<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Μια ωραία πεταλούδα

Στο γάμο του πέρυσι το καλοκαίρι, τον κοιτούσα και θυμήθηκα τη μέρα που άργησε να γυρίσει από το σχολείο.
Image Hosted by ImageShack.us

"Κάπου θα χαζεύει", είπε ο πατέρας μου στη μάνα μου όταν εκείνη άρχισε να τρώει τα νύχια της από την ανησυχία γιατί είχε περάσει ένα τέταρτο από τη συνηθισμένη ώρα που γύριζε ο Ντίνος. Πέρασε και το μισάωρο, όμως, πέρασαν σαράντα λεπτά κι εκείνος άφαντος ακόμα. Τότε ο πατέρας μου βγήκε να τον ψάξει. Έπειτα από κάμποση ώρα μπήκαν στο σπίτι, ο Ντίνος αναψοκοκκινισμένος, ο πατέρας μου κρατώντας τη σάκα και την ποδιά του αδερφού μου στο χέρι.

"Στο ρέμα ήταν ο κύριος. Είχε πετάξει στα χώματα τη σάκα, είχε βγάλει την ποδιά και κυνηγούσε πεταλούδες!" είπε στη μάνα μου.
"Που να σε φάει ο λύκος, μας έκοψες το αίμα!" είπε εκείνη στον αδερφό μου, τάχα νευριασμένη, αλλά φανερά ανακουφισμένη που δεν είχε σκοτώσει κάνα αμάξι το παιδί, που δεν το'χε αρπάξει κάνας ανώμαλος.

Εγώ κι ο Ντίνος πήγαμε στο δωμάτιό μας.
"Πώς σου 'ρθε όταν είδες τον μπαμπά;" τον ρώτησα.
"Άσε, χέστηκα πάνω μου!" απάντησε, κι αρχίσαμε να χαχανίζουμε πνιχτά. Ήταν δέκα χρονών τότε.

Χτες μου είπε ότι σε λίγους μήνες θα γίνει ο ίδιος πατέρας.
"Πώς σου 'ρθε όταν το 'μαθες;" τον ρώτησα, προσπαθώντας ακόμα να χωνέψω το νέο.
"Άσε, χέστηκα πάνω μου!" απάντησε. Μου 'ρθε ξανά στο μυαλό το περιστατικό με τις πεταλούδες. Του το 'πα.
"Γαμώ το, το μπαζώσανε το ρέμα. Πού θα κυνηγάει πεταλούδες το δικό μου το παιδί;" μουρμούρισε.
"Θα το πηγαίνουμε για σαφάρι στη Ρόδο, στην κοιλάδα με τις πεταλούδες", του είπα κι αρχίσαμε να γελάμε. Τριάντα έξι εκείνος, σαράντα εγώ.

5:51 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Αι σιχτίρ, αγαπητή κατά τα άλλα Κουρούνα..αι σιχτίρ απογεματιάτικα... Κι ακόμα δεν έχω τελειώσει το ωχτάωρο στη δουλειά...
Συγκινήθηκα πανάθεμά σε...
Συγκινήθηκα και δε μου συμβαίνει συχνά τελευταίως...
Με το καλό να έρθει το καινούριο βλαστάρι στην οικογένεια...
Δεν πειράζει που δεν έχει πια ρέμα να κυνηγάει πεταλούδες μωρέ...
Είμαι σίγουρη πως κάτι θα βρεις εσύ ν' αναπληρώσεις το κενό...
Αν μη τι άλλο με τέτοια θεία, θα ναι τυχερό το πουλάκι μου....

Giteana

Χμμ...τώρα που το ξανασκέφτομαι...έχω κάτι μικρο-ενδοιασμούς για τις δυο τελευταίες σειρές..αλλά άσε χαρμόσυνο είναι το γεγονός...χα χα χα...
Με το καλό...
Επίσης, άσε τα λεφτά κάτω...μην αρχίσεις απο τώρα να τρέχεις για ζιπουνάκια, κρεμαστά μόμπιλα για πάνω απο την κούνια, βιβλιαράκια με τέρατα και δράκους...Easy ρε, έχεις καιρό γι αυτά... Κανά μήνα ας πούμε...κι όταν αρχίσεις το ψάξιμο, σφύρα να πάμε μαζί...Φράγκο δε θα σου μείνει...    6:04 μ.μ.
Blogger Οίακας είπε και ελάλησε...

Και χθες τα ξημερώματα τελείωσα άλλη μια ανάγνωση της "Αιολικής Γης" του Βενέζη. Και να που βρίσκω τα ίδια πιτσιρίκια εδώ. Ωραίο!    6:48 μ.μ.
Blogger nanakos είπε και ελάλησε...

Μικρή αγαπημένη μου Κουρούνα...κοντεύει να περάσει χρόνος και δεν έχεις ξαναπεράσει από το σπίτι μέσα στο άγριο χάραμα με τον μπαμπά του Φιντέλ για να με πάρεις μακριά...να με πας στα πέρα μέρη...ίσαμε τον "Σαλονικιό" να φάμε κατσικάκι...πότε θα πάψω πια να κλαίω και να κοπανιέμαι....???!!

(υ.γ. αν αργήσετε πολύ θα λαμβάνεις τακτικά απειλητικά μηνύματα! ΒEWARE!)    7:24 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Nanakos! Πού είσαι συ, βρε ψυχή; Ο Φιντέλ γλίτωσε τον ευνουχισμό, αλλά ο μπαμπάς του δεν τη βγάζει με τίποτε: θα του τα κόψω! Μα καλά, είσαι μπλογκοσφαιρίτης από τον Μάρτιο κι εγώ δεν ξέρω τίποτε; Θίγεται η φήμη μου ως πρακτορείου Ρόιτερ. Μη μου στενοχωριέσαι, ας περάσει το Πάσχα και θα ξαναρχίσουμε τις μεταμεσονύχτιες (ή προμεσημβρινές) εξορμήσεις στα πατσατζίδικα Αθηνών και περιχώρων, παρέα με τις τραγουδιάρες και τους Ψωμιάδηδες -και όχι, δεν νηστεύω, αλλά θα λείπω τη Μεγάλη Βδομάδα και ίσως και μερικές μέρες μετά.    7:43 μ.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Χεχε, σωστή: οι νέες γενιές δε χρειάζονται μόνο σχολεία της προκοπής, αλλά και σκανδαλιά, λαχανιασμένη ανάσα και γρατζουνισμένα γόνατα. Εμείς δεν είχαμε πεταλούδες, αλλά σκαρφαλώναμε στα βράχια για να ξεριζώσουμε βολβούς, κυνηγιόμασταν με τα διπλά φυσοκάλαμα, και κάναμε ράλι και άλματα με "φτιαγμένα" ποδήλατα, από ράμπες που θα ζήλευε κι ο Ivel Knievel. Με το καλό να σας έρθει, θεία :-)    10:15 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Χαίρομαι για τα ευχάριστα νέα σου! Με το καλό!
Μ'έκανες να σκέφτομαι πότε θα μου πει κάτι τέτοιο κι ο δικός μου αδελφούλης!    10:35 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ομορφο, μπράβοοοοοοο!
Λίαν συγκινητικο , γενικώς μου άρεσε, οπως επίσης η φωτογραφία με το πηδηλατάκι, μου θύμισε τα φικά μου παιδικά χρόνια.    11:29 μ.μ.
Blogger Sofia είπε και ελάλησε...

Είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι γερνάω... Μπράβο Κουρούνα με ανέβασες. ;-)

Με το καλό βρε...    12:35 π.μ.
Blogger Areth είπε και ελάλησε...

βέβαια, αν δεν ξερετε ακόμη αν είναι αγόρι ή κορίτσι μπορείς να του τα πάρεις τα ζιπουνάκια πρασινάκια...ή κιτρινάκια...:)

με το καλό να το δεχτείτε...    9:03 π.μ.
Blogger Ημερολόγιο είπε και ελάλησε...

Η φωτογραφία με τον μικρό να κάθεται άνετα στο ποδηλατάκι του και εμφανώς να το φχαριστιέται έχει πλάκα.
Με το καλό και να υπάρξει και συνέχεια...    11:14 π.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Γίπιιιιιιι!    1:21 μ.μ.
Blogger J95 είπε και ελάλησε...

Κι εγώ είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι γερνάω και με επιβεβαίωσες.

Αλλά τελικά είναι αναπόφευκτο.    2:36 μ.μ.
Blogger Unknown είπε και ελάλησε...

Και βέβαια γερνάμε, παιδιά! (Σόρυ για το οξύμωρο!)
Δεν ξέρω αν οι περισσότεροι στη μπλογκόσφαιρα μπορούν να νιώσουν αυτό το ωραίο κείμενο, να συγκινηθούν, ή ακόμα-ακόμα να καταλάβουν τι σημαίνει «ρέμα»!
ΥΓ. Δεν θέλω να σε «ναουνιάσω», αλλά νομίζω ότι το δάσος με τις πεταλούδες στη Ρόδο έχει καεί!...    8:14 μ.μ.
Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός είπε και ελάλησε...

Kαι πόσο χρονών είπες ότι θα γίνεις όταν το πλάσμα αυτό κοιτώντας σε στα μάτια θα χαμογελάει και θα ψελλίζει..θεία!    9:25 π.μ.
Blogger Blogarismenh είπε και ελάλησε...

συγχαρητήρια!Χειροκροτώ όρθια πρώτα για το χαρμόσυνο γεγονός και μετά για το τρυφερό κείμενο.    1:46 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Συγχαρητήρια για το ευχάριστο γεγονός. Με αντιπροσωπεύει απόλυτα η πρώτη προλαλήσασα, από συναισθη-ματικής απόψεως εννοώ. Τέλος πιστεύω ότι ο τρόπος, που γράφεις ή ανακοινώνεις ένα νέο, είναι "άπαιχτος".    1:57 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Όντως, γερνάμε. Επίσης αγαπητή κουρούνα, συγχαρητήρια για το ευχάριστο γεγονός.
- Περιπαιχτικο-Mersault    5:54 μ.μ.
Blogger christos είπε και ελάλησε...

Με το καλό κι από μένα.
Οσο για την ιστορία βρε ΚΟΥΡΟΥΝΑ παραλίγο να κλάψω....
Τριαντα πέντε -και βάλε- χρόνια πίσω με πήγες.
Να είσαι καλά.........    4:37 π.μ.
Blogger nidibou είπε και ελάλησε...

Τί ωραίο κείμενο!!!!
Να ζήσει, να σας μοιάσει!...    6:30 μ.μ.
Blogger Unknown είπε και ελάλησε...

Με το καλό να 'ρθει το μικρό ταξιδιάρικο. Κι όχι μόνο να κυνηγάτε πεταλούδες παρέα, αλλά να τις πιάνετε, να τις καβαλάτε και να πετάτε στ'αστέρια και τα σύννεφα:)    12:39 π.μ.
Blogger nikitas είπε και ελάλησε...

na sai kala gi auto to keimeno mou thimise dikes mou istories me ton aderfo mou pou panta argouse na girisei spiti kai oi dikoi etrogan ta nixia tous- alla panta ego tin plirona na pao na ton mazepso- enas theos kserei pou ksimeronotan kathe fora
tora megalose
ma akoma den exei mualo
:)    10:04 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

alli douleia den exete na kanete ego mikros meta ti petaloudes anakalipsa kai tin malakia !!!!!    2:30 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ανώνυμε, φαίνεται...    3:05 π.μ.
Blogger Πέπε είπε και ελάλησε...

Ώστε κι εσύ είσαι άνθρωπος με αδυναμίες, Κουρούνα; Κι εσύ τη λες σε κάποιον που σε εκνευρίζει; Όμως ακόμη κι αυτό, το κάνεις με τόσο στυλ!
Απ'ώσταν ανακάλυψα το μπλογκ σου, μπαίνω κάθε δυο-τρεις μέρες και διαβάζω παλιότερα κείμενα. Αυτό σου δίνει χρόνο για να ετοιμάζεις στο μεταξύ καινούργια! Δε χτυπιέμαι από τα γέλια, όπως γράφουν άλλοι αναγνώστες, ωστόσο δεν τα εκτιμώ λιγότερο από εκείνους. Πρόκειται κανονικά περί λογοτεχνίας. Τα σέβη μου, τα συγχαρητήριά μου, το θαυμασμό μου και τις ευχές μου.
Κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να εκδώσεις. Σε σοβαρά κείμενα σαν αυτά αξίζει το χαρτί και το μελάνι. Όμως μετά σκέφτηκα ότι, αν όσα έχεις αναρτημένα στο μπλογκ τα είχα συγκεντρωμένα σε έναν τόμο, θα τον τελείωνα σε μια καθισιά. Ενώ τώρα έχω τη χαρά της αγωνίας και της αναμονής, ανάλογη με εκείνην του αναγνώστη επιφυλλίδων. Εν πάση περιπτώσει διάβασα σε ένα σχόλιο ότι έχεις ήδη εκδώσει. Μπράβο, έπρεπε.
Εκτός του ότι έχεις ωραίες ιδέες και καλή πέννα, κάτι που βλέπει ο καθένας και που εξαίρεται απαρέγκλιτα από τους αναγνώστες σου στα πρώτα (κυρίως) σχόλια κάθε κειμένου, βρίσκω ότι η γραφή σου είναι βαθιά και πολυεπίπεδη. Τα περισσότερα κείμενα είναι αστεία. Όμως πίσω από το χιούμορ, συνήθως υπάρχει μία πικρία. Και πίσω από την πικρία, υπάρχει (σ'το ξανάγραψα αυτό κάπου) μεγάλη συμπάθεια για τους ήρωες που βάζεις στο στόχαστρο. Υπάρχει αγάπη για τους ανθρώπους και τη ζωή. Αυτό είναι το αληθινό χιούμορ, αυτό που αντέχει στο χρόνο γιατί λέει αλήθειες. Όπως στο Σαρλό, στον Καραγκιόζη, στον Αριστοφάνη... (Δεν κάνω συγκρίσεις μεγέθους, μη φανώ αμετροεπής: απλώς φέρνω μερικά παραδείγματα.)
Επίσης, εκτιμώ πολύ τον τρόπο με τον οποίο αναφέρεσαι στο σεξ. Παλιά κανείς δε μίλαγε γι'αυτό, επειδή ήταν ταμπού. Τώρα μιλάνε όλοι, οι περισσότεροι όμως εξακολουθούν να το θεωρούν ταμπού. Εσύ καταπιάνεσαι μαζί του χωρίς χυδαιότητα, χωρίς σεμνοτυφία (που κατά βάθος είναι πάλι χυδαιότητα), και χωρίς, όπως πολλοί, να παραβιάζεις τις ανοιχτές θύρες του ταμπού που επιτέλους καταρρίφθηκε.
Τα κείμενά σου (καθώς και οι απαντήσεις σου στα σχόλια) είναι γεμάτα ευγένεια, κομψότητα, στυλ. Εύλογα φαντάζεται κανείς ότι κι εσύ η ίδια θα είσαι έτσι.
Από αυτά που διαβάζω, μ'αρέσει να σε φαντάζομαι. Φαντάζομαι ένα γοητευτικό άνθρωπο, με μία ευγένεια που τα κάνει όλα επάνω του να δείχνουν φυσικά, χωρίς υπερβολές. Ευφυής, καλλιεργημένη κλπ., χωρίς όμως να επισκιάζει κανέναν άλλο που τυχόν είναι λιγότερο ευφυής ή καλλιεργημένος.
Όμως κάθε τόσο, περιδιαβαίνοντας το μπλογκ σου, λεπτομέρειες από τη δική σου υλική πραγματικότητα έρχονται να ταράξουν τη δική μου ιδεατή. Από διάφορα σχόλια αναγνωστών έμαθα ότι έχεις όνομα (εκτός από το Κουρούνα, εννοώ). Από αυτό εδώ το κείμενο μαθαίνω ότι έχεις και ηλικία, καθώς και αδερφό. Ελπίζω στο βιβλίο σου να μην αναφέρεται και επώνυμο, πόσο μάλλον να μην υπάρχει φωτογραφία. Θα ήταν απο-γοήτευση, περιορισμός.

Σ'ευχαριστώ πολύ.    3:05 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Πλείστες όσες οι αδυναμίες μου, Πέπε! Αν μόνο την έλεγα σ' αυτούς που με εκνευρίζουν, θα είχα αγιάσει -κάτι για το οποίο δεν τρέφω φιλοδοξίες. Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι όταν βλέπω κάθε τόσο ότι έχεις σχολιάσει ένα από τα κείμενά μου, γιατί πάντα έχεις να γράψεις κάτι ουσιαστικότερο από απλούς επαίνους.

Στο βιβλίο μου υπάρχουν το όνομα και μια φωτογραφία μου (σχεδόν, δηλαδή, γιατί πιο πολύ φαίνεται η γάτα μου), οπότε μακριά. Διάβαζέ με εδώ μέσα και κράτα την καλή εικόνα που έχεις πλάσει με τη φαντασία σου! :-)    5:43 π.μ.
Blogger Πέπε είπε και ελάλησε...

Εχμ... Κοιτάζοντας προσεκτικότερα τα άλλα σχόλια, βλέπω ότι αυτά που γράφω τα έχουν πει κι άλλοι, με λιγότερα και πιο εύστοχα λόγια. Τέλος πάντων...
Κι εγώ χαίρομαι που μου απαντάς!

Εντάξει, μάλλον από εδώ θα σε διαβάζω. Μπορούμε και να επικοινωνούμε, που με το βιβλίο δε γίνεται. Αλήθεια, είναι άραγε καλό για τη λογοτεχνία το να υπάρχει η δυνατότητα τόσο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ δημιουργού και αναγνωστών (ή ακόμη και αναγνωστών μεταξύ τους); Γιατί βέβαια αυτή είναι κυρίως η καινοτομία των μπλογκ. Και παλιά μερικοί γράφανε γράμματα στους συγγραφείς, αλλά δεν είναι το ίδιο. Το σίγουρο είναι ότι μας αρέσει...    8:33 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 6:14 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος


1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της ΓιαννάκουΜία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

Επιστροφή στην κορυφή


Επισκέπτης


Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 6:19 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΑΣΠΑΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΑΑΒ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΑΠΑΤΗ

Η ΜΑΦΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

ΑΙΣΧΟΣ!

Επιστροφή στην κορυφή


Επισκέπτης


Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 6:20 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

Ο εισαγγελέας "ακουμπάει"...
... το παραεκπαιδευτικό κύκλωμα με την σύμβουλο -και "κολλητή"- της Μ. Γιαννάκου (πατήστε εδώ)
.
Της Μαρίας Κανελλοπούλου
.
Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ "ΕΚΛΟΓΗ" ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ "ΑΣΠΑΙΤΕ", Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.
Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ, "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,"ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου.
Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ "ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ. "ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ..."

Επιστροφή στην κορυφή


Επισκέπτης


Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 13, 2008 6:55 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!

ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ


ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ :Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!! ΓΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ!!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!
Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΑΝΣΗ! ΑΠΕΙΛΕΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΟΙΚΩΝ – ΑΓΩΓΕΣ – ΜΥΝΗΣΕΙΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΗΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ !!
Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_8074.html

Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549


«Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος


1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=127&news_id=28450

Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=106767#106767
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
http://www.indymedia.org/en/2008/04/904323.shtml

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ POY DEN TON GNVRIZOYME - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ - ΠΟΛΙΤΕΣ

Επιστροφή στην κορυφή


dimokratis
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 27, 2008 9:19 pm Θέμα δημοσίευσης: dimokratia

--------------------------------------------------------------------------------

Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
“ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΟΥΛΟΙ “!!!
ΠΟΙΟΣ ΝΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??


ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !! ΕΙΤΕ ΜΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΚΕΦΑΛΙ...

www.athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ! «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
ΟΝΑΜΑΖΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ
Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
Alpha Ειδήσεις
Σε Βάθος
Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος

http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648


1.3.2008
Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου ΧΑ! ΧΑ!!!Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
----------------
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ....(ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ).
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
Γ'ΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&;subid=2&tag=8405&pubid=888441
Μπαλοθιές...

Είναι δυνατόν ένας γενικός γραμματέας υπουργείου να εμπιστεύεται σε μία εισαγγελέα ότι εκβιάζεται, αυτή να μην κάνει τίποτα και όταν διατάσσεται έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του να αναλαμβάνει την υπόθεση; Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από την κατάθεση του Χρ. Ζαχόπουλου, είναι! Καθώς η Ε. Ράικου είναι η εισαγγελέας που ερευνά τις καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και το πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε τον εκβιασμό ο πρώην γενικός γραμματέας! Ο κώδικας ποινικής δικονομίας ορίζει ότι, πρώτον, η ίδια θα έπρεπε να έχει αρνηθεί την υπόθεση και, δεύτερον, όταν έγινε γνωστή η σχέση να της έχει αφαιρεθεί! Το θέμα το ανακάλυψε ο Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος θα ρίξει σήμερα τις σχετικές... μπαλοθιές στη Βουλή! Γ.Α.
ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΛΛΩΝ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΕΙΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ!!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΕΙ...
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ....
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
22-4-2008
ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

Επιστροφή στην κορυφή


αποκαλυψη
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 28, 2008 8:00 pm Θέμα δημοσίευσης: που ηταν?

--------------------------------------------------------------------------------

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!    » Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο