καυγάδες με τον κάθε ανεγκέφαλο και ότι για τίποτε δε πρέπει να βάζουμε νερό στο κρασί μας γιατί αυτό μας κάνει "χέστες". Λοιπόν κοίταξε να δείς: υπάρχουν άνθρωποι υψηλού και άλλοι χαμηλού επιπέδου. Υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι και υπάρχουν και αλήτες. Δεν πρόκειται κανένας σοβαρός άνθρωπος να ρίξει το επίπεδό του για να ασχοληθεί με έναν αλήτη ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί επισόδεια γιατί μόνο έτσι μπορεί να τραβήξει την προσοχή των άλλων. Ένα ρεμάλι δεν έχει και πολλούς τρόπους να τραβήξει την προσοχή του κόσμου. Αυτές λοιπόν τις γυναίκες που αναφέρεις, που τις λέμε "υστερικές κότες", δε θα ήθελα με τίποτε να τις συνοδεύω. Όχι γιατί κάθε τρείς και λίγο θα με έμπλεκαν σε ανόητους καυγάδες με το κάθε μαλάκα, αλλά γιατί μου αρέσει να συνοδεύω γυναίκες και όχι νταλικέρηδες και λιμενεργάτες ("...βρισίδια που ούτε να τα διανοηθείτε"!).

4. "Ναι, απαιτώ να με υπερασπιστεί μέχρι ξύλου ο κάθε άνδρας που σέρνω δίπλα μου. Το να μην αφήνει τον κάθε ηλίθιο να με προσβάλει είναι ΜUST στη σχέση μου. Και από τη στιγμή που πλακώνεται στις μάπες στα γήπεδα έχω την απαίτηση να πλακώνεται στις μάπες και για μένα, για το σπίτι μας, για τα παιδιά μας και για τη ζωή μας. Και το ίδιο θα κάνω και γω, εννοείται. Προτιμώ χίλιες φορές μια συμπεριφορά θάρρους από μια συμπεριφορά λογικού και πολιτισμένου χέστη. Κατ' αρχάς διότι επιβιώνει σαφώς καλύτερα και ανετότερα (όπως είδαμε και στην όλη φάση)."

--> Ώπ!!! νάτη η αντίφαση!!! Τι είπαμε στην αρχή του post;;; "δεν είναι ότι έχουμε καημό να πλακώνετε οιαδήποτε στιγμή τον καθένα για την πάρτη μας". Από την άλλη όμως, απαιτείς να σε υπερασπιστεί μέχρι ξύλου ο άντρας που "σέρνεις δίπλα" σου. Και φυσικά έχεις δίκιο ότι τον σέρνεις γιατί είναι τόσο γελοίος που κάθεται και ασχολείται μαζί σου. "Το να μην αφήνει τον κάθε ηλίθιο να με προσβάλει είναι MUST στη σχέση" σου (πάλι η αντίφαση, αλλά τελοσπάντων). Όμως αγαπητή DiS από το χαρακτήρα σου και από τα όσα γράφεις είναι πασιφανές ότι εσύ δημιουργείς λαβές στους άλλους για να σε "προσβάλουν" όπως λες. Τώρα αν ο συνοδός σου δε μπορεί να το καταλάβει αυτό, πρόβλημά του. Αυτός φταίει που δεν βρήκε μια αξιόλογη κοπέλα. Αν από την άλλη βέβαια είναι από αυτούς που "πλακώνεται στις μάπες στα γήπεδα" τότε πάλι μας δείχνεις το επίπεδό του και παράλληλα και το δικό σου. Τότε, δικαιολογείται πλήρως το γιατί είναι μαζί σου και όχι με κάποια πιο σοβαρή κοπέλα. Πως μιλάς λοιπόν για σωστούς άντρες;;; Αυτοί οι γελοίοι που δημιουργούν τα επεισόδια στα γήπεδα, οι χούλιγκανς και οι αλήτες, είναι το πρότυπό σου για τους άντρες;;; χαχαχαχα!!! Αυτοί είναι οι ιδανικοί άντρες;;;; Συγχαρητήρια... και σε ...κατώτερα! "Προτιμώ χίλιες φορές μια συμπεριφορά θάρρους από μια συμπεριφορά λογικού και πολιτισμένου χέστη"... Σαφέστατα την προτιμάς γιατί αυτό ακριβώς είναι το επίπεδό σου... γιατί έτσι κρίνεις τους άλλους γύρω σου, γιατί ο ανδρισμός για σένα έγκειται στο ποιός ρίχνει τις περισσότερες "μάπες"... είπαμε, "πλακώνεται στις μάπες στα γήπεδα", "σέρνω δίπλα μου", "βρισίδια που ούτε να τα διανοηθείτε", ... γράφεις... γράφεις!!!! Αστέρι!!!

Το τελευταίο που θέλω να προσθέσω πριν τελειώσω το σχόλιό μου πάνω στο θέμα αυτό είναι η στάση της κοπέλας απέναντι στον παπάκια. "Καλά, ρε μαλάκα, δεν έχεις τουαλέτα στο σπίτι σου;". Θεωρώ ότι είναι γελοίο μια κοπέλα να φέρεται με αυτόν τον τρόπο. Είναι γελοίο να μιλά έτσι, να πουλάει μαγκιά με το τσουβάλι και εκ του ασφαλούς. Και φυσικά, είναι γελοίο να την παρουσιάζετε ως πρότυπο προς μίμηση. Στο "Άραγε εκείνη πώς ένιωσε;", ρώτα πρώτα Κουρούνα μου την DiS, γιατί νομίζω ότι είναι του ίδιου επιπέδου με αυτή οπότε θα σου πει αμέσως και θα πέσει 100% μέσα. Να σου πώ όμως εγώ πως ένιωσε ο συνοδός της από το όλο σκηνικό: πιστεύω ότι στεναχωρέθηκε, ότι ένιωσε πως η κοπέλα του δεν έχει τους τρόπους που θα έπρεπε να έχει και ότι ίσως έκανε λάθος επιλογή. Δεν σας θέλουμε κότες, όπως θα σπεύσετε να πείτε. Σας θέλουμε κοπέλες με όλη τη σημασία της λέξεως, γλυκιές, έξυπνες, με άποψη, με σωστή ανατροφή και υψηλό επίπεδο. Γυναίκες που δεν κάθονται να ασχοληθούν με τον κάθε μαλάκα, που δε φέρνουν το συνοδό τους σε δύσκολη θέση χωρίς λόγο (όπως αυτή που αναφέρεται στο post σου) και που ξέρουν να φέρονται σαν Γυναίκες και όχι σαν λιμενεργάτες. Αν Ω είναι όλος ο χώρος και Α είναι το σύνολο γυναικών τύπου DiS, εμείς οι σωστοί άντρες σας θέλουμε στο ~Α = Ω - Α. Σας θέλουμε θηλυκές, σοβαρές, μετρημένες.

Φιλιά λοιπόν σε όσες κατατάσσετε τον εαυτό σας στην παραπάνω κατηγορία. Για τις υπόλοιπες, είμαι σίγουρος ότι είστε ευτυχισμένες: υπάρχουν πάρα πολλοί μαλάκες άντρες στον πλανήτη που ταιριάζουν πλήρως με τα γούστα σας! Καλά να περνάτε!!!    



10:51 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Bravo ourosizitisi! amazing!    



11:16 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Παιδιά είστε όλοι υπέροχοι.
Kukuzeli γέλασα,κι ειχα καιρό
βά γελάσω.
Κουρούνα γράφεισ υπέροχα,αλλά
μέ ολο τό θάρος δέν υπάχει τρένο.
Γέρος    



11:16 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Αγαπητέ Hellas_24, μια μέρα που οδηγούσα στην οδό Φιλολάου, ένας παπάκιας (όχι, δεν ήταν ο ίδιος που κατούρησε στην απέναντι πολυκατοικία) έκανε μια σφήνα ανάμεσα σε μένα και ένα άλλο αυτοκίνητο και κόντεψε να σκοτωθεί. Θεώρησε καλό λοιπόν να γυρίσει και να μας μουντζώσει για τη μαλακία που *εκείνος* έκανε. Όταν τον ρώτησα γιατί μουντζώνει ενώ έχει άδικο, μου απάντησε να πάω να γαμηθώ. Του είπα λοιπόν αυτό να πάει να το πει σε εκείνους που τον ανέθρεψαν και του έμαθαν τρόπους.

Άπλωσε τότε το ξερό του μέσα από το παράθυρό μου και με άρπαξε από το πουλόβερ. Μαύρη ζώνη στο καράτε μπορεί να μην έχω, αλλά όταν τα νεύρα σου χτυπάνε τιλτ και βλέπεις κόκκινο γιατί σε πνίγει το δίκιο, δεν κάθεσαι να σκεφτείς πόσες θα φας και πόσες θα δώσεις. Δεν τον έστειλα στο νοσοκομείο, αλλά του έσκισα το μπουφάν, του έδωσα μερικά χαστούκια και, ω του θαύματος, άρχισε να φωνάζει "άσε με, άσε με" -πράγμα που έκανα- και έπειτα πήρε το μηχανάκι του και έγινε μπουχός γιατί, προφανώς, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από γυναίκα. Είναι χαρακτηριστικό των θρασύδειλων να πουλάνε τσαμπουκά εκεί που θεωρούν ότι τους παίρνει.

Δεν έχω το ακαταλόγιστο (ακόμα) και ξέρω πολύ καλά ότι αν πιαστώ στα χέρια με έναν άντρα το πιθανότερο είναι να τις μαζέψω. Αλλά όταν κάποιος χειροδικεί εναντίον μου, ε, με συγχωρείς, αλλά δεν θα καθήσω άπραγη για να μη με θεωρήσουν τσάμπα μάγκα, νταλικέρη και λιμενεργάτη, και χάσω το παράσημο της γλυκιάς, θηλυκής, σοβαρής και μετρημένης.

Σοφία, καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλιώς κινδύνευες να θεωρηθείς μιας από τις γυναίκες "της δικής μας νοοτροπίας"! Και τώρα ας σοβαρευτώ... H κοπέλα του περισταστικού που περιέγραψα δεν ζήτησε τα ρέστα από τον συνοδό της για το ότι δεν την υπερασπίστηκε. Απλώς εγώ περίμενα από κείνον να κάνει κάτι, να δείξει λίγο νεύρο. Αν ήμουν με μια φίλη μου, συνέβαινε το ίδιο και βρισκόμουν στη θέση του συνοδού, θα την υπερασπιζόμουν, αυτό είναι όλο. Και είμαι σίγουρη πως αν κάποιος γύριζε να πει δεύτερη κουβέντα στον Κώστα σου στον δρόμο θα έκανες κι εσύ το ίδιο. :-)    



11:46 μ.μ.
Blogger Unknown είπε και ελάλησε...

Όσο απεχθάνομαι το να χέζει και να κατουράει κάποιος στο δρόμο, μπροστά σου, άλλο τόσο απεχθάνομαι την βία και την υποστήριξη της.

Τον «Ολυμπιακό» Αύγουστο είχα δημοσιεύσει στο «9» έναν 8σέλιδο «Οδηγό της Αθήνας» στο οποίο εκφράστηκα και τα για τα δύο φαινόμενα, με τον τρόπο που μπορώ εγώ καλύτερα, το χιούμορ. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω στο σάιτ μου κάποια στιγμή και θα σας ενημερώσω...

Πρέπει να επισημάνω ότι με τη μη βία δεν εννοώ μια υποχωρητική στάση, το αντίθετο! Ίσα-ίσα που πιστεύω ότι η βία είναι αποτυχία, υποχώρηση και ανικανότητα!

Τώρα για τον ρόλο του άντρα knight in shining armor να σώζει damsels in distress,
;-)
...τι να πώ ρε παιδιά, νόμιζα ότι αυτό είχε πεταχτεί στα σκουπίδια δεκαετίες τώρα, τουλάχιστον σε χώρους σκεπτόμενων και ευαίσθητων ανθρώπων! Προφανώς έκανα λάθος...

Kuk ενδιαφέρουσα η «άλλη» οπτική σου! Και με χιούμορ, σε αντίθεση με αυτό το δικό μου ποστ!    



11:52 μ.μ.
Blogger πιτσιρίκος είπε και ελάλησε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.    



11:53 μ.μ.
Blogger πιτσιρίκος είπε και ελάλησε...

Παιδιά συγνώμη. Είμαι ο τύπος που συνόδευε την κοπέλα. Δεν είπα τίποτα γιατί κατουριόμουνα φρικτά και δεν ήθελα να κάνω πιπί μου στον τοίχο.Κουρούνα δεν είδες ότι άναψε το φως της τουαλέτας όταν μπήκαμε στο σπίτι; Ο παπάκιας ήταν ο παλιός της γκόμενος και απλά ήθελε να του την πει. Δεν την πείραξε που τον είδε να κατουράει στον τοίχο-κι αυτή εκεί κατουράει.    



12:04 π.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Σας θέλουμε κοπέλες με όλη τη σημασία της λέξεως, γλυκιές, έξυπνες, με άποψη, με σωστή ανατροφή και υψηλό επίπεδο.

Ποια έβγαλε τη βρώμα ότι μας ενδιαφέρει το πώς μας θέλουν οι διάφοροι; Να καρατομηθεί πάραυτα. Σιγά μην πίνω εγώ το τσάι μου με το μικρό δαχτυλάκι στον αέρα επειδή κάτι παρακμιακοί με γουστάρουν με καλή ανατροφή...    



12:09 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Άντε, βρε Σοφία! Επανήλθες στο φυσιολογικό σου. Σμουτς! :-)    



12:17 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Αγαπητή Κουρούνα ήμουν βέβαιος ότι θα απαντούσες αλλά πραγματικά χάρηκα γιατί απάντησες πολύ ταχύτερα απ' ότι περίμενα.

Καταρχήν, πρέπει να πω ότι το σχόλιο-απάντησή μου στα όσα είπε η DiS στο (2) σχετίζονται άμεσα με το πλαίσιο στο οποίο εκείνη παρουσίασε το σκηνικό που σε αφορούσε. Δηλαδή, διαβάζοντας κανείς το post της, έβγαζε επιτόπου το συμπέρασμα ότι εσύ "έδειρες" κάποιον επειδή τον είδες να κάνει κάτι απαράδεκτο (π.χ. να κατουρά στο δρόμο ή να μουτζουρώνει τοίχους :) ...), όχι επειδή βρισκόσουν σε αυτοάμυνα. Το "ένα μαλάκα τέτοιο" και το "τέτοιοι τύποι" είναι εκφράσεις που σαφώς εξισώσουν το παράδειγμα που έφερε η DiS (και σε αφορούσε) με αυτό του παπάκια. Προφανώς, αφότου εξήγησες το περιστατικό κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και συμφωνώ ότι ήταν πλέον θέμα αυτοάμυνας και όχι ψευτομαγκιάς (όπως άφησε εσφαλμένα να εννοηθεί η DiS). Είναι πολύ σημαντικό το πλαίσιο στο οποίο γίνεται μια συμπλοκή. Σίγουρα είναι χαρακτηριστικό των θρασύδειλων να πουλάνε τσαμπουκά δεξιά και αριστερά άλλα είναι και χαρακτηριστικό των αλητών, των χούλιγκανς, των μπράβων κλπ. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις αν αυτός που έχεις απεναντί σου σε ένα καβγά είναι πραγματικά θρασύδειλος ή αλήτης και γι' αυτό το λόγο πιστεύω ότι το ρίσκο πρέπει να το παίρνει κανείς μόνο όταν βρίσκεται σε αυτοάμυνα, όπως στην περίπτωσή σου.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι είναι κρίμα να αλλοιώνεις σκόπιμα τα λεγόμενά μου προκειμένου να δημιουργήσεις εντυπώσεις (αναφέρομαι στη τελευταία παράγραφο που απευθύνεται σ' εμένα). Εγώ σε κανένα σημείο του post μου δεν αναφέρομαι σε αυτοάμυνα. Εγώ σχολιάζω ένα γεγονός όπως μου το μετέφερες εσύ μέσω του blog σου, στο οποίο γεγονός δεν μιλάμε καν για περίπτωση αυτοάμυνας. Πιστεύω καταλαβαίνεις τη διαφορά και μπορείς (τουλάχιστον τώρα) να αντιληφθείς τι εννοώ ότι μιλώ για "γυναίκες τέτοιας νοοτροπίας" όπως αυτή που φαίνεται στο post της DiS.

Τέλος, λες στο comment σου: "H κοπέλα του περισταστικού που περιέγραψα δεν ζήτησε τα ρέστα από τον συνοδό της για το ότι δεν την υπερασπίστηκε".

--> Το θέμα δεν είναι αν αυτή ζήτησε τα ρέστα ή όχι από το συνοδό της. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε εξ' αρχής να φερθεί έτσι. Χωρίς λόγο (σε καμμιά περίπτωση δεν ήταν σε αυτοάμυνα), έβρισε κάποιον και έφερε παράλληλα σε δύσκολη θέση και το συνοδό της. Το γεγονός αυτό την κατατάσσει υπόλογη, όχι υπεράνω. Αν αντιθέτως, αυτός ο άγνωστος γυρνούσε χωρίς λόγο και την έβριζε (χωρίς να του έχει πει τίποτε εκείνη), τότε θα συμφωνούσαμε πλήρως ότι ο συνοδός της θα έπρεπε να αντιδράσει. Μη συγχέουμε τα πράγματα... Άλλο το ένα, άλλο το άλλο...

"Απλώς εγώ περίμενα από κείνον να κάνει κάτι, να δείξει λίγο νεύρο. Αν ήμουν με μια φίλη μου, συνέβαινε το ίδιο και βρισκόμουν στη θέση του συνοδού, θα την υπερασπιζόμουν, αυτό είναι όλο".

--> Κι όμως, ακόμη κι αν την υπερασπιζόσουν, αυτή θα είχε το άδικο στο τέλος. Κατηγορείτε έναν άνθρωπο γιατί δεν ενεπλάκει σε καβγά τον οποίο ξεκίνησε η κοπέλα του. Γιατί δεν γύρισε να τσακωθεί με κάποιον που η κοπέλα του πρώτη προσέβαλε. Αυτό είναι παράλογο!    



12:31 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Με τόση συζήτηση που έγινε, είμαι σίγουρη ότι θα τον γλωσσοφάμε τον τύπο και θα πάθει επίσχεση ούρων...

Hellas_24, δεν σκόπευα να παραποιήσω τα λόγια σου. Αλλά αν ήσουν εδώ θα σου έριχνα ένα μπερντάχι. :-)    



12:39 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

" "Σας θέλουμε κοπέλες με όλη τη σημασία της λέξεως, γλυκιές, έξυπνες, με άποψη, με σωστή ανατροφή και υψηλό επίπεδο."

Ποια έβγαλε τη βρώμα ότι μας ενδιαφέρει το πώς μας θέλουν οι διάφοροι; Να καρατομηθεί πάραυτα. "

--> Ένα blog έχει τη λογική του να δίνει βήμα σε ανθρώπους να μεταφέρουν τις απόψεις τους. Αν εσένα δεν σε νοιάζει να διαβάζεις τη γνώμη των άλλων αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου.


"Σιγά μην πίνω εγώ το τσάι μου με το μικρό δαχτυλάκι στον αέρα επειδή κάτι παρακμιακοί με γουστάρουν με καλή ανατροφή..."

--> α) Κανείς δεν είπε ότι η καλή ανατροφή φαίνεται στον τρόπο που πίνει κανείς το τσάι του. Ξεφτιλίζεις κάτι πολύ σημαντικό λόγω άγνοιας. Εγώ όταν λέω καλή ανατροφή δεν μιλώ για τέτοιες γελιότητες αλλά για σωστές αντιλήψεις, για σωστή συμπεριφορά, για αξιοπρέπεια κλπ. Αν εσύ όταν ακούς καλή ανατροφή καταλαβαίνεις το πως πίνει κανείς το τσάι του, τί να σου πω! Αν σου αρέσει να ξεφτιλίζεις τα πράγματα γιατί σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αυτό είναι δικό σου θέμα.

β) "κάτι παρακμιακοί": μάλλον αναφέρεσαι στον εαυτό σου. Απέκτησε καλύτερη εικόνα σύντομα!

:)

Απάντηση προς την Κουρούνα:
"Αλλά αν ήσουν εδώ θα σου έριχνα ένα μπερντάχι. :-)"

--> lol :)) Επειδή διαφωνούμε;;; ΟΚ!    



12:42 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

..osoi prospathoun na poune 5 pramata me logika epixeirhmata einai "parakmiakoi" enw osoi arpazontai sta xeria kai sta logia san zwntovola einai oi swstoi anthrvpoi ..ade kai eis anwtera!    



12:57 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Lefty συμφωνώ απόλυτα με όσα λες με τη μοναδική διαφορά ότι:

"6. Όταν συνοδεύεις μια κοπέλα και κάποιος της λέει "αει γαμήσου μωρή σκρόφα", είναι εντελώς άθλιο να φύγεις αδιάφορος δίχως να ζητήσεις το λόγο"

--> 'Οντως, εκτός κι αν ξέρεις το λόγο και στην περίπτωση αυτή ο λόγος ήταν ότι η ίδια ξεκίνησε αποκαλώντας τον "μαλάκα". Στην περίπτωση αυτή δεν ζητάς κανένα "λόγο"... απλά δέχεσαι το σφάλμα της κοπέλας σου και αναχωρείς...    



1:02 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Hellas_24, δεν διαφωνούμε και τόσο. Έχουμε διαφορετική άποψη όσον αφορά τη στάση του συνοδού της συγκεκριμένης κοπέλας, αλλά συμφωνώ με αρκετά από αυτά που γράφεις. Όπως για παράδειγμα ότι ρισκάρει πολλά κανείς όταν είναι παρορμητικός, ή ότι πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι είναι γυναίκες και πουλάνε τσάμπα μαγκιά και παλικαρισμό της φακής.

Τέλος, αν τελειώσω εγώ τη δουλειά μου απόψε, να με κατουρήσετε όλοι μαζί. Για να μην πω να με χέσετε! (Ευχαριστήθηκα όμως τις απαντήσεις στο post!)    



1:10 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ooops! prepei na trekso sti toualeta...popo kourouna mou auto to post ekselixtike se super blogo-diaroia...kai kapoios tha mas ti pei pou xezoume kai koultourame etsi dhmosiws..    



1:15 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Τον άνθρωπο σου πρέπει να τον υποστηρίζεις έστω αν έχει δίκαιο ή άδικο (μπροστά στους άλλους). Όταν θα πάτε σπίτι ό,τι γουστάρεις πες της, αλλά ποτέ μην την προσβάλεις μπροστά σε άλλους. Δεν είναι ανάγκη να του γαμήσεις τα σόγια του άλλου, απλά μια κουβέντα θα του πείς έτσι για το γαμώτο.

Καληνύχτα    



1:40 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Lefty, εγώ θα τον ευγνωμονούσα κιόλας γιατί συνήθως αλλάζει χρώμα μέχρι να το πάω στο πλυντήριο!    



1:59 π.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Έρχεσαι, κάνεις ένα γενικό σχόλιο επί ενός ειδικού σχολίου και βρίσκεις και το μπελά σου...

Τη συμπεριφορά μου hellas_24 να την αφήσεις ήσυχη. Σιγά μην πάρω συμβουλές τώρα από εσένα.

Κουρούνα μου θα ανεβάσω Τζέρτζελο alert!    



2:11 π.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Ξεκίνησα αυτόν τον σχολιασμό με την πρόθεση να απαντήσω στα "σεντόνια" που διάβασα παραπάνω. Τελικά όμως βαριέμαι ασύστολα να το κάνω. Διάβασα τόσα κλισέ μαζεμένα που με νύσταξαν.

Με τη θερμή παράκληση προς τον φίλτατο Ηellas 24 να ΜΗΝ με αποκαλεί "κοπέλα μου" (μιας και δεν είμαι, χώρια ότι σιχαίνομαι την έκφραση), πάω για ξάπλες και εις αύριον τα σπουδαία.    



2:12 π.μ.
Blogger πιτσιρίκος είπε και ελάλησε...

Θέλω να δώσω μια νέα διάσταση στη συζήτηση:γιατί να μη σταθούμε στην κοινή ρίζα του "ουρώ" και του "ουρανού"; (κάτσε να φωνάξω και τον Βαρδιαμπαση)    



3:12 π.μ.
Blogger christos είπε και ελάλησε...

Ισως κάνω λάθος.
Ποτέ δεν εχω πάιξει ξύλο και για κανένα λόγο δεν θα το έκανα. Ούτε έβρισα αγνωστο στο δρόμο ποτέ. Δεν μου πάει.
Αν και ΑΘΕΟΣ σε κάποια πράγματα είμαι περισσότερο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ από πολλούς. Γυρίζω και το άλλο μάγουλο.
Τώρα για τις κυρίες -αντράκια- και τους κυρίους -ήρωες- θα πω μόνο ΄΄η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.

Καλυνύχτα σας    



3:24 π.μ.
Blogger NickTheCreek είπε και ελάλησε...

Συγγνώμη, γιατί τα βλέπω απλά τα πράγματα;
Παπάρας κατουράει στο δρόμο
Γκόμενα: Πού κατουράς ρε μαλάκα κλπ κλπ
Παπάρας: Αντε γαμήσου κλπ κλπ
Γκόμενος εφόσον γκόμενα μένει αλάλου: Γαμίδια προς Παπάρα, αν χρειαστεί κατεβαίνουν και μερικοί αγίοι να βοηθήσουν. Εν ανάγκη γροθίδι, αν και ο Παπάρας με το πουλί του έξω δύσκολα θα μπορεί να συμμετάσχει στη διαδικασία.
Γκόμενος εφόσον γκόμενα ανταπαντά: Βλέπε προηγούμενο.
(το τι και αν θα κάνουν μετά γκόμενος-γκόμενα στο σπίτι/πρώτων βοηθειών/ταξί είναι άλλη ιστορία)
Xιερ ιτσ δε Μπάλκανς νοτ πλεϊ εντ λαφ (έμπνευση από το σημείο 6 στο τελευταίο comment του lefty)    



3:32 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Τη συμπεριφορά μου hellas_24 να την αφήσεις ήσυχη. Σιγά μην πάρω συμβουλές τώρα από εσένα".

--> Apo kapou prepei na pareis symvoules kai esy. Afou den tis pires apo ekei pou eprepe kai ton kairo pou eprepe, as tis pareis toulaxiston twra.    



4:15 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Διάβασα τόσα κλισέ μαζεμένα που με νύσταξαν".

--> Gia pes kai s' emas kanena apo ta "klise" auta? De synithizw na milw me klise, eimai arketa au8ormhtos an8rwpos kai exw apopsh.


"θερμή παράκληση προς τον φίλτατο Ηellas 24 να ΜΗΝ με αποκαλεί "κοπέλα μου" (μιας και δεν είμαι, ...)"

--> Dekth!!! Kai se euxaristw para poly pou to epishmaineis dhmosiws! Einai 8a elega apo ta kalytera koplimenta pou mou exoun kanei!    



5:42 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Just some facts:
If you do something like that in Western Europe, the fine is extremely high. In the US you go directly to jail as far as I know.
It is totally unacceptable and unthinkable thing to do (confirm that with a friend who lives abroad...)
On the other hand, in Turkey and Pakistan, it's a common practice and there is no problem at all.

And a thought:
Kourouna is a little right about the reaction of the guy. Afterall, Basilis Avlonitis would not use the phrase "palikari protis" in the legendary song "Ax Paliomisoforia"
"...alla kai o Peiraiotis itan palikari protis, kai sto telos kai i dio sto nosokomeio pigan sikotoi..."
Kourouna sou afierono to tragoudi me tin efkeria.

Regards,

Chris    



7:10 π.μ.
Blogger Phantasmak είπε και ελάλησε...

"Το θέμα δεν είναι αν αυτή ζήτησε τα ρέστα ή όχι από το συνοδό της. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε εξ' αρχής να φερθεί έτσι. Χωρίς λόγο (σε καμμιά περίπτωση δεν ήταν σε αυτοάμυνα), έβρισε κάποιον και έφερε παράλληλα σε δύσκολη θέση και το συνοδό της. Το γεγονός αυτό την κατατάσσει υπόλογη, όχι υπεράνω. Αν αντιθέτως, αυτός ο άγνωστος γυρνούσε χωρίς λόγο και την έβριζε (χωρίς να του έχει πει τίποτε εκείνη), τότε θα συμφωνούσαμε πλήρως ότι ο συνοδός της θα έπρεπε να αντιδράσει. Μη συγχέουμε τα πράγματα... Άλλο το ένα, άλλο το άλλο..."

Πες τα ρε μεγάλε...


"Κατηγορείτε έναν άνθρωπο γιατί δεν ενεπλάκει σε καβγά τον οποίο ξεκίνησε η κοπέλα του. Γιατί δεν γύρισε να τσακωθεί με κάποιον που η κοπέλα του πρώτη προσέβαλε. Αυτό είναι παράλογο!"

Ολόκληρη κουβέντα έχει στηθεί γύρω από το άτομό του. Να διαβάζει τώρα την Κουρούνα; Αν γράψει κανένα σχόλιο για να δώσει feedback θα πιστέψουμε ότι ήταν αυτός;

Άσχετα αν το "αει γαμήσου μωρή σκρόφα" έπρεπε να μη μείνει αναπάντητο ή όχι, η πράξη του δεν είναι μεμπτή. Τράβηξε την κοπέλα του απ' το μπράτσο να την πάρει μακριά από μια κατάσταση που η ΙΔΙΑ πήγε να δημιουργήσει και πιθανότατα θα είπε από μέσα του "μπελά γυρεύεις τώρα, βλαμένη".

Τώρα δεν ήξερα ότι μερικές μας θέλουν "πολλά βαρείς και όχι" κατά τα δικά τους κριτήρια και όποτε "κινδυνεύουμε" σε διαφορετική περίπτωση οι ίδιες να μας χαρακτηρίσουν φλούφληδες και φλωράκια. Συγνώμη αν τις χαλάσαμε τη μόστρα κιόλας...    



7:43 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Λοιπόν, ακούστε .
Τα έχει με αυτόν τον τύπο ο οποίος είναι λαπάς. Την πήρα τηλέφωνο, δεν ήθελε να με δει. Της είπα ότι θα έρθρω στο σπίτι της, μου είπε να μην τολμήσω.
Πήρα το παπάκι και την περίμενα. Τους είδα όμως μαζί και έκανα πως κατουράω. Με έβρισε, αυτό δεν το περίμενα. Γιατι το έκανε ; Να δείξει ότι δεν φοβάται.
Την έβρισα κι εγώ. Αν κουνιόταν ο τύπος τον είχα σφάξει. Είναι η τρίτη φορά που με βλέπει μπροστά τυς αλλά παριστάνει τον χαζό.
Γύρισα σπίτι και την πέτυχα στο ιρκ. Κάναμε ΠΑΛΙ έρωτα με τις λέξεις. Μόλις πήγε για ύπνο.
Αύριο θα ξαναέρθω να κατουρήσω τον τοίχο της Κουρούνας.    



8:31 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Κάναμε ΠΑΛΙ έρωτα με τις λέξεις."

Τι λες ρε μεγάλε; Δηλαδή πως γίνεται αυτό; Παίρνει ο καθένας ένα κομμάτι χαρτί γράφει λέξεις και μετά στο κρεββάτι παρέα με το χαρτί;    



10:02 π.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Ρε Phantasmak πολύ μαζί σου είμαι. Ακούστε ρε παίδες και τη φωνή της λογικής.    



10:24 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Και ο χορός καλά κρατεί... :)


1. "Τα έχει με αυτόν τον τύπο ο οποίος είναι λαπάς".

--> Μάλλον σφόδρα ερωτευμένος είναι ο δυστυχής με λάθος κοπέλα. Αλλά για σένα αυτά φαίνεται να είναι ταυτόσημα άρα θα τον λέμε "λαπά" για να σε διευκολύνουμε.


2. "Τους είδα όμως μαζί και έκανα πως κατουράω".

--> Ήθελες να της υπενθυμίσεις φαίνεται πόσο πολιτισμένος άνθρωπος είσαι και να μετανιώσει πικρά που σε παράτησε για κάποιον απολίτιστο που κατουρά στο σπίτι του! Έχεις τον τρόπο σου με τις γυναίκες, πρέπει να στο αναγνωρίσω. Την άλλη φορά που θα τη δείς σου προτείνω να τα κάνεις στο πεζοδρόμιο. Θα την συγκινήσεις στα σίγουρα! Θα κόψει φλέβες για πάρτη σου. Τι επίπεδο!!!


3. "Με έβρισε, αυτό δεν το περίμενα".

--> Πες μας τώρα ότι σου έκοψε και το κατούρημα στη μέση για να στεναχωρηθούμε! Ακούς να σε βρίσει! Εσύ να της προσφέρεις τη ψυχή σου, να της δείχνεις τα αγνά σου αισθήματα, να της υπενθυμίζεις τη σημαίνει αυτή ως γυναίκα για σένα, κι εκείνη η άθλια να σε βρίζει! Απαράδεκτη!!! Να βρείς άλλη... Κατούρα σε μια άλλη γειτονιά και όλο και κάποια θα συγκινηθεί!


4. "Γιατι το έκανε ; Να δείξει ότι δεν φοβάται."

--> Ψυχολόγος είσαι;;; :) Τώρα θα έλεγα οτι με τα νέα δεδομένα δικαιολογώ την πράξη της (όχι βέβαια και τη φράση που χρησιμοποίησε, αλλά τουλάχιστον βγαίνει κάποιο νόημα αφού δεν μίλησε με τέτοιο τρόπο σε κάποιον άγνωστο). Μάλλον το έκανε για να δείξει την απέραντη εκτίμησή της στο πρόσωπό σου. Τη συγκίνησες με την πράξη αγάπης προς το πρόσωπό της και ήθελε να στο ανταποδώσει!


5. "Την έβρισα κι εγώ. Αν κουνιόταν ο τύπος τον είχα σφάξει."

--> Μπράβο ρε μάγκα! Ωραίος!!! Καλά θα του κανες του "λαπά"! Ο πολιτισμός σου ξεπερνά κάθε όριο και φραγμό. Μας εκπλήσεις με την πρωτοποριακή σου σκέψη και το υψηλό σου επίπεδο! Ξέρεις πως να ξανακερδίσεις μια γυναίκα. Είναι απλό για σένα. Αρχικά τη βρίζεις και μετά ως τραμπούκος χτυπάς το συνοδό της αν αντιδράσει. Και αυτή τότε λιώνει για σένα... Είσαι όμως ρομαντικός άνθρωπος, αυτό πρέπει να στο αναγνωρίσω...


6. "Γύρισα σπίτι και την πέτυχα στο ιρκ. Κάναμε ΠΑΛΙ έρωτα με τις λέξεις. Μόλις πήγε για ύπνο."

--> Τι να πεις για το μυαλό της αλληνής; Το μόνο που έχω να προσθέσω στο παραπάνω απίστευτο γεγονός (αν είναι όντως γεγονός και το post δεν είναι μπαρούφα), είναι ότι ελπίζω ο κατακαημένος ο "λαπάς" να διαβάσει το post του "ιππότη" αυτού και να καταλάβει με τι γυναίκα έχει μπλέξει!!! Να την παρατήσει όσο είναι καιρός και για να μη πληγωθεί ο ίδιος περεταίρω αλλά και για να μη κόψει το λαμπρό της μέλλον: να μπορέσει να επιστρέψει στον πολιτισμένο πρώην της που ήξερε να την μεταχειριστεί όπως ακριβώς της αρμόζει!!!


7. "Αύριο θα ξαναέρθω να κατουρήσω τον τοίχο της Κουρούνας."

--> Καλά θα κάνεις γιατί ως γνήσιο ζώο που είσαι δε πρέπει να χαλάς τις συνήθειές σου! Να κάνεις παρέα και με τα αδέσποτα της γειτονιάς... θα σε βοηθήσει σίγουρα να βελτιώσεις τους τρόπους σου. Επίσης να ανοίξεις ένα λεξικό στη λέξη "καθίκι" και εκτός από την ερμηνεία του όρου ως δοχείο νυκτός για τις ανάγκες ατόμων (που σίγουρα την αγνοείς γιατί εσύ είσαι του δρόμου), να δείς και τη γνώριμη σε εσέ ερμηνεία που αντιστοιχεί στο χαρακτηρισμό ενός ατόμου που λέει και πράττει αυτά που κάνεις εσύ. Ε... στείλτους και μια φωτογραφία σου για να μπορέσουν οι άνθρωποι να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει την πλήρη διάσταση αυτού του όρου!    



10:26 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ενα λεπτο να την τιναξω...

Λοιπον, η Ελλας πρεπει να ειναι το μονο ευρωπαικο κρατος που δεν εχει δημοσιες τουαλετες. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να πηγαινω σε ΜακΝτοναλντς να κατουρησω. Ας γινει δε γνωστο στου αρρενες αναγνωστες οτι αμα κατουριομαστε, δεν κανει να τα κραταμε πολυ ωρα γιατι προκυπτουν προστατες κτλ κτλ. Επισης, ειναι πολλα θεματα τα οποια η Κουρουνα δεν προσεξε / δεν μας δινει πληροφορηση: πχ, ο νεαρος πηγε σε σκοτεινο σημειο να κατουρησει? Κοιταζε δεξια - αριστερα σαν να εκανε κατι παρανομο? Ρωτω γιατι αλλιως την μπαινεις σε εναν τετοιο και αλλιως σε εναν που κατουραει φορα παρτιδα.

Τωρα, απο την αλλη: δεν νομιζω οτι η κορασιδα επρεπε να σοκαριστει (α, δεν μαθαμε αν τον ειδε προφιλ, απο πισω ή πως αλλεως τον κατουρουντα η κορασις -ειναι σημαντικο νομιζω). Σαματις αυτη δεν εχει πεταξει σκουπιδια κατω? Επισης, το "μαλακα" δεν χρειαζοταν. Ας του'λεγε ρε φιλαρακο, ψιτ κυριος, εσυ με το γαριδακι.

Απο την παραλλη τωρα. Ο συνοδος ΕΠΡΕΠΕ να αντιδρασει. Μην λεμε μαλακειες. Δεν λεμε να παιξει ξυλο, απλα να παρεμβει να δωσει ενα τελος στο επεισοδιο, πχ λεγοντας ενταξει, η κοπελα ειπε μαλακεια αλλα και εσυ δεν πας πισω κτλ.

Τελειωνοντας, να πω το εξης: αμα κατουριεσαι, κατουρας παντου. Αλλα, διαολε, κρατας και τα προσχηματα.    



10:27 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ολη η αληθεια...
Η κοπελα ειδε το κατουρημα και ειδε και την πηγη. Υπερμεγεθης κρουνος πυροσβεστικης. Και φουντωσε. Και καθε ξαναμα οδηγει σε επιθετικοτητα (βγαινουν τα ενστικτα). Και εβρισε, αλλα παραλληλα περασε και το αιωνιο σημα "ειμαι διαθεσιμη": (Σε ειδα που σε προικισμενος) Τουαλετα (δηλαδη και στην τουαλετα σε θελω) δεν εχεις σπιτι σου (δηλαδη δεν με προσκαλεις να το διαπιστωσω, δεν πειραζει που ειμαι με καποιον αλλον, τον παραταω)

Ο παπακιας, ψημενο παιδι ηθελε να κατουρησει (ναι καταδικαστεο, ας τιμωρηθει με προστιμο και προσβολη δημοσιας αιδους κλπ). Εχοντας κατουρησει πολλες φορες και σιγουρα πηδησει και καλυτερες κοπελες, δεν ενδιαφερθηκε για την προταση. Οχι οτι δεν την καταλαβε. Εκει που κατουραει μια κοπελα ενδιαφερεται να μαθει αν εχει τουαλετα σπιτι του, παρολο που εχει τουαλετα στο δικο της και συνοδο και αρα δεν μπορει το ενδιαφερον της να ειναι μονο πλατωνικης φυσης. Και την εβρισε: Δεν γαμω σημερα (σε ελευθερη μεταφραση), μην εισαι σκροφα (εχεις δηλαδη καποιον να σε βολεψει).

Ο συνοδος, εχοντας και αυτος δει, ηταν ξεκαθαρο οτι δεν αντεχε την συγκριση μοριων. Τι να πει; Να παει να δει και αυτος την τουαλετα του αλλουνου; Δεν ηθελε. Πηρε την κοπελα απο το χερι μπας και βολευτει και αυτος σημερα παρα την διαφορα μεγεθων και το ξαναμα της για τον παπακια... Στη βραση κολλαει το σιδερο. Την εβαλε σπιτι του/της να συζητησουν για το γεγονος, να την παρηγορησει και ισως και πηδηξει...

Τι να πω, μονο ο παπακιας μου φαινεται υγιης, αν και λιγο κατουρλης/βρωμιαρης. Αλλα αυτο ειναι πταισμα αισθητικης μπροστα στους αλλους δυο που τους κατηγορω ευθεως για κακουργημα.

--
evris    



10:41 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Και επειδη εδω ειμαστε 2-3 και συζηταμε το γεγονος, πρεπει να συμπληρωσουμε και κατι ακομα:


Φανταστειτε την εικονα, μια (και για visualization: πολυ ωραια εως μανεκεν, με ζαρτιερες, γοβες, 2 μετρα ποδι, ξυρισμενο απαυτο με καρδουλα σχημα κλπ) γκομενα με κατεβασμενα τα βρακια να κατουραει καπου, επειδη πηγαινε να σκασει (η ιδεα οτι κατουραει απο χομπι/βιτσιο ακομα και αν δεν πιεζεται ας απορριφθει για λιγο).

Ενα ζευγαρι απο ΝΕΑ ατομα (οχι οι παπουδες της γειτονιας) τους σταμπαρει βραδιατικα. Δεν εχουν βρεθει ποτε στην κατασταση αυτη (ξενυχτι, η μπυρα αρχισε να κατηφοριζει αμιληκτα προς την ουρηθρα και τα λεπτα κυλουν). Και αποφασιζουν να λαβουν δραση. Το αγορι κανει μερικα μετρα περπατημα, παει αποφασιστηκα απο πανω της οπως κατουραει και αρχιζουν την κουβεντα. (Μαλιστα της λεει: Μωρη πουτανα τουαλετα δεν εχεις σπιτι σου, οπως χαλβαδιαζει τα μπουτια της κλπ)
Η κατουρλου του λεει αντε γαμησου ρε .

Η κοπελα του τυπου, που καθεται λιγο παρα διπλα, τι θα επρεπε να κανει δηλαδη; Να κυληθει στα κατουρα με την αλλη, γιατι ο γκομενος της εχει παει απο κοντα να μπανισει κατουρημα και να βρισει, μπας και θιχτει το αγορι της που δεν θα υπαρξει αντιδραση και την παρατησει (αναθεωρησει την ολη σχεση τους, Μαρια ισως να ειμαστε σε ενα αδιεξοδο, με απογοητευσες εχθες με την συμπεριφορα σου, δεν εισαι αυτο που περιμενα).

Που ζειτε ρε παιδια, στο Κουρδισταν; Ενα κατουρημα το αντεχουμε στον τοιχο μας (θα το διορθωσει ο μπογιατζης μια μερα). Ηθικη και ανατροφη τυπου: Ο ματσο γκομενος γαμει και δερνει οποιον βρισει η συνοδος του, της ανοιγει την πορτα και πληρωνει και το λογαριασμο ισως, και λεω ισως και παλι ισως για να μην παρεξηγηθει κανεις, να ειναι καιρος να παψουμε να την περναμε στα παιδια μας (αν θεωρησουμε οτι εμεις εχουμε ηδη εμποτιστει με αυτο και ειναι ηδη αργα για μας)

--
evris and the gang    



11:01 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Και στο κάτω κάτω, γιατί να μην καταλογίσουμε στην κοπέλλα το ότι ***δε σεβάστηκε*** την απροθυμία του ετέρου της ημίσεως να υπερασπίσει τη λογική της "κάνω τον πούστη με ξένο κώλο" ;

Ιδού (άλλη μία τετριμμένη) προοπτική του θέματος.





Mersault (διάγων αποπροσανατολισμό στα παρόντα σχόλια).    



11:57 π.μ.
Blogger Olyf είπε και ελάλησε...

Χθές βράδυ τηλεοπτικό κανάλι πρόβαλλε το film Buffalo '66. Στό πρωτο 10' τής ταινίας (και παραπάνω ισώς;) παρακολουθεί κανείς τήν Οδύσσεια ενός ανθρώπου να βρεί μιά τουαλέτα...
Το υπόλοιπο επεισόδιο αφορά τήν πόλη και δεν μου προξενεί κανένα ενδιαφέρον συνεπώς ασχολίαστο....    



12:38 μ.μ.
Blogger Nassos K. είπε και ελάλησε...

"Sometimes you just have to pee in the sink."
~Charles Bukowski    



1:11 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

sink or swim    



1:43 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κατσε να προλαβω να το κατοχυρωσω:

κατουρα να φυγουμε.

ουφ.    



2:11 μ.μ.
Blogger xpan είπε και ελάλησε...

Ένα βράδυ γυρνούσα σπίτι και παρατήρησα έναν πίθηκο να ουρεί στο τοίχο του γείτονα. Αντί να ρισκάρω τη ζωή μου και την ακεραιότητά μου χτύπησα το κουδούνι του γείτονα ενώ ο πίθηκος ουρούσε ακόμη.

Ο πίθηκος έβαλε το τσουτσούνι του στη χούφτα και άρχισε να τρέχει μόλις άναψαν τα φώτα του μπαλκονιού... Γελάω μέχρι σήμερα με το περιστατικό…

ΥΓ: τολμηρός είναι αυτός που ξέρει που τον παίρνει να χωθεί και χώνεται. Αυτός που "χώνεται" παντού είναι τρελός    



2:53 μ.μ.
Blogger Κώστας είπε και ελάλησε...

Κουρούνα, πάλι με βγάζεις από το καβούκι μου...
Μου πάτησες όμως τον κάλο και μου ξύπνησες δυσάρεστες αναμνήσεις.
Μου έχει συμβεί και εμένα παλιότερα μία φάση καρμπόν. Τράβηξα και εγώ την κοπέλα μου χωρίς να πώ τίποτα. Και τότε, αλλά και τώρα που με έκανες να το ξαναθυμηθώ, ένοιωσα ένα δυνατό σφίξιμο στο στομάχι. Ένοιωσα οτι κάτι δεν έκανα καλά. Αλλά ήμουνα και πολύ μπερδεμένος.
Εξηγούμαι: Βρίσκομαι ανάμεσα στις δύο απόψεις και μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι είμαι ο μοναδικός μετά από 70 σχόλια. Χαίρομαι που όλοι έχετε ξεκάθαση μαύρη/άσπρη θέση, καλό για εσάς και κακό για εμένα που ακόμα ψάχνομαι...
Θεωρώ την βία απαράδεκτη και την εξάσκησή της μία προσωπική ήττα (βλ. etc). Έχω κάτσει με κατεβασμένα χέρια να τις φάω από μεθυσμένο που με μπέρδεψε για άλλον. Τρέλλα, αλλά πέρναγα τότε περίοδο θαυμασμού του Γκάντι...
Αυτά τα φιλοσοφικά ενισχύουν και την έμφυτη δειλία μου, οπότε εδώ μπαίνουν και παραλαγές του τύπου 'τα κάνω κρεμαστάρια'. Δεκτό και αυτό, δεν ξέρω τί απ' όλα είναι, κάποτε θα κάνω την ψυχανάλυσή μου και εγώ.
Από την άλλη, δεν μου κάθησε σωστά να βρίζουν αυτή που αγαπώ και εγώ να σκέφτομαι την 'μη βία'. Μάλλον θα έπρεπε να ζητήσω τον λόγο από τον τσαμπουκαλή επί τόπου και μετά στο σπίτι και από εκείνη.
Κουρούνα, ευχαριστώ για την αφορμή της ενδοσκόπησης.
Υ.Γ. Η κοπέλα μου τότε, δεν μου ζήτησε τον λόγο για την στάση μου, ούτε συνέχεια δόθηκε στο θεμα, αλλά κατάλαβα, ότι δεν ενθουσιάστηκε κιόλας...    



3:05 μ.μ.
Blogger Unknown είπε και ελάλησε...

από μικρός είχα μια τάση να υπερασπίζομαι τους φίλους μου, τις φίλες μου πολλές φορές βρέθηκα στο πέναλτι εξαιτίας μιας τέτοιας κατάστασης, είναι ίσως ένα ελάττωμα που δυστυχώς δεν κατάφερα να αποβάλω... τι αποβολές στο σχολείο γιατί υπερασπιζόμουν φίλους, τι ξύλο να παίζω πάλι στο σχολείο γιατί κάποιος χοντρός έδειρε ένα φίλο μου που τον λέγαμε οδοντογλυφίδα, τι ξύλο πάλι για την αδερφή μου γιατί κάποιο βλαμμένο της έβαλε χέρι, τι ξύλο έφαγα από ΜΑΤ για να σώσω έναν φίλο μου από τη μανία τους, ακόμα κουβαλάω παράσημο από αυτό, σπασμένο δόντι στη μόστρα, και άλλο ξύλο που φαγα γιατί ένα τσούρμο μόλις κέρδισε η ομάδα μου στο μπάσκετ εκτός έδρας όρμησε στο γήπεδο και ένα μπουλούκι είχε σκεπάσει τον κολλητό μου, προσπάθησα να τον βγάλω από κει μέσα και βρέθηκα να κάνω γυρωβολιές από τα μπουκέτα που μου πρόσφεραν απλόχερα αυτοί οι αγνοί φίλαθλοι, βρεθήκαμε και οι δύο ματωμένοι αλλά καταφέραμε να τη γλιτώσουμε, μόνο που μια φορά παραλίγο να μου βγει και σε κακό, όταν ήμουν με μια φίλη μου και κάποιος την πείραξε με άσχημο τρόπο και του απάντησα, και ξαφνικά από το πουθενά βρέθηκαν γύρω μας 5 άτομα με αρκετά άγριες διαθέσεις, το μόνο που μου ερχόταν στο μυαλό ήταν πώς θα προστατέψω την κοπέλα, ήταν βράδυ, δίπλα σε πάρκο, ερημιά, το μυαλό μου έπαιζε σενάρια και έψαχνε το καταλληλότερο, το 'παιξα λοιπόν μαλάκας, έριξα τον εαυτό μου για να καταφέρω να φύγει η κοπέλα από την κατάσταση αυτή, με έπιασε μια ακατάσχετη ομιλία που ακόμα δεν έχω καταλάβει πως τους κατάφερα να αφήσουν την κοπέλα να φύγει και να μείνουμε μόνοι μας, όταν πλέον δεν ήξερα τι θα συμβεί ένας από αυτούς με θυμήθηκε από το γήπεδο και θυμήθηκε και την παρέα μου οπότε την κάνανε λάου λάου... από τότε είπα να 'μαι πιο προσεχτικός... αλλά δεν τα καταφέρνω... μάλλον ελαττωματικό DNA. Δεν είμαι, ούτε το παίζω προστάτης, ιππότης κ.λπ. απλά αυτά τα γονίδια φταίνε και πάντα υπερασπίζομαι, και δεν έγινα και δικηγόρος οπότε καταλαβαίνεις...
Απλά μερικές φορές δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και η αλήθεια είναι ότι με την τρέλα που κουβαλάμε όλοι μας πολλά μπορούν να συμβούν και δεν αξίζει... Ή αξίζει;;;    



3:30 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Κώστα, καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς με το σχόλιό σου. Κι επειδή κουράζομαι να επεκτείνω εδώ τις απόψεις μου, μιας και αντί για αντιπαράθεση συναντάω προσωπική επίθεση, σε παραπέμπω εδώ (και στο αμέσως επόμενο post) για περαιτέρω διαφορετική συζήτηση.    



6:28 μ.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Χώρια από την ..υδραυλική πρόφαση του post και την πλάκα, είναι από τις λίγες σοβαρές συζητήσεις "καθημερινών" αξιών που έχω δει μέχρι στιγμή στη μπλογκόσφαιρα (εκτός από το τζερτζελέ που φέρνει κόσμο, η ..ποταπότητα του context βοηθάει στην έκφραση :-)

Ενδιαφέρουσες οι λογοτεχνικές παρεμβάσεις' μήπως ψήνεται το πρώτο διήγημα βγαλμένο από blog; (με ανάλυση στιγμιότυπου από πολλές σκοπιές).

Όσο για τοποθέτηση, ο street spirit, με την ξέπνοη και την αβεβαιότητά του στο τέλος με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό, αν και μάλλον δεν στάθηκα ποτέ τόσο γενναίος ή δε χρειάστηκε ακόμα.

Δύσκολο θέμα, δεν υπάρχει απλή απάντηση αλλά πιστεύω ότι πρέπει να μετράς τις καταστάσεις και να αποφεύγεις τις κακοτοπιές όταν αυτό είναι δυνατό, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για τη στιγμή που δε θα μπορέσεις, και να τις αντιμετωπίζεις αναλογικά (αυτό, βασικά, που διδάσκουν κι οι πολεμικές τέχνες). Η ψυχραιμία είναι το καλύτερο όπλο και στις δύο περιπτώσεις. Μπορείς να προστατέψεις τους ανθρώπους σου με πολλούς τρόπους' σημασία σ' αυτό έχει, με αυστηρή σειρά, πρώτα το αποτέλεσμα και μετά το στυλ.    



6:50 μ.μ.
Blogger Old Boy είπε και ελάλησε...

Χωρίς να υποτιμώ καθόλου το θέμα και την πλούσια ανταλλαγή απόψεων που έχει γεννήσει, απλώς ήθελα να εκμεταλλευτώ την -εξαιρετικά σπάνια- ευκαιρία και να γίνω το σχόλιο υπ'αρ. 69.    



6:58 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Άξιος, άξιος, Old Boy!    



10:17 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Σχόλια:
1. Καλά ρε σεις μια μέρα δεν μπήκα και έγινε εδώ μέσα το έλα να δεις;
2. Συμφωνώ με Lefty, Nickthecreek, Phantasmak, Sofia
3. Καλύτερα σχόλια: evris, Κώστας
4. Lefty και Κουρούνα: μόλις γύρισα το αυτοκίνητο από το πλυντήριο. Αν πιάσω κανέναν να μου κατουράει το αυτοκίνητο, αλίμονό του!!
5. Hellas_24 και άλλοι: το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν: προτιμάτε τα συντομότερα σχόλια (βλ. Kuk, και πάντως όχι Ιφιμέδεια)
6. Όσο για το φόνο: μας τά'παν άλλοι!    



12:07 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

RE IFIMEDEIA oute computeraki na eisouna me ta 1.2.3.4 ktl...
Giati sintoma sxolia? Ase ton kosmo na ekfrastei opos thelei. Den irthe sto diko sou blog alloste, stis kourounas irthe...
Mporei ha rthoume sto diko sou otan tha nai na doseis ta brabeia gia to kalitero sxolio.

Sakis    



12:48 π.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Πέστα ρε Ιφιμέδεια γιατί αυτά τα σεντόνια μου δίνουν στα νεύρα κι εμένα    



1:11 π.μ.
Blogger  είπε και ελάλησε...

Παρακολούθησα αυτή τη συζήτηση απ' την αρχή, αλλά τώρα που έχει φτάσει 73 σχόλια δεν έχω το κουράγιο να τα διαβάσω όλα. (Ίσως αύριο...)

Προσωπικά, δε με νοιάζει ποιός κατουράει πού, αλλά εγώ νόμιζα ότι το θέμα, απ' την αρχή, ήταν το τι θα έκανε κάποιος αν ένας άλλος τολμούσε να πεί τη κοπέλα του "σκρόφα".

Εγώ προσωπικά δε ξέρω τι θα έκανα. Ειλικρινά. Ξέρω όμως τι θα ήθελα να κάνω. Αν άφηνα κάποιον να μιλήσει έτσι στη κοπέλα μου, μπροστά μου, και δεν έκανα τίποτα μετά, θα ένιωθα πολύ άσχημα. Θα έκανα ότι μπορούσα -- τη στιγμή που κατουρούσε θα τον έριχνα κάτω, αν ήταν μεγαλύτερος από μένα (αν ήταν μικρότερος θα τον άφηνα να τελειώσει) και θα τον πλάκωνα στο ξύλο.

Τελικά, άλλο να κατουράς οπουδήποτε, και άλλο να τολμήσεις να πεις μια κοπέλα "σκρόφα" όταν το αγόρι της είναι δίπλα της, έστω κι αν σε είπε "μαλάκα".    



1:24 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Sofia είπε και ελάλησε...

Πέστα ρε Ιφιμέδεια γιατί αυτά τα σεντόνια μου δίνουν στα νεύρα κι εμένα"

--> Den peirazei pou kai pou na diavazeis kai ligo parapanw. Kalo sou kanei, oxi kako.    



3:52 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Se polles pou lene den tous aresoun ta polla kai makria sxolia, tha tous kalarese na exoun sto diko tous site tetoia sxolia, kai tetoio kosmo, alla apo oti fenete den tous ginete to xatiri.
Alloste an kaneis koitaxei perasmena keimena, tha dei poli pio polla (kai megala) sxolia apo oti sinithizete se alla blogs.
H idia i Kourouna se paliotero sxolio tis se anagnosti tis, exei pei oti tin endiaferei i simmetoxi ton anagnoston, den eipe oti tin endiaferei i simmetoxi me lakonika sxolia.
Epipleon afto to keimeno kai ta erotimata tis kourounas ston epilogo tis, einai apo afta ta themata pou leme oti "xorane sizitisi".
Pisteuo oti afto pou ginete se afto to keimeno kai i simetoxi einai oti kalitero exei na epeidixei to elliniko blog...

Sakis    



5:35 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

hellas_24 exeis grapsi me ta sxolia sou. Anoikse blog.    



5:41 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"RE IFIMEDEIA oute computeraki na eisouna me ta 1.2.3.4 ktl...
Giati sintoma sxolia? Ase ton kosmo na ekfrastei opos thelei. Den irthe sto diko sou blog alloste, stis kourounas irthe...

Sakis"


--> File eisai apaixtos!! Symfwnw 100% mazi sou! H Ifimedeia mou thymizei vasika ta diafora bots/spiders pou episkeptontai websites kai kratoun poikila statistika stoixeia!!! Xaxaxaxa :))
Alh8eia pantws Ifimedeia, ta stats mas ta edwses alla th gnwmh sou panw sto thema den thn eidame... Dioti ontws h lakwnikothta einai areth alla lakwnikothta shmainei na epixeirhmatologeis gia th gnwmh sou pros toys alloys (estw me synoptika sxolia), oxi na petas ena aplo 'symfwnw me a, b, c...'. Epixeirhmata den mas edwses...


"Mporei ha rthoume sto diko sou otan tha nai na doseis ta brabeia gia to kalitero sxolio.

Sakis."


--> Opws kai sta prwta vraveia Ariwn... tha eimaste oloi ekei!!!
lol :))) Xaxaxaxa!!!!

Teleiwnontas thelw na pw oti symfwnw plhrws kai me to parapanw post tou Sakh. Den exw na prosthesw tipote epipleon. Me kalyptei plhrws me ta osa anaferei.    



9:47 π.μ.
Blogger dystropoppygus είπε και ελάλησε...

"Περίμενα, περίμενα, περίμενα... 78(!!) σχόλια γαμώτοκερατόμου, και καμία, κανείς, επώνυμος ή ανώνυμος, τίποτα, λέξη, κουβέντα για το σπουδαιότερο κομμάτι αυτής της ιστορίας: για μένα, τον ΤΟΙΧΟ!

Σαπίσατε το σύμπαν σχολιάζοντας το τσουτσούνι (και τα νεφρά) του μαλάκα, την υστερία (και την παιδεία) της μαλάκως, την αφλογιστία του άλλου μαλάκα, τη φαντασία της μπαλκονοκατουροβλεπούσας, το παπάκι, το φωτάκι και την αυλή του γείτονα.

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Τι διάολο, ληγμένα παίρνετε όλες σας; Για τον ΤΟΙΧΟ κανένας δεν αναρωτιέται; Τι είμαστε εμείς, τούβλα [sic]; Άψυχα αντικείμενα που περιμένουν τον μπογιατζή να τα ασβεστώσει; Και στο μεταξύ ελεύθερα και ανεξέλεγκτα να μας κατουράνε από ανάγκη ή από τεμπελιά, να μας ψεκάζουν με σπρέυ με δίκαια ή άδικα αιτήματα, να μας χαράζουν με έρωτες ή με βρισιές; Γιατί; Επειδή υπάρχει ο μπογιατζής;

Σκέφτηκε κανένας σας, μπλογκοφιλόσοφοι της πεντάρας, ότι ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; Μπα. Το μόνο που θυμάστε που και που, διαβάζοντας κανένα κατασκοπικό της κακιάς ώρας, είναι ότι "και οι ΤΟΙΧΟΙ έχουν αυτιά". Ε, λοιπόν, μάθετέ το: ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ.

Καλούνται ΟΛΟΙ οι κακοποιημένοι ΤΟΙΧΟΙ σε πρώτη πανελλήνια Οργανωτική Συνάντηση για να χαράξουμε στρατηγική ΕΝΑΝΤΙΑ στην ωμή παραβίαση των ΔΟΜΙΚΩΝ και ΣΤΑΤΙΚΩΝ δικαιωμάτων μας, μεθαύριο, Πέμπτη, στις φιλόξενες σελίδες του Fre.e.paper. Να μη λείψει σοβάς!

Υπογραφή: Ο Κατουρημένος Τοίχος της Πλατείας Αμερικής, έναντι Κουρούνας."

Και για την αντιγραφή, Δυστροπόπ.    



10:08 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Είναι καλό να γράφονται χιουμοριστικά σχόλια ανάμεσα στα ώραια σοβαρά σχόλια επί του θέματος που έθεσε η κουρούνα, αλλά τα ΄΄τουβλώδη΄΄ σχόλια δεν προσφέρουν τίποτα φίλε μου.    



11:10 π.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Κύλησε ο τέντζερης...    



11:20 π.μ.
Blogger dystropoppygus είπε και ελάλησε...

[Προς αμέσως προλαλήσαντα "ανώνυμο/η": Είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ, οπότε απλώς θα σου υπενθυμίσω το ανέκδοτο με το ΤΟΥΒΛΙΣΜΑ... και δε θα πω καμιά χοντράδα γιατί σε κόβω ανώνυμο λαμόγιο απ'αυτά που κατουράνε τους ΤΟΙΧΟΥΣ και την κάνουνε σφυρίζοντας αδιάφορα. Πρόσεχε. Επαναλαμβάνω ότι οι ΤΟΙΧΟΙ έχουν και ΑΥΤΙΑ και ΜΑΤΙΑ. Αν έχεις ΤΟΙΧΟΙ, διάβαινε.

Υπογραφή: Ένας φίλος]

Προς Κουρούνα: Διάβασα στον υπότιτλο του καλλλίγραμμου μπλογκ σας ότι ισχύει το τρίπτυχο "Φλυαρία - Αμπελοφιλοσοφία - Παράκρουση". Δεν πιστεύω να το αλλάξετε τώρα που γράφτηκαν τόοοσα και τόοοσα σοβαρότατα σχόλια περί διουρήσεως και άλλων δεινών; Όχι τίποτ'άλλο, μη μας τη βγαίνουνε μερικοί-μερικοί από τα δεξιά...

Φεύγω τώρα γιατί κατουριέμαι.. μη τα κάνω πάνω μου... κάπου εδώ κοντά είδα μια ΜΑΝΤΡΑ...    



11:38 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Μην ανησυχείτε, φίλτατε Δυστροποπ*, θα παραμείνω α-σόβαρη μέχρι τέλους. Για μετά... έχει ο Θεός!    



12:41 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Και τώρα Κουρούνα γράψε μας για το κέικ που έκαψες για να καταλήξουμε σε ένα κατεβατό 119 σχολίων με θέμα την καλή νοικοκυρά και το ρόλο της στο θέμα των σχέσεων αντρών - γυναικών.    



12:48 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Μη μου θυμίζεις το κωλοκέικ και το κωλοφουρνάκι! Επιπλέον, δεν το έκαψα εγώ, το φουρνάκι το έκαψε, ήσαστε μάρτυρες εσύ και η DiS. Σιχτίρ, πάει το κεϊκάκι μου. Τέλος πάντων, αυτό το σοβαρό θέμα θα αποτελέσει άλλο post.    



2:00 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Μεταφέρω εδώ (με την άδειά του) την άποψη ενός ανθρωπολόγου φίλου με τον οποίο κάναμε e-mailική συζήτηση για το Κατουροπόστ:

"Τότε να σημειώσεις τη θεωρία μου για το όρθιο κατούρημα των αντρών, κατάλοιπο της πρωτόγονης, μην πω αρχέγονης εποχής, τότε που γυρνάγανε με σάλια στο πιγούνι οι μαχαιρόδοντες και τα μεγάλα βουβάλια: γι' αυτό κατουράγανε όρθιοι οι άντρες-κυνηγοί,για να μην τους την πέσει ο βυζόδοντας, όχι επειδή... βολεύει. Για την ακρίβεια, βολεύει *επειδή* έπρεπε να κατουράνε όρθιοι. Κι επειδή αυτοί ήσαντε οι κυνηγοί. Οι ανθρωπίνες πλέκανε κάλτσες στη σπηλιά. Άπαξ και πέρασε ο πανδαμάτωρ και εφευρέθη η λεκάνη η ευρωπαϊκή, το να κατουράς όρθιος και να τα κάνεις μουνί στο μπάνιο είναι ασύλληπτη παιδικότητα και πρωτογονισμός: όλοι πρέπει να κατουράνε καθιστοί στο σπίτι τους -εξαιρούνται οι δημόσιες τουαλέτες, όπου όλοι πρέπει να κατουράνε όρθιοι. Αχ."    



3:07 μ.μ.
Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε και ελάλησε...

Κουρούνα...σουγραψα και το τρίτο μέρος...η DiS που είναι σήμερα με τον Νιμιτς???    



4:10 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Και για άλλη μια φορά τονίζω ότι η ΟΥΣΙΑ του γαμημένου θέματος βρίσκεται ΕΔΩ.

Τι σκατά πια ... όλοι χαμένη την έχουμε τη μπάλα; (ναι, και γω μέσα)    



4:31 μ.μ.
Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε και ελάλησε...

DiS,
Bρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο...απλά ακόμα δεν έχουν καταλάβει...λες και το πραγματικό ζήτημα είναι το κατούρημα.    



4:53 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρούνα, ο ανθρωπολόγος φίλος σου κατουρά καθιστός στο μπάνιο (μια και είναι "ασύλληπτη παιδικότητα και πρωτογονισμός" κατά τη γνώμη του να κατουράνε οι άνδρες όρθιοι);

Επίσης, είναι δυνατόν κανείς να μιλά από τη μια λόγια ("ήσαντε οι κυνηγοί", "Άπαξ και πέρασε ο πανδαμάτωρ") και μετά να λέει: "να τα κάνεις μουνί στο μπάνιο"!!

Το τελικό απόφθευγμα είναι και το καλύτερο: "όλοι πρέπει να κατουράνε καθιστοί στο σπίτι τους -εξαιρούνται οι δημόσιες τουαλέτες, όπου όλοι πρέπει να κατουράνε όρθιοι."

Θα μας επιτρέψετε εμάς τους πρωτόγονους, να μην καθόμαστε όταν κατουράμε στη τουαλέτα και σας υποσχόμαστε ότι, άν και πρωτόγονοι, θα προσέχουμε να μη τα κάνουμε "μουνί στο μπάνιο"! :-)    



7:17 μ.μ.
Blogger Κώστας είπε και ελάλησε...

Κουρούνα,
σκόπευα να σου θέσω αυτό ακριβώς το θέμα μέσω η-ταχ, καθώς το θεωρούσα πολύ εμπρηστικό. Εσύ όμως το έβαλες σκοπό φαίνεται, να σου μείνουν από αρσενικούς αναγνώστες, μόνο εγώ και ο Χοιροβοσκός. Ορίστε λοιπόν δημόσια οι σκέψεις μου:
Πρωτοπηγαίνοντας για σπουδές στην Γερμανία πρίν από 12 χρόνια, παρατηρούσα όλα και συχνότερα στις τουαλέτες των φοιτητικών διαμερισμάτων, επιγραφές του τύπου 'Όλοι κατουράμε καθιστοί', 'Όποιος κατουρήσει όρθιος εδώ θα τα καθαρίσει μόνος του' κλπ. Ως ψάρι ρώτησα 'μα εννοεί ΚΑΙ οι άνδρες πραγματικά;'. Οι άλλοι (άνδρες) ψιλογέλαγαν με συγκατάβαση. Όσο και να ήθελα να συμμορφωθώ από ευγένεια προς τον οικοδεσπότη, είχα μεγάλη δυσκολία να εγκαταλείψω οικοιοθελώς το μόνο πράγμα που με διαχώριζε από τις γυναίκες...
Τελικά, αφού παρατήρησα επί μακρόν και άλλους Γερμανούς που κατουράγαν καθιστοί, αλλά παρ' όλα αυτά παρέμεναν πολύ μπήχτες, αποφάσισα να το δοκιμάσω και εγώ.
Μπορώ, με κάθε ειλικρίνεια να πληροφορήσω το χριστεπώνυμο αναγνωστικό σου πλήθος, ότι ούτε gay έγινα, ούτε προβλήματα στύσης μου εμφανίσθηκαν. Είναι ήδη πλέον πολλά χρόνια που κατουράω στο σπίτι μου καθιστός και ανακάλυψα ότι έτσι είναι και πιό χαλαρωτικό, κάτι σαν ένα μικρό διάλλειμα kit-kat:)
Κάποες φορές όμως, που η τεστοστερόνη μου ξεχειλίζει, κάνω μια μικρή επανάσταση και 'το κάνω' όρθιος. Παραμένει κάτι πρωτόγονα απολαυστικό, δεν το αρνούμαι...
Είναι πλέον συνήθης πρακτική στην Γερμανία, όταν χτίζεται ένα καινούριο σπίτι, να τοποθετείται δίπλα στην λεκάνη και ένας ουρητήρας τοίχου, δια πάν ενδεχόμενον.    



7:29 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

1. Κώστα, πολύ ουσιαστικό σχόλιο (για δεύτερη φορά!!)

2. DiS, φυσικά η ουσία είναι αλλού.., αλλά

3. Προς Hellas_24 και Sakis,

ξαναδιάβασα το προηγούμενο σχόλιό μου και δεν διαπίστωσα λογική αιτία για την πρόκληση ειρωνικών και επιθετικών σχολίων. Συνάγω λοιπόν ότι από αλλού μου τα έχετε μαζεμένα. Κακό πράγμα ο χόλος...

Με κατηγορείτε ότι δεν έχω δικό μου blog. Ομολογώ την ενοχή μου και ταυτόχρονα τη θλίψη μου καθώς στερούμαι διαρκώς τη χαρά να διαβάζω τα πνευματώδη σχόλιά σας.

Εσείς όμως; Έχετε blog; Γιατί δεν τα αναφέρετε; Μήπως πέρασα από εκεί και σας έγραψα κάτι που δεν σας άρεσε;

Εξ όσων γνωρίζω δεν έχω επισκεφτεί blog με τα ονόματά σας, εκτός του MarketingPro του Σάκη, το οποίο είδα άπαξ και δεν έμεινα διότι δεν εμπίπτει των ενδιαφερόντων μου.
Μήπως σχολιάζετε εδώ με άλλα ονόματα;

Κλείνοντας, ναι, γυρνοβολάω σε blog άλλων και σχολιάζω. Και μπορώ να γράφω ό,τι θέλω, όπως θέλω και σε όποιον θέλω.

Το ίδιο κάνετε κι εσείς.

Όσο για την άποψή μου περί του post, αφού με κάλυψαν οι άλλοι που αναφέρω, προς τι να επαναλαμβάνομαι;

Υ.Γ. Αυτό το σχόλιο παραείναι μεγάλο..    



7:46 μ.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Άσε ρε Ιφιμέδεια τί ασχολείσαι. Χαμογέλα με νόημα. Ξέρουμε εμείς ποιος λέει τα σπουδαία.

Ρε Κουρούνα 92 σχόλια (93 με το παρόν) έχουμε σπάσει το ρεκόρ.    



8:06 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κι ένα μικρό σχόλιο για αλλαγή.    



8:24 μ.μ.
Blogger Old Boy είπε και ελάλησε...

Aγαπητή Κουρούνα, ήθελα εκτός απ' το σχόλιο υπ'αρ. 69 να είμαι και το σχόλιο υπ'αρ. 100, αλλά ας είναι, διάβασα ένα post σε άλλο blog που με αναγκάζει να παρέμβω τώρα και να τονίσω ότι όποιος ενοχλείται με κάποιον που κάνει την ανάγκη του δεν είναι παρά ένας κρυφοναζί, ένας χιτλερίσκος που θέλει να επιβάλλει με το ζόρι τις δικές του απόψεις στους άλλους. Αυτά. Ζιγκ Χάιλ.    



9:07 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Elega na min xanagrapso epi tou thematos alla "I have to" apo ti stigmi pou merikes files mas grafoun anakribeies...
Ifimdeia, den exo kanena xolo, kai tipota enantion sou. Apantisa sto sxolio sou, mono kai mono, epeidi edoses odigia se orismenous tou pos na grafoune.


(''Hellas_24 και άλλοι: το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν: προτιμάτε τα συντομότερα σχόλια'')


Einai poli logiko nomizo afto pou ekana kai kathenas mporei na krinei an nai i oxi.

Les oti imaste anonimoi i oti xrisimopoioume alla onomata (to telefteo megali blakeia alla to prosperno), alla egrapsa to onoma mou S-A-K-I-S i an se boithaei aftos o tropos:
1.S, 2.A, 3.K, $.I, 5.S
(maresoun kai mena oi arithmoi mia pou eimai stis fisikes epistimes, alla oxi toso)
To oti den exoume blog epidi den theoroume tous eaftous mas asteria sto grapsimo den simenei oti imaste anonimoi. (Den exo kamia sxesi me ton saki pou exei blog).
Sti sinexeia: Poios se katigorise oti den exeis diko sou blog; Poli fantasia;

Tora gia to sxolio tis filis sou sofias pou speudei epita apo kathe sou sxoleio pros ipostirixi (kai si bebaia exeis proigoumena simfoniseis mazi tis) ti na po; Na simfoniso mazi tis oti esi kai afti lete ta spoudaia; LOL
Telospanton...Kalo tha itan pantos na apantiseis kai stin ousia ton epixeirimaton tou hellas kai amena...

S_A_K_I_S    



9:27 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Sakis me apostomoses: den xero ti na po!
Kalo ptyxio!    



9:40 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Προς Hellas_24 και Sakis,"

--> Vasika parakatw apantw sta sxolia sou yperaspizontas mono ton eauto mou. Apo oti molis eida, o Sakhs esteile thn apanthsh tou.


"ξαναδιάβασα το προηγούμενο σχόλιό μου και δεν διαπίστωσα λογική αιτία για την πρόκληση ειρωνικών και επιθετικών σχολίων. Συνάγω λοιπόν ότι από αλλού μου τα έχετε μαζεμένα. Κακό πράγμα ο χόλος..."

--> Proswpika den sou ta exw mazemena apo pouthena. Den se kserw kai den exw diavasei kanena allo post sou. Auto pou kautiriasa einai oti mpaineis se mia syzhthsh kai anti na sxoliaseis panw sto thema (kai fysika an thes na diafwniseis 'h na epaineseis th gnwmh allwn me vash tis dikes sou apopseis), esy mas kaneis mia synoptiki statistikh anafora les kai eisai bot! Mas vgazeis ta top-sxolia, top-longer/shorter klp, mas petas mia eksypnada tou typou "grafete mikrotera sxolia" ("λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"), alla den mas les telika tipote epi ths ousias! Lypamai alla auto to thewrw asteio kai gi' auto to sxoliazw...


"Με κατηγορείτε ότι δεν έχω δικό μου blog."

--> Den exw idea an exeis diko sou blog. Den me endiaferei an exeis kai se kammia periptwsh o sxoliasmos mou den afora to an exeis 'h den exeis diko sou blog.


"...τη θλίψη μου καθώς στερούμαι διαρκώς τη χαρά να διαβάζω τα πνευματώδη σχόλιά σας"

--> Tha sou ekane poly kalo na ta diavazeis ayta ta "pneumatwdh" opws les sxolia mas giati ta dika sou einai les kai proerxontai apo programma kai oxi apo anthrwpo. Yparxoun para polla programmata (bots/spiders/k.a.) sto internet pou mas parexoun akrivws thn idia plhroforhsh pou mas edwses ki esy me to sxolio sou! Tha elega malista oti parexoun kai kalytera stats apo ta dikes sou... Prepei na kaneis upgrade! Ara loipon eksairetiko kalo tha sou ekane na diavazeis kai kati poiotika anwtero...


"Εσείς όμως; Έχετε blog; Γιατί δεν τα αναφέρετε; Μήπως πέρασα από εκεί και σας έγραψα κάτι που δεν σας άρεσε;"

--> Gia ton Sakh den exw idea an exei blog. Molis prin ligo apanthse oti den exei. Egw den exw, toulaxiston akomh. An vevaia eixa tha xairomoun para poly na ginontan poiotika sxolia sto blog mou (eite symfwnousa, eite diafwnousa me tis apopseis twn allwn), na yphrxan gonimes antiparatheseis kai genika na epikratouse ena dynato klima dialogou panw se diafora themata. Oson afora ta sxolia typou stats, auta (an eixa diko mou blog), tha evaza ena wraio programmataki kai tha mou ta evgaze automata, opote den yparxei kanenas logos na se talaipwroume...


"Μήπως σχολιάζετε εδώ με άλλα ονόματα;"

--> Exw sxoliasei sto parelthon kai me alla onomata (oxi se auto to topic pantws)... Se ena comment den exei tosh shmasia to poios einai autos pou ekfrazei thn apopsh alla h idia h apopsh pou ekferetai. Ta "onomata" pou synodeuoun polla apo ta posts voithoun apla sto na mporei kaneis na antiparatethei apenanti stis apopseis kapoiou allou (anaferontas to "onoma" sto post tou).


"Κλείνοντας, ναι, γυρνοβολάω σε blog άλλων και σχολιάζω. Και μπορώ να γράφω ό,τι θέλω, όπως θέλω και σε όποιον θέλω".

--> Safestata giati to idio kanw kai egw. Vevaia, me vash ta osa grafeis tha prepei na perimeneis kai tis antistoixes apanthseis, alliws grapsta se ena toixo kai apomakrynsou gia na mhn akous to sxoliasmo twn allwn... 'h akomh xeirotera gia na mhn deis to katourhma tou "ipoth" ths istorias mas na sou katastrefei to plousio ergo sou! :)


"Όσο για την άποψή μου περί του post, αφού με κάλυψαν οι άλλοι που αναφέρω, προς τι να επαναλαμβάνομαι;"

--> Giati mas proteineis kati to opoio h idia den efarmozeis. Milas gia lakwnikothta sth metadosh twn idewn alla sthn pragmatikothta den mas metafereis kammia nea idea. Fantasou loipon ena post sto opoio ena atomo grafei sthn arxh th gnwmh tou kai ola ta ypoloipa sxolia einai toy typou "symfwnw", "diafwnw"... Dystyxws me ton tropo auto den proagetai o dialogos kai synepws perimenoume apo th stigmh pou mas th "les" gia ta "sentonia" mas, na aplwseis kai esy kanena (estw) "fanelaki" me tis apopseis sou.


"Sofia said...

Άσε ρε Ιφιμέδεια τί ασχολείσαι. Χαμογέλα με νόημα. Ξέρουμε εμείς ποιος λέει τα σπουδαία. "

--> Ante tzertzele, trava na anevaseis ena akomh "Τζέρτζελο alert!" kai ase emas na miloume epi ths ousias... Esy pou les ta spoudaia edw mesa, xamogela me nohma...


" Ιφιμέδεια said...

Sakis me apostomoses: den xero ti na po! Kalo ptyxio!"

--> Baresai kiolas BUG to programma sou!!! Poios kakos programmatisths to egrapse;;; Phges eukola sth default apanthsh... Euge... :) Kalo Upgrade!!!    



9:40 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Θα προλάβω να γράψω το εκατοστό; Θα προλάβω να γράψω το εκατοστό;    



9:41 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Π Ρ Ο Λ Α Β Α !!!    



11:47 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Kalomoira είπε και ελάλησε..."

--> Kai mono apo thn epilogh tou nick sou mporei kaneis na katalavei to ""upshlo"" sou epipedo! Protypo h kalomoira... protypo... Etsi... etsi... auto einai epipedo!!!


"Αυτός ο Hellas-24 ποιός νομίζει ότι είναι και μας τα πρήζει?"

--> Kapoios pou exei apopsh kai tou aresei na th diatypwnei. Oxi kapoios san esena pou oute apopsh exei, oute an eixe tha iksere pws na th diatypwsei!! Kapoios pou tou aresei na metexei se syzhthseis kai na mhn einai ena lamogio pou, xwris na syneisferei sth syzhthsh, stelnei ena post sto telos gia na poulhsei tsampouka!


"Ρε φίλε, ειλικρινά δεν άντεξα να διαβάσω τα κατεβατά σου"

--> Apolyta katanoito... leitoyrgoun kai nyxterina sxoleia sthn Ellada kai eutyxws gia sena h ekpaideush einai akomh dwrean opote prolabaineis na matheis na diavazeis. Sthn arxh einai logiko kaneis na dyskoleuetai... vriskesai akomh sta prwta vhmata... Den peirazei... tha synithiseis me ton kairo. Euxomai olopsyxa na ta katafereis sto telos...


"το "λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" είναι ότι πρέπει ως συμβουλή για την περίπτωση σου".

--> Phgaine sxoleio prwta, mathe ti tha pei auth h frash kai se ti plaisio armozei na legetai kai meta metedide thn kai pros tous allous. Ektos autou, pistevw oti exw to dikaiwma na diatypwnw tis apopseis mou eleuthera kai na tis emploutizw me osa sxolia epithymw. An variesai opws les na tis diavaseis, diko sou provlhma!


"Άντε τώρα να βρείς και μια κοπέλα "θηλυκιά, σοβαρή, μετρημένη" να ολοκληρωθείς ως άντρας!"

--> Thn exw vrei!! H alitheia einai oti dyskoleutika kapws giati exei gemisei o topos apo atoma ths dikhs sou pastas, apo polles "Kalomoires", alla opws tonisa kai sto prwto mou post, "Ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν και καλύτερες" ! :)
Ontas pragmatika erwteumenos me th kopela mou, sou euxomai olopsyxa, na xairesai ki esy tous antres sou...    



12:26 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Kalomoira είπε και ελάλησε..."

--> Gia na doume ti tha doume pali...


"Λοιπόν ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα σου?"

--> Gia pes mas esy pou to vrikes... Ta dika sou provlhmata prospathw akomh na ta valw se alfavhtikh seira alla einai kourastiko na elegxw mexri kai to 5o gramma twn leksewn wste na mpoun sth 8esh pou prepei.


"Ότι δεν χαμπαριάζεις από ειρωνεία, σαρκασμό και δεν πρέπει να έχεις καθόλου χιούμορ."

--> Ma nomizw oti xrhsimopoiw "eirwneia" kai "sarkasmo" sta post mou (ara loipon xampariazw apo eirwneia kai sarkasmo) kai auto amesa ypodhlwnei thn yparksh xioumor. Mallon ta exeis mperdepsei ta pragmata... Theleis na peis oti se enoxlei to oti xrhsimopoiw "eirwneia" kai "sarkasmo". Twra pws apo auta ftaneis sto symperasma oti den exw xioumor, auto einai ena allo thema...


"That said, είσαι το είδος του άντρα που δεν μπορώ με ΤΙΠΟΤΑ!"

--> Xairomai!!! Join the club with DiS!!! Einai fovera euxaristo kai timitiko gia mena na mhn me pane atoma san esena! Ksereis, atoma ta opoia ta pane oloi einai gia mena kataptysta giati den exoun apopsh ('h einai glyftes). Einai loipon poly euxaristo na kserw oti atoma san esena den me pane. Me kaneis na aisthanomai poly kalytera gia ton eauto mou!


"Ωραία, αφού την έχεις βρεί την τσαπερδώνα σου, τί μας πιλατεύεις βρε παιδί μου? Άσε μας εμάς τις λοιπές τιποτένιες γυναίκες και ασχολείσου με τον έρωτα σου."

--> Ma esy me kaneis kai asxoloumai mazi sou me ta osa les. Den irtha egw apo to mhden na asxolithw mazi sou. Esy ekanes tin arxh... " Αυτός ο Hellas-24 ποιός νομίζει ότι είναι και μας τα πρήζει?".
Afou loipon ekanes thn arxh kai eipes osa eipes, mh zhtas twra kai ta resta!!! Epishs, opoios exei kopela den epitrepetai na anaferei tis apopseis tou sta blog? Ti eidous logikh tou paralogou einai auth???    



12:37 π.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

hellas_24 είπα να σε αγνοήσω ρε αντιδραστική σκουληκαντέρα επειδή είμαστε και σε άλλο blog αλλά είσαι κι εσύ ακόμα μια μανιοκαταθλιπτική προσωπικότητα με εμμονές καταδίωξης. Εδώ ήρθες ρε κακομοίρη να κάνεις σοβαρή κουβέντα, επί της ουρήσεως δηλαδή. Αντιγράφεις και ό,τι λένε οι προηγούμενοι, μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω. Δε μιλάμε σε σένα ρε αντιδραστικέ - σε άλλους απευθυνόμαστε - αλλά δε μπορεί, η εμμονή σου σε τρώει και πρέπει να απαντήσεις ακόμα και σε αυτούς που δε σου απευθύνουν το λόγο. Σε όλους θα απαντήσει, όλα τα ξέρει, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Τελευταία φορά που σου απαντάω και πολύ σημασία σου έδωσα, χαλάω και φαιά ουσία για κάτι ανθρωπάρια σαν και του λόγου σου. Πάρε τον all important εαυτό σου λίγο παρακεί γιατί μου κόβεις τον ήλιο.

Κι ύστερα άμα λέω για κατάντιες μου λέτε ότι υπερβάλλω.

Και δεν ξανα-ασχολούμαι με το θέμα    



1:03 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Sofia είπε και ελάλησε..."

-> xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!! Ela tzertzele alert... se xasame kai se pethymisame!


"hellas_24 είπα να σε αγνοήσω ρε αντιδραστική σκουληκαντέρα"

--> Eugenikh fysh... Me tropous, me arxes... etsi mpravo... Dikaiologeis loipon plhrws ta osa nwritera sxoliaza gia sena...


"είσαι κι εσύ ακόμα μια μανιοκαταθλιπτική προσωπικότητα με εμμονές καταδίωξης."

--> To "ki esy" exei na kanei me to oti anagnwrizeis oti h idia eisai maniokathliptiki?? Poies emmones katadiwkshs? Poios sou eipe oti niwthw oti me katadiwkoun? Ante... IQ radikiou!


"Εδώ ήρθες ρε κακομοίρη να κάνεις σοβαρή κουβέντα, επί της ουρήσεως δηλαδή."

--> Xaxaxa!!! Ara esy hrthes dhladh eksarxhs proetoimasmenh gia na kaneis geloia sxolia!! fash exeis!! Nai re... irtha na kanw sovarh syzhthsh. Oxi epi ths ourhsews alla epi tou thematos pou afora to an o synodos ths kopelas xeiristike swsta 'h esfalmena thn katastash. Proevala epixeirhmata gia tis apopseis mou kai palepsa gia na akoustei h gnwmh mou (asxeta me to posoi symfwnoun 'h diafwnoun me auth). Kai mexri pou hrthan atoma san esena mesa sto blog epikratouse poly wraia syzhthsh...


"Αντιγράφεις και ό,τι λένε οι προηγούμενοι, μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω."

--> Auto sas tima giati dhlwnei oti dinw vash sta osa lete kai thelw na sxoliasw tis apopseis sas. Auto epishs deixnei oti den apantw epilektika sta sxolia sas alla ef olhs ths ylhs. Tha eprepe na to thewreis loipon sta yper mou.


"Δε μιλάμε σε σένα ρε αντιδραστικέ - σε άλλους απευθυνόμαστε - αλλά δε μπορεί, η εμμονή σου σε τρώει και πρέπει να απαντήσεις ακόμα και σε αυτούς που δε σου απευθύνουν το λόγο."

--> Apantw se opoiondhpote thewrw oti h apopsh tou xrizei (thetiko 'h arnhtiko) sxoliasmo! Den nomizw epishs na exw apanthsei se pollous pou na mhn mou apifthinan to logo. Synithws to "Hellas_24" yphrxe sta post sta opoia apanthsa... Alla tote esy asxolousoun me ta "Tzertzelo alerts", opote dikaiologhsai!


"Σε όλους θα απαντήσει, όλα τα ξέρει, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει."

--> Se osous thelw tha apanthsw giati exw apopsh kai thn yperaspizomai. Den ta kserw ola, alla exw gnwmh. An exeis epixeirhmata xrhsimopoihse ta gia na antikrouseis ta dika mou. An den exeis trava sta panhgyria kai mhn mas apasxoleis...


"Τελευταία φορά που σου απαντάω και πολύ σημασία σου έδωσα, χαλάω και φαιά ουσία"

--> ...afou den exeis... pws th xalas?


"για κάτι ανθρωπάρια σαν και του λόγου σου."

--> Popo... fantasou dhladh ti apopsh tha prepei na exeis gia ton eauto sou! lol :))


"Πάρε τον all important εαυτό σου λίγο παρακεί γιατί μου κόβεις τον ήλιο."

--> Edw esy koveis th thea se olo ton kosmo pou vrisketai dipla sou, o hlios se peirakse... xaxaxa!!!


"Κι ύστερα άμα λέω για κατάντιες μου λέτε ότι υπερβάλλω."

--> Den ypervaleis! Krineis apo ton eauto sou gi' auto kai ta les!!


"Kαι δεν ξανα-ασχολούμαι με το θέμα"

--> E... twra einai pou tha valw ta klamata!!! xaxaxaxa!!!    



1:27 π.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Sakis θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από εμένα αλλά θα τα κάνω λιανά έτσι για να μην παρεξηγούμαι. Όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές. Όταν όμως αντί να ανταλάσσουμε απόψεις σχολιάζουμε επί των σχολίων (και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο) νομίζω ότι το χέζουμε το θέμα. Βαριέμαι να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια.    



4:32 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κάθε σωστός διάλογος προχωρά ως μια αντιπαράθεση ιδεών. Αλλιώς δε κάνουμε διάλογο αλλά απλή κατάθεση απόψεων, κάτι δηλαδή σαν να γράφουμε μια έκθεση. Υπό το πρίσμα αυτό είναι πέρα για πέρα κατανοητό και αποδεκτό να σχολιάζει κανείς πάνω στα σχόλια των άλλων, ειδικά εάν τον αφορούν άμεσα ή έμμεσα (όπως το παραπάνω).
Τώρα, όσον αφορά το θέμα προσωπικής κόντρας, το οποίο ετέθη, τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται τουλάχιστον από την πλευρά μου. Αντιτίθεμαι με τη νοοτροπία ορισμένων και αδιαφορώ πλήρως για το πως ονομάζεται ο καθένας μας. Αδιαφορώ επίσης αν υπάρχουν κλίκες ατόμων που αλληλοϋποστηρίζονται. Διαφωνώ με νοοτροπίες και συνεπώς σχολιάζω ενάντια σε αυτούς που τις εκφέρουν, φροντίζοντας να δικαιολογώ το λόγο διαφωνίας μου.    



7:38 π.μ.
Blogger Sakis Rizos είπε και ελάλησε...

112 σχόλια για ένα κατούρημα... Whatever...

Ο Hellas_24, πάντως, μιλάει Λογικά.    



2:10 μ.μ.
Blogger christos είπε και ελάλησε...

Βρε hellas_24 άσε τα σεντόνια και γράφε πιο συνοπτικά.
Oυκ εν τω πολλώ το ευ.
Καλά γράφεις αλλά με λιγότερα λόγια θα ήταν πολύ καλύτερα.    



2:39 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Συγγνώμη, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος που ξέρει και το ΄χει ψάξει, πώς σε μπλογκ σαν και τούτο δω, για ξύπνιους, ευθείς και υποψιασμένους τύπους, που την έχουν εδώ και μισή ζωή ανακαλύψει την Αμερική, παρεισφρέουν μειράκια και πελτασταί στυλ Hellas24; Ένα αναχρονιστικό καημένο που το πνίγει το δίκιο του και το πυώδες μεγαλείο του; Να με συμπαθάτε, αλλά να δω το "Στάλκερ" με τον εξώστη να πετάει σαΐτες στην πλατεία, πφφφ... πολύ μελαγχολία με γεμίζει. Θα προτιμούσα το "Kill Bill". Και τόσοι άλλοι κλώνοι να λένε, "Καλά τα είπε" ο ακατονόμαστος... Κάτι μπαγιάτικο δε μύρισε; Αχ, Κουρούνα, εσύ γι' αλλού ξεκίνησες, γι' αλλού...    



3:33 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Πρώτη φορά έχω δεί κάποιον (hellas_24) να δίνει τόσες σφαλιάρες μαζεμένες με όσα γράφει. Ούτε κοσμητικά επίθετα, ούτε ατάκες, ούτε τίποτα άλλο. Απλά με τη λογική.
Φαίνεται οτι ζάλισε μερικούς που τώρα έρχονται πίσω τρεκλίζοντας και χωρίς ειρμό.    



6:20 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

1."μπλογκ... για ξύπνιους, ευθείς και υποψιασμένους τύπους"

--> Σε ποιά από τις παραπάνω κατηγορίες θεωρείς ότι δεν ανήκω;; Από τις απόψεις μου θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι και ξύπνιος και υποψιασμένος είμαι. Βέβαια το να καταλάβεις κάτι τέτοιο προϋποθέτει οτι ο ίδιος να ανήκεις στις κατηγορίες αυτές. Από ευθύτητα δε, ε... τουλάχιστον αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς... τη διαθέτω!

2."που την έχουν εδώ και μισή ζωή ανακαλύψει την Αμερική"

--> Από το στυλάκι σου καταλαβαίνω πολύ καλά ποιά γενιά εκπροσωπείς. Οι απόψεις σας φίλτατε γερνάνε μαζί με εσάς γιατί ο κόσμος μπορεί να καταλάβει πλέον τι του γίνεται και βελτιώνεται. Τίνω δε να πιστέψω, από τη λόγια γλώσσσα που ομιλείτε, ότι βρισκόσασταν κι εσείς στο πλάι του Κολόμβου όταν ανακάλυπτε την Αμερική! :)

3. "παρεισφρέουν μειράκια και πελτασταί στυλ Hellas24;"

--> Σου ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις! Από ποιές απόψεις μου με χαρακτηρίζεις έτσι; Σε τι από τα όσα είπα φαίνομαι "πελταστός"; Όσον αφορά το "παρεισφρέουν", δεν το ήξερα ότι ένα blog αποτελεί κλειστό lobby για λίγους και ""εκλεκτούς"".

4."Ένα αναχρονιστικό καημένο που το πνίγει το δίκιο του"

--> Κανένα δίκιο δεν με πνίγει απλώς είμαι από τα άτομα που δεν αναφέρουν απλώς μια γνώμη αλλά προσπαθούν και την υποστηρίζουν. Τώρα ο χαρακτηρισμός "αναχρονιστικός" πιστεύω ότι ταιριάζει πλήρως στην περίπτωσή σου κι αυτό γίνεται ευθύς αντιληπτό από τα όσα υποστηρίζεις.

5. "Και τόσοι άλλοι κλώνοι να λένε, "Καλά τα είπε" ο ακατονόμαστος... "

--> Είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζεις γνήσιους ανθρώπους με άποψη για τα πράγματα ως κλώνους. Εμείς φίλτατε δεν είμαστε στο lobby για να φερόμαστε ως κλώνοι. Σε μειώνει επιτόπου ως άτομο και ξεφτιλίζει τα όποια επιχειρήματά σου. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλώτρια.

6. "Κάτι μπαγιάτικο δε μύρισε;"

--> Σαπίζεις φίλτατε... σαπίζεις...    



9:34 μ.μ.
Blogger Phantasmak είπε και ελάλησε...

Τελικά Κουρούνα τα πέρασες τα big three digits ε; Εύγε, εύγε!    



9:51 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

120 μέρες στα Σόδομα! Μετά το κατούρημα σειρά έχει το χέσιμο!

Μαρκήσιος ντε Σαντ    



11:18 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Hellas_24 το πείραμά σου είναι όντως πολύ ενδιαφέρον στον νεανικό χώρο των Ελληνικών ιστολογίων. Λίγοι και λίγες είναι αυτοί που φένεται ότι γράφουν για να ανταλαξουν με μετριοφροσύνη και ειλικρίνεια τις απόψεις τους. Γενικά υπάρχει μία έλλειψη σοβαρότητας σε συνδυασμό με μία ξέφρενη διάθεση για υπερβολή. Βλεπουμε και διαβάζουμε τα τραγελαφικά αποτελέμσατα μιας χρόνιας πνευματικής δυσκοιλιότητας. Το ύπεροχο συναίσθημα υπέρβασης που πρόσφερε αυτό το νέο υπέρ-βαθρο του διαδικτύου φένεται να πνίγεται στις μεταμοντέρνες αναθυμιάσεις που βρηκαν επιτελους γόνιμο έδαφος απο όπου μπορούν να εκπνεύσουν και εύχομαι κέποτε αν όχι σύντομα να πάνε στο διάολο. Δυστυχώς όμως ανταλλαγή ιδεών με ουσία δεν γίνεται με το τσιγγέλι – έτσι φένεται πως αντιμετώπισαν ορισμένοι τον απόλυτο καυτηριασμό των απόψεών σου. Ίσως και σε ορισμένο βαθμό να έχουν κάποιο δίκιο.. φυσικά θα μπορούσε καλλιστα ο καθένας να εκφέρει πολλές αλλες εξηγησεις και αναλύσεις, εγώ απλά αυτήν βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα. Το πείραμα αυτό πιστεύω θα συνεχιστεί και πέραν του παρόντος θέματος της διούρησης σε δημοσίους χώρους, στο οποίο και δεν αναφέρθηκα καν. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι κάθε πόλεμος(διάλογος) μπορεί να χαθεί ακόμη και αν όλες οι μάχες(επιχερήματα) κερδηθούν - αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο αν κατανοήσουμε τη φύση του ανθρώπου και όχι απλά απο τη επιδέξια χρήση μίας στιλπνής λογικής που θέλει να τον τιθασεύσει.    



11:27 μ.μ.
Blogger lazopolis είπε και ελάλησε...

Xa xa xa, "antidrastiki skoulikantera" , xa xa xa . xa xa xa. Ti na po ego tora ? Afou sas to leei kathara o Hellas oti exei humour, giati den ton pistevete ?

Katourimataki kaneis?    



11:48 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

o lazopolis exei men koino epitheto me ton Lazopoulo alla apo apoyi humor fainetai oti brisketai "allou".
Toulaxiston to diaskedazei monos tou....    



12:14 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

...η μια ΄μαλακω΄
ο αλλος ΄μαλακας
ό συνοδος μαλλον...ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ
εγω προτεινω το επαθλο
...στον ΤΟΙΧΟ !    



12:25 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρούνα κάν'το συνδρομητικό το μπλογκ να βγάλεις τα έξοδά σου.    



1:01 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"PERDIKA said...
...η μια ΄μαλακω΄
ο αλλος ΄μαλακας
ό συνοδος μαλλον...ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ
εγω προτεινω το επαθλο
...στον ΤΟΙΧΟ ! "

--> na tes fanikan tora poies vomoloxes einai eipideiksiomaneis kai ourolagnes .. oi perdikes!! hahaha!

perdikes your time is up!    



3:06 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

RE kourouna, esi kathosprepi ptino, afinis kinigous na mpainoun elepthera edo mesa???

LOL    



4:59 μ.μ.
Blogger nidibou είπε και ελάλησε...

Χαμός!

Άργησα να το δω, αλλά ας πω κι εγώ 2-3 πραγματάκια (χωρίς κριτική διάθεση ή νουθεσίας):

-Στενοχωριέμαι που, ενώ τούτο το post ξεκίνησε καλά, κατέληξε flame χωρίς λόγο (κλασική ελληνική αρρώστια στο νέτι...),
-διάβασα πολλές απόψεις σωστές κατ'εμέ, αλλά όλες σχεδόν "κάθετες",
-παπαρολεβιές ο παπάκιας, τραχανοπλαγιά η τύπισσα,αδιάφορος ο "έτσι" της,
-πολύ περισσότερη ουσία στα (λίγα σχόλια) στον Χοιροβοσκό,
-θα γράψω περισσότερα στο blog μου, μιας κι εδώ μάλλον θα καταντήσω στόχος επιθέσεων (όχι ότι τώρα θα την γλυτώσω...)

Κουρούνα, χαίρομαι με το ταλέντο σου να προκαλείς "σεντόνια"!!! Μαγκιά! Ζηλεύω...

:)    



5:13 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ελα ντε!    



8:06 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Endomixes skeyeis Kourounas:

Gamoto, tora stamatisane na grafoune pou diapragmateuomai ta diafimistika banner?    



8:34 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Tha h8ela na sxoliasw to post tou Mpaksevanh giati thewrw oti einai apo tous elaxistous pou ontws katalavan tis pro8seis mou. Ontws file Mpaksevanh, eimai apo ta atoma pou edw kai poly kairo diavazoun blogs kai parathroun pws ena toso yperoxo epikoinwniako meso, opws einai to internet kai ta bloging services, xrhsimopoieitai me ena toso la8os tropo!
Anti na mas odhgei sthn antallagh apopsewn panw se themata (kati pou mas kanei kalyterous ws an8rwpous mia kai mas dinei th dynatothta na ma8ainoume pws skeftontai oi synan8rwpoi mas), h xrhsh twn blogs shmera ginetai me tetoio tropo wste o ka8enas na grafei o,ti tou katevei, na mhn tekmhriwnei tipote kai ousiastika na mh diatypwnetai kammia plhrhs apopsh. Kai auto ginetai giati sxedon kaneis den kautiriazei tis apopseis twn allwn, fernontas tous antimetwpous me th dikh tou logikh. Etsi, o kathenas mpainei, grafei o,ti tou katevei kai kaneis den tou apanta sta legomena tou! Exeis dikio oti h antallagh idewn den mporei na ginetai me to tsiggeli. Me th stash mou h8ela oxi aplws na pw mia gnwmh alla na dwsw kai shmeia anti8eshs mou me tis gnwmes pou proanafer8hkan, dhmiourgwntas etsi thn anagkh gia dialogo. Den evrisa kanena alla antitax8hka se polles apopseis kai epixeirhmatologhsa gia tis idees mou. Sto 8ema tou "polemou" pou anafereis exeis apolyto dikio. Den kserw an kerdisa 'h exasa ton polemo... pistevw pantws oti edwsa mia maxh pou eprepe na dw8ei asxetws apotelesmatos.    



9:02 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Dyo logia Pros nidibou:

1. Oso ki an sou fainetai parakseno, stenaxwriemai ki egw pou ena 8ema pou aksize sxoliasmo kai antallagh apopsewn, katelhkse se mia antipara8esh xwris nohma. Prepei na skefteis omws kai tous logous gia tous opoious egine kati tetoio.

2. "...μιας κι εδώ μάλλον θα καταντήσω στόχος επιθέσεων" : Epi8eseis, apo merous mou toulaxiston ginontai enantia se apopseis, oxi se atoma. Apo th stigmh pou den kata8eteis kapoia apopsh den ti8etai kai 8ema antipara8eshs 'h "epi8eshs" opws thn apokaleis.

3. Telos, epeidh to thema me ta "sentonia" exei para-anafer8ei sto parel8on, tha h8ela na pw oti ta epixeirhmata apaitoun xwro gia na grafoun. An aplws diatypwnoume apopseis xwris na epixeirhmatologoume tote ontws glytwnoume ta "sentonia" alla tautoxrona den prosferoume kai tipote sth syzhthsh.    



11:00 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

επιμένω πως η ενασχόληση με τα ουρολογικά περιστατικά του δρόμου είναι δείγμα ερωτικής στέρησης, στα όρια της νεύρωσης, δίχως πολιτική σημασία όπως οι μεταμοντέρνοι των blogs θα επιθυμούσαν (δεν είμαι εγώ αυτός που έδωσε την έμπνευση στη κουρούνα να καταγράψει τις άνοστες σκέψεις της) ΙΩΝ    



4:50 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Helas_24 είναι προτιμότερο να αποφεύγουμε απόλυτες απόψεις ειδικά όταν αύτες χαρακτηρίζουν το τρόπο επικοινωνίας του κάθε ανθρώπου. Ας μήν παραμένούμε στα ανθρώπινα λάθη έκφρασης έτσι ωστε να μπορέσουμε απο το διάλογο να φτάσουμε στην πρωταρχική και σημαντικότερη αντίληψη, αυτή της κατανόησης και αποδοχής της διαφωνίας απόψεων. Αν δεν δεχτούμε πόσο διαφορετικοί είμαστε όλοι και δεν απόφυγουμε να εγκλωβίσουμε και να εγκλωβιστούμε ταυτόχρονα σε καλούπια πως εν τέλη θα καταφέρουμε ουσιαστική επικοινωνία? Η περιγραφή του χώρου τον ιστολογίων που κάνεις έχει και ανάλογες προεκτάσεις στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης αλλα και στην ίδια τη κοινώνια. Όσο και να παραμορφώνει την δόλια πραγματικότητα αυτο το γαμημένο γυαλί (είτε της τηλεόρασης έιτε του υπολογιστή) δεν παύει να ΄ναι ένας καθρέπτης της πραγματικότητας. Αν θέλουμε λοιπόν να αλλαξουμε αυτή τη πραγματικότητα προτείνω καταρχάς να τη δεχτούμε - όχι να την αναιρούμε σαν μια σκοτεινή, περιθωριοποιημένη ταινεία νουάρ - κατι μεταξύ ονείρων και πικραμένων αναμνήσεων. Κάθε εποχή έχει τα γνωρίσματά της. Ισως στη δική μας που δίνει έμφαση στο συρμό και στην επιφάνεια των ιδεών και αντικειμένων να μας φένονται όλα ανούσια και ποταπά, δεν παύουν όμως και αυτά χαρακτηριστικά να έχουν βαθύτερες ρίζες και λόγους ύπαρξης. Μένοντας και εμείς στην επιφάνεια για λόγους τυπικούς και παρωχημένους αγνοούμε, με δική μας πλέον ευθύνη, το όλο νόημα αυτής της κοινωνίας που ζόυμε. We Are The Media και αν κάτι δε μας ικανοποιεί ας μην ακολουθήσουμε μονόπλευρα την εύκολη οδό της κριτικής και υποκριτικής αλλα ας δώσουμε απλα και έμπρακτα το δικό μας παράδειγμα. Ξεκίνα λοιπόν και εσύ το δικό σου ιστολόγιο και εκεί θα δείς το πράγμα στη βράση. Μία συμβουλή μόνο, με δόση χιούμορ – απόφευγε ψευδώνυμα τύπου Oύζο_12 ...χε,χε,χε..    



4:55 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Teleiosame paidia?    



10:51 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Απονομη του επαθλου!

Παρακαλω την αρχηγο της
συνομοταξιας μας να επιληφθη
του εργου.    



2:43 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

σάκη προσπαθείς να γράφεις στρωτά, αναπτήσεις όμως τις έννοιες ιδιαίτερα ρηχά ή αλλίως: καταντάς γραφικός. η κουρούνα ξεκινά την περιγραφεί της με ένα γελοίο περιστατικό, ακόμα πιο σαχλό που στο τέλος θέτει κι ηθικά ερωτήματα για τη συμπεριφορά του συνοδού. αυτό είναι το πρωτεύον. όσο για τα υποτομιτικά σου σχόλια περί φροϋδικών γνώσεων και πολιτικοποιημένης ύπαρξης, μη γίνεσαι τόσο κριτικός, δε την αντέχεις την κρίση. αν μπορούσες τουλάχιστον να ήσουν κάπως κυνικός ή αυτικριτικός όπως ο χοιροβοσκός...    



2:45 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

σάκη προσπαθείς να γράφεις στρωτά, αναπτήσεις όμως τις έννοιες ιδιαίτερα ρηχά ή αλλίως: καταντάς γραφικός. η κουρούνα ξεκινά την περιγράφει της με ένα γελοίο περιστατικό, ακόμα πιο σαχλό που στο τέλος θέτει κι ηθικά ερωτήματα για τη συμπεριφορά του συνοδού. αυτό είναι το πρωτεύον. όσο για τα υποτιμητικά σου σχόλια περί φροϋδικών γνώσεων και πολιτικοποιημένης ύπαρξης, μη γίνεσαι τόσο κριτικός, δε την αντέχεις την κρίση. αν μπορούσες τουλάχιστον να ήσουν κάπως κυνικός ή αυτικριτικός όπως ο χοιροβοσκός...ΙΩΝ    



3:57 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Έχω αρχίσει να αισθάνομαι σαν τον δόκτορα Φρανκεστάιν που, αφού ανέκραξε It's alive! βλέποντας το δημιούργημά του να ζωντανεύει, διαπίστωσε ότι έφτιαξε ένα Τέρας που ξέφυγε από τον έλεγχό του. Το Κατουροπόστ είναι ζωντανό και ανεξέλεγκτο! Άραγε πού θα καταλήξει; Στους πάγους της Αρκτικής κυνηγημένο, ή να χορεύει κλακέτες τραγουδώντας το Puttin' on the Ritz;    



8:29 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρούνα: το δεύτερο!~!

και για να έχεις μια πλήρη εικόνα, θυμίσου τους στίχους:

Now, if you're blue
And you don't know where to go to
Why don't you go where fashion sits
Puttin' on the Ritz
Different types who wear a daycoat
Pants with stripes and cutaway coat
Perfect fits
Puttin' on the Ritz    



6:07 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

σάκη μη κάνεις το κόπο να με θεωρείς πνευματικά στερημένο, διαλαλείς έτσι μόνο τη δικιά σου βλακεία, χαζοεξυπνάκια που χαπακώνεσαι με ηθικοπλασίες για με παρουσιάσεις γραφικό κνίτη! |ΙΩΝ    



7:51 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Meta 144 sxolia to oscar vlakias aponemetai ston IWN (proti agaph kai pantotinh). Defteros kai kataidromenos o Hellas 24. Ton parakaloume na MH mas ekshghsei giati DEN eprepe na parei to 2o vraveio. Tritos o agnostos sxoliasths. Panta oi agnostoi prepei na vraveuontai esto gia ta matia. Oust koprites.    



1:50 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"Anonymous said..."

--> Καλά έκανες και παρέμεινες ανώνυμος...


"Meta 144 sxolia to oscar vlakias ... Defteros kai kataidromenos o Hellas 24. Ton parakaloume na MH mas ekshghsei giati DEN eprepe na parei to 2o vraveio. "

--> Από ένα βλάκα σαν εσένα ας πάρω όλα τα υποτιμητικά βραβεία όλου του κόσμου. Ένας γελοίος δεν μπορεί να κρίνει άτομα με νοημοσύνη πάνω από τη δική του (δηλαδή άνω του μηδένος)!


"Oust koprites."

--> Ουστ σ' εσένα ρεζίλι της κοινωνίας! Το ποταπό επίπεδό σου έγινε επιτόπου κατανοητό... Άντε τράβα να κατουρήσεις σε κανένα τοίχο...    



3:30 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ti na sou po kaimene. Sou apantisa me epixeirimata kai den tolmises na apantiseis s'afta. O anagnostis mporei aneta na krinei pios einai "xazoexipnakias". Kai idi to ekane.
Alla se kati tipous san ki esena pou parisfrioun pantou me skopo na eironeutoun olous kai ola ektos apo ton euato tous, den axizei na apantas. Alloste to mono eidos gia to opio den iparxei kamia elpida einai afto to opoio Auto-ikanopoiite.
Me alla logia, gia na to afomioseis:
Poios se gamaei esena re ion?

SAkis    



8:22 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

"επιμένω πως η ενασχόληση με τα ουρολογικά περιστατικά του δρόμου είναι δείγμα ερωτικής στέρησης"

Ιων κόψε το πολύ το τίκι-τάκα, δεν είναι αυτός ο τρόπος να είσαι ερωτικά χορτασμένος.    



11:58 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

καραγκιόζη σάκη κόψε κάτι από τους βερμπαλισμούς σου και τις κιτς-ατάκες "ποιός σε γαμάει εσένα ρε ίων;" κι απορώ πού ήταν τα επιχειρήματά σου και δε τα είδα, δε τα διάβασα; έχεις όμως εθιστεί στη διαλεκτική του ψευτοφαίνομαι, αποκτά η κακομοίρα παρουσία σου λόγο ύπαρξης μέρα από τα άνυδρά σου σχόλια. βρίσε όσο με σεξουαλικά υπονοούμενα, βρίσε ευθέως, βάλε και σάλτσες περί κρίσης του (υπουρτικού sic!) αναγνώστη. κόψε τις τσόντες σάκη///ΙΩΝ    



3:10 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Σαλτιμπάγκο ιον, φαίνεται να έχεις ταραχτεί αρκετά, αν κρίνω από τις ύβρεις σου, τις ασυναρτησίες που γράφεις και την σε κατάσταση έξαψης, παθολογική σου φαντασία. Όμως άμοιρε μ'αυτά που ψελίζεις σκιαγραφείς την ίδια την καρικατούρα σου και τις αθεράπευτες συνήθειες σου.
Έπρεπε να καταλάβω όμως τι κουμάσι είσαι από τον τρόπο που σε αγνόησαν όλοι αυτοί που εσύ σπασμωδικά κατηγόρησες.
SAkis    



7:33 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ποίοι με αγνοήσαν σάκη; δεν έβρισα κάποιον πέρα από σένα για να ανταποδώσω στις δικές σου ύβρεις. η συμβουλή της ημέρας σάκη είναι να διαβάσεις λίγο θεωρία χάους (fractals) μήπως και ξεμουχλιάσει το μυαλό σου,πάρει μπρος το έρμο-φυσικός μάλλον είσαι, δε σε περίμενα κολλημένο... τα γράφω στη γλώσσα σου ώστε να τα καταλάβεις και να μπορέσεις να ετοιμάσεις τον επόμενο χλευασμό σου.    



11:51 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ion, pairno piso oso eipa kai to metaniono. Den se xero, den me xereis, kai afta pou ipothikan den exoun noima oute ousiastiko periexomeno.
Ta epitheta pou xrisimopoiisa itan astoxa.
Apo dio grammes den mporeis na les pragmata gia ton allo, alla kamia fora ta pragmata pernoun diaforetiki tropi apo afti pou eixes arxika ipologisei.

SAkis.    



3:16 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

σακή κι εγώ με τη σειρά μου ζητώ συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς που σου απέδωσα .με εξόργισε η κριτική σου στο σχολιασμό του στιγμιότυπου της κουρούνας και παρασύρθηκα στην προάσπιση της γνώμης μου, δεν έχω όμως τίποτα προσωπικά εναντίον σου. συγγνώμη και πάλι ΙΩΝ    



2:52 μ.μ.
Blogger Promitheas είπε και ελάλησε...

Με συγχωρείτε για την άσκοπη παρέμβαση αλλά επειδή κυνηγώ το μάταιο από παιδί θεώρησα χρέος μου να κάνω μία ανακοίνωση μόνο και μόνο για να αυξήσω τον αριθμό των ανακοινώσεων. Οι υπόλοιπες ασχολίες μου στη ζωή συνδέονται επίσης με την ποσότητα παρά με την ποιότητα.    



4:50 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Τελικά την γάμισε?    



3:21 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ναι ! ναι ! ναι ! τα κατάφερα!!! διάβασα και τις 155 απαντήσεις και έχω να πω οτι ο hellas_24 εχει το χάρισμα του λογου και είναι πολύ καλος συζητητής. Σπάνια βρίσκεις κάποιον που να επιχειρηματολογεί και να μην απαντάει απλα σε στύλ "γιατί δε φοράς κράνος?" ... Ευγε, αν και μερικές φορές ήσουν σπαστικός για τους "αντιπάλους" σου παρόλα αυτά, θα βροντοφωνάξω: Αξιος, Αξιος!!!!
Εχω και γω περιστατικό που σηκώνει συζήτηση παιδιά.
Θελετε να ανοίξω blog και να σας το πω?
Αντε μαζεύτετε τα απο δω και παμε να μαλώσουμε καπου αλλού...
σοβαρα, το σκέφτομαι να το γράψω αν δω οτι το θέλετε...
θελετε?

Υ.Γ δεν σχολίασα το περιστατικό...
η αλήθεια είναι πάντα σχετική και ανάλογη της θέσης που βρίσκεται ο καθένας... πολλές φορές κάνουμε αυτό που αυθόρμητα μας έρχεται και μετά μετανοιώνουμε που μας παρέσυρε η στιγμή και η διάθεση σε κατι που ισως δεν μας αντιπροσωπεύει ή είναι τραβηγμένο για το χαρακτήρα μας... μπορεί όλοι να μετάνιωσαν γιαυτο που έκαναν εκείνη τη μέρα και σήμερα να έπρατταν καπως αλλιως. μην κολλάτε εύκολα χαρακτηρισμούς και ταμπέλες. ανθρωποι ήμαστε , λάθη κάνουμε....
-παραζαλισμένη    



6:29 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Anonymous,

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ξαναδιαβάζοντας κι εγώ με τη σειρά μου όλα τα comments στο post αυτό, συμφωνώ ακόμη και με το ότι "μερικές φορές ήσουν σπαστικός" ! :)

Όσον αφορά το περιστατικό που σκέφτεσαι να το διηγηθείς ή όχι, σε παροτρύνω να μας το διηγηθείς.

:)    



9:40 π.μ.
Blogger jojo είπε και ελάλησε...

το έκανα λοιπον, hellas_24,

άνοιξα ένα blog και γω και μοιράστικα την τραυματική (...) μου εμπειρία μαζί σας.
σας περιμένω να διαφωνήσουμε επι της ουσίας.
οσοι πιστοί.....    



12:54 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Καλά έκανε ο νεαρός.
Να κάνει τον ήρωα και
να υπάρξει κάποιο θύμα
για να χαρεί η κάθε κομπλεξική;
Το ότι είστε υστερικές είναι
δεδομένο.    



9:21 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

1ον Απο ανατροφη η κοπελα... δραμα...
2ον Προφανως (περα απο το βρωμοστομα της) εχει και προβλημα γιατι δεν μπορει να κανει το ιδιο οταν την "πιασει".
3ον ο συνοδος της ας την χαιρεται... αυτη μεγαλωνει τα παιδια του;
4ον αν ο συνοδος της ηταν πατερας της, δεν θα την χαστουκιζε ακουγοντας την να βριζει ετσι εναν αγνωστο;    



12:19 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Παραδεχθείτε επιτέλους Κουρούνα, DiS, Sofia, marina, yorgos και λοιποί, ότι η άποψή σας είναι αναχρονιστική και σεξιστική. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνατε ότι δεν ακούσατε το παρακάτω σχόλιο που αποκαλύπτει όλη τη σαθρότητα της "ιδεολογίας" σας. Απαιτώ, αν έχετε κότσια να σχολιάσετε το παρακάτω, και μπράβο σε αυτόν που το έγραψε, γιατί νίκησε τη μάχη με όπλο το χιούμορ, πόσοι μπορούν να το κάνουν αυτό;

"Φανταστειτε την εικονα, μια (και για visualization: πολυ ωραια εως μανεκεν, με ζαρτιερες, γοβες, 2 μετρα ποδι, ξυρισμενο απαυτο με καρδουλα σχημα κλπ) γκομενα με κατεβασμενα τα βρακια να κατουραει καπου, επειδη πηγαινε να σκασει (η ιδεα οτι κατουραει απο χομπι/βιτσιο ακομα και αν δεν πιεζεται ας απορριφθει για λιγο).

Ενα ζευγαρι απο ΝΕΑ ατομα (οχι οι παπουδες της γειτονιας) τους σταμπαρει βραδιατικα. Δεν εχουν βρεθει ποτε στην κατασταση αυτη (ξενυχτι, η μπυρα αρχισε να κατηφοριζει αμιληκτα προς την ουρηθρα και τα λεπτα κυλουν). Και αποφασιζουν να λαβουν δραση. Το αγορι κανει μερικα μετρα περπατημα, παει αποφασιστηκα απο πανω της οπως κατουραει και αρχιζουν την κουβεντα. (Μαλιστα της λεει: Μωρη πουτανα τουαλετα δεν εχεις σπιτι σου, οπως χαλβαδιαζει τα μπουτια της κλπ)
Η κατουρλου του λεει αντε γαμησου ρε .

Η κοπελα του τυπου, που καθεται λιγο παρα διπλα, τι θα επρεπε να κανει δηλαδη; Να κυληθει στα κατουρα με την αλλη, γιατι ο γκομενος της εχει παει απο κοντα να μπανισει κατουρημα και να βρισει, μπας και θιχτει το αγορι της που δεν θα υπαρξει αντιδραση και την παρατησει (αναθεωρησει την ολη σχεση τους, Μαρια ισως να ειμαστε σε ενα αδιεξοδο, με απογοητευσες εχθες με την συμπεριφορα σου, δεν εισαι αυτο που περιμενα)."

Τέλειο κειμενάκι, ψευτοφεμινίστριες ελλαδίτισσες αποφασίστε επιτέλους τι ιδεολογία φοράτε. Αποδεχθείτε το γεγονός ότι μερικοί άνδρες έχουν εκπολιτιστεί και προσπαθείστε να τους μιμηθείτε.

Ιωάννα.    



11:16 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κρίμα που τα θυλικά δεν μπορούν να ουρήσουν όρθιες σε κάθετη επιφάνεια (τοίχος, λάστιχα από νταλίκες, φράχτες κτλ).
Τότε θα καταλαβαίναν τις πραγματικές μας ανάγκες!    



10:04 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

I Athina einai paaaaara polu puknokatoikimeni, kai eidika pros tis perioxes tou kentrou-omonoias de tha deis k tis pio euxaristes katastaseis...An itan na brizoume opote ginotan kati paromoio tote oli mera tha akougontan vrisies apo pantou. Gi auto stin ellada se kathe fanari akous xristopanagies, kornarismata...An i kopela mou evrize etsi gia thema pou den tin afora de tha euxaristiomoun k polu...poso mallon na paw na plakwthw me ton kathe tupo.Stis megaloupoleis den einai anapofeukto na min asxoleisai me olous tous gurw sou...    



10:09 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

sto katw katw tsisakia itane :p ammwnia kai nero to prwi tha xei fugei se antithesi me ta dekades diafimistika pou uparxoun se kathe kolwna, me ta mpoukalia/tsigara pou petame sto dromo, otan OI KYRIES vgazoun ta skatoskula tous volta k auta xezoun se opou vroun k erxomaste emeis oi amoiroi kai ta patame(polloi apo sas pou upostiriksate tin kopela)...Allou na deiksete ton politismo sas kai alliws...POSOI APO SAS POU EXETE SKULIA MAZEUETE TA SKATA TOUS OTAN TA KANOUN STO DROMO???EE?ZWA DEN EINAI AUTA, EISTE ESEIS    



12:49 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Hi !!!
I'm Jack Gomez from Houston.
I am 55.
I'm working in Clerical, administrative
and i m very happy.
I'm married with 3 children.

My hobbies are :
- Coffee and conversation


- Skiing


I often come here to read some news, i find them very interesting.

Regards,    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο