<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ανώνυμοι κι ΕπώνυμοιΔιαβάζοντας ένα post του Ναυτίλου για ένα σχόλιο του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου σχετικά με την ανωνυμία στο Ίντερνετ, ήρθε στο μυαλό μου μια παροιμία που έλεγε ο παππούς μου: "Του κυρ-Παναγή τα λόγια, του γαϊδάρου οι πορδές". Όπου, ανάλογα την περίσταση, τη θέση του κυρ-Παναγή έπαιρνε ο εκάστοτε μπαρουφολόγος, του οποίου τα λόγια είχαν την αξία των πορδών του γαϊδάρου. Αυτή είναι η άποψή μου και για τα μουλιασμένα στη χολή σχόλια των ιντερνετικών ανωνύμων. Όπως οι πορδές, αφήνουν την προσωρινή μπόχα τους κι έπειτα χάνονται στη λήθη. Πόση σημασία να τους δώσει κανείς;

Για το ίδιο θέμα διαβάστε στα blogs Για σκέψου και Σπιτάκι.

Ανανέωση: Μετά το μπουρ-μπουρ και το μουρ-μουρ των τελευταίων ημερών σχετικά με το θέμα, ήρθε άλλο ένα σχόλιο από τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο.

* Μια κι έκανα τη ρημάδα την ανανέωση, άλλαξα και τη φωτογραφία του γαϊδάρου. Ο προηγούμενος ήταν Αμερικανός, ο τωρινός είναι του παππού μου. Δεν ήταν κρίμα κι άδικο να μην τον βάλω;

4:19 μ.μ.
Blogger πιτσιρίκος είπε και ελάλησε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.    5:27 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Πιτσιρίκο, αν σκεφτεί κανείς πως οτιδήποτε πεις ή κάνεις περνάει από κόσκινο, βλέπω το παραπάνω σχόλιο να γίνεται τίτλος στις ειδήσεις του Star.    5:50 μ.μ.
Blogger πιτσιρίκος είπε και ελάλησε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.    5:40 μ.μ.
Blogger Lili είπε και ελάλησε...

Exω βιωσει τον απολυτο πονο με δημοσια ξεφτιλα οταν πρωτομπηκα στο ιντερνετ οπου μια φιλη με ψευδωνυμο δεν αφησε τιποτα ορθιο, τον γαμο μου, το παιδι μου, παραποιησε πραγματα που ειπα κλπ...
Επαθα σοκ.
μετα συνηλθα.
και απο τοτε συνειδητα ανοιγομαι κιας φοβαμαι καπου μεσα μου(τι δεν ξερω ακριβως)
Πολεμαω αυτο που με φοβιζει.

και ω τι εκπληξις, τωρα πια γελαω δεν κλαιω
μαλλον ανεπτυξα αμυνες
(η επεσε το επιπεδο μου...δε ξερω)    5:15 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.    5:18 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Ρε παιδιά, καλά όλα αυτά και γω μαζί σας και εις άλλα με υγεία. Αλλά, πέρα από τη θεωρία και τα "ξεκουμπώματα" υπάρχει και η πρακτική πλευρά του πράγματος.

Μιλάμε για το Internet, αγαπητοί. Μιλάμε για το άνδρο των πλέον πληροφορημένων (άμα γουστάρουν), των πλέον ψαγμένων (ξανά άμα γουστάρουν) και των πλέον "άρρωστων". Δεν κολυμπάνε όλοι μέσα στην τρελλή χαρά της ανταλλαγής ιδεών σε δημοκρατικά πλαίσια και μια επίσκεψη σε οποιοδήποτε κανάλι του IRC θα σας πείσει.

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν έχω κανένα καημό να μάθει ο Χ βαρεμένος που μένω και ποιά είμαι. Δεν μου κάνει "κούκου" να ξημερωθώ με τον ΧΧ αφιονισμένο της πιάτσας στα σκαλοπάτια μου. Ούτε γουστάρω τό κάθε μαλακισμένο φασιστοειδές να μου γράφει "ξέρω που μένεις" και να ψάχνω μετά τις γωνιές της γειτονιάς μου.

Πόσες φορές σας έχει τύχει, άτομα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε να γνωρίσετε μέσα απ' το δίκτυο, να σας προκύψουν "ψυχικά λειψοί"; Το πήρατε χαμπάρι όταν συζητάγατε μεταξύ τυρού και αχλαδιού για τα μεγάλα τα μυστήρια της ζωής και σας φαινόταν "και γαμώ τα παιδιά"; Τσου! Και τώρα;

Τραβηγμένο απ' τα μαλλιά, θα μου πείτε. Ίσως και εκτός θέματος. Ε και; Η ανωνυμία είναι χρήσιμη και χίλια συγνώμη κ. Τσαγκαρουσιάνε μου. Τα λεγόμενα, οι κρίσεις και οι πράξεις του καθενός έχουν να κάνουν με την προσωπική του ηθική και μ' αυτό που λέγεται "ανατροφή απ' το σπίτι του" και όχι με το "επώνυμο" ή το "ανώμυμο" της έκφρασής τους. Όλα τ' άλλα, για μένα, είναι ολίγον του αέρος ... (για να μην πω τίποτις χειρότερο).

Υ.Γ.: Συμβουλές για το τι θα κάνω τα επώνυμα και τα ανώνυμα σχόλιά του blog μου δεν δέχομαι. 'Οταν φιάξετε και σεις blog κ. Τσαγκαρουσιάνε μου, κάντε ότι σας φωτίσει ο θεός σας.

------------

Το σχόλιο αυτό το ρίχνω και στα τρία blog που ασχολήθηκαν με το θέμα, οπότε αν κάτι δεν κολλάει με το συγκεκριμένο post μην το πάρετε προσωπικά. Αλλού παίζει η κεντρική ιδέα.    8:37 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Πιτσιρικος: Υπακουος δημοσιογραφακος το πρωι στα μεγαλα media, κουραδομαγκας των μπλογκς το βραδυ. Τωρα ειναι ωραιο αυτο;    9:01 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Αμάν ρε DiS,
βαρέθηκα να συμφωνώ μαζί σου!
Έτσι ακριβώς το προσεγγίζω κι εγώ το θέμα. Εδώ ο κόσμος λυσσάει με τα ψευδώνυμα, που να ήξερε και που μένουμε!

Στην τελική γιατί να έχει σημασία αν η Κουρούνα λέγεται Τζίνα Λολομπρίτζιτα ή ο Χοιροβοσκός Βιττόριο Γκάσμαν;

Άσε που κάλλιστα μπορεί κανείς να οικειοποιηθεί οποιοδήποτε ονοματεπώνυμο -ίσως και ανύπαρκτο. Σάμπως θα καταθέτει κανείς και πιστοποιητικό γεννήσεως;

Μετά τιμής,

Μπριτζίτ Μπαρντό
ή
Πληγωμένη Καρδιά
ή
Υπέρβαρη Ξανθιά
ή
Λουλούδι του Κάπρι    9:01 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ανώνυμε, μια κι έκανες αυτές τις φοβερές αποκαλύψεις, μήπως μπορείς να μου πεις αν ο Πιτσιρίκος φοράει σώβρακο, σκελέα, σλιπάκι ή μποξεράκι; Μη βρεθώ προ εκπλήξεως την πρώτη νύχτα του γάμου.


*Αν φοράει στρινγκ, μη μου το πεις. Άσ΄το μου για έκπληξη.    9:10 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

παντως φαινεται να την εχει μικρη    9:12 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Απορια παντως: αφου ειναι τοσο της αναρχιας κλπ γιατι δεν επειτρεπει ανωνυμα comments στο blog του;    9:14 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Pros pitsiriko: nai, se eipe star. ki esu ton eglyfes meta me miso metro post    9:22 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

1) Ουκ εν τω πολλώ τω ευ.

2) Και το "as a different user" ανώνυμο είναι, βρε. Δε χρειάζεται να έχεις blog.    10:49 μ.μ.
Blogger tzitzikas είπε και ελάλησε...

Stin ptoti mou emfanisi sta poli tis modos ellinika blogs dilono sigklonismenos apo to epipedo. Glossa, ithos kai kirios NEES IDEES! Ou na mou xatheite argosxoloi! (polla apothimena vre paidaki mou!)To thema den einai i anomymia, einai i ftineia. Oraia to eipe mia kopelia kapoy peri anatrofis. Apo kei kai pera, to xaos. Kai mia xazi antparathesi me tis efimerides. Afou re oloi psofate na doulevate se periodika kai efimerides -- vgazei mati. Anti na kanete ti diafora, gineste mia soupa.
Sorry, apogoiteftika!
Alla tha epimeino.    11:06 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Να επιμείνεις, να επιμείνεις. Ο επιμένων νικά. Αλλά πάντως, αγαπητέ τζίτζικα, δεν πάει πολύ να λέει ένας τζίτζικας αργόσχολους τους υπόλοιπους; Κρα!    2:43 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ελπίζω να μην έχουμε και γύρο βου σ'αυτή την ιστορία που μου φαίνεται μαλακία από χιλιόμετρα μακριά.


http://insiters.blogspot.com/2005/06/e-mail.htmlΤρωγόμαστε για να τρωγόμαστε.    8:48 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κρίμα που δεν είδα πριν γράψω αλλού το χαμό που γίνεται.Μια ερώτηση θέλω να κάνω:πως είναι δυνατόν κανείς να αντιστρέφει τόσο τα λεγόμενα του(μια κουφή διαδρομή από το δικό του μπλογκ στα comments σε άλλα);
Γιατί εγώ δεν είμαι star?????
Γιατί νομίζουν κάποιοι ότι κάποιοι για να γράφουν αρνητικά σχόλια έχουν οπωσδήποτε μέσα τους μίσος?    9:02 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

αναρωτιεμαι γιατι δεν καταλαβε κανεις τι πραγματικα εννοουσε ο Τσαγκαρουσιάνος...

οχι οτι εχει δικιο βεβαια,δεν μπορεις να δινεις τα στοιχεια σου δεξια κι αριστερα,ειτε για να βρισεις ειτε για να κανεις χαρουλες, αλλο το εντυπο κι αλλο το internet...
το anonymous δειχνει παντως ως επιλογη καποια βιασυνη και λιγοτερο χιουμορ απο το κανονικο...ισως ομως και να ειναι περισσοτερο ειλικρινες απο το "κολοκυθα" ξερω γω...
νομιζω πως χρησιμοποιησε τελικα την υπερβολή για να δωσει εναν τονο στο κομματι του...
(ειμαι η ελενα και... δεν ειμαι καλα...)    12:51 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

εγω ενα ξερω...οτι εβαλα ενα κριτικο σχολιο, ως μελπω,στο μπλογκ του πιτσιρικου κι εκεινος το εσβησε επειδη δεν του αρεσε...εγραφα οτι αντι για πλακα μυριζει κομπλεξιλα στα τελυταια ποστ του... βριζει καποιον που γραφει στην κατεστημενη ελευθεροτυπια αλλα θαυμαζει πανω απο ολους εναν αλλον που γραφει στην ιδια εφημεριδα!...ο ιδιος γραφει στην αθενς βοις...λιγαποστ πιο κατω στο μπλογκ του γραφει επαινους γι αυτον που τωρα βριζει...δεν ξερω...κατι δεν κολαει...το σουξε τον ζαλισε...κανει τον υπερανω αλλα ειναι μερος αυτων που βριζει...αλλιως τοσο inside information πια...    12:41 μ.μ.
Blogger newManifesto είπε και ελάλησε...

το πρώτο σχόλιο του κ Τσαγκαρουσιάνου ήταν απλά εμετικό ... το email που έστειλε στον Ναυτίλο ήταν απλά επιστημονική φαντασία ... φαντάζεστε εσείς τώρα τον οποιονδήποτε να βάζει αμέτι μουχαμέτι να πνίξει τον Τσαγκαρουσιάνο με hate mail ... ρε παιδιά να είμαστε λίγο σοβαροί ... και απορώ πως οι bloggers δεν ξεσηκώθηκαν να απαντήσουν στις ακατάληπτες κουταμάρες για τις οποίες κατηγορεί κι αυτός δεν ξέρει ποιον ... τέλος αν ο τσαγκαρουσιάνος ετοιμάζει κανένα lifestyle περιοδικάκι να κάνει τις δημόσιες σχέσεις του στην έντυπη δημοσιογραφία και να αφήσει την μπλογκοκενονία ήσυχη ...    1:28 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Εμένα με στενοχωρεί το γεγονός ότι κανείς δεν είπε μια καλή κουβέντα, ένα κομπλιμέντο, για το γάιδαρο του παππού μου, τον οποίο θεωρώ λαμπρό δείγμα της οικογένειας των όνων -κάτι σαν τετράποδη Ναόμι.    2:02 μ.μ.
Blogger newManifesto είπε και ελάλησε...

μα εμπρός στην ομορφιά τα λόγια στερεύουν ...    2:30 μ.μ.
Blogger Lida είπε και ελάλησε...

Gia pio logo na apantisei kaneis? Se oti afora to internet toulaxiston o anthropos einai fanero oti einai entelos asxetos kai distixos den ekane tin paramikri prospathia na mathei pente pragmata gia auto prin arxisei tis ipodikseis kai ta mathimata simperiforas.

Y.G. Ekseretikos o gaidaros. Na ipotheso oti i aparamili omorfia tou ofilete se ena dietologio plousio se plastiko kai alouminio (opos upodilonete apo tin forografia)?    2:58 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Λήδα, μας προσβάλεις! Ο γάιδαρος, από τότε που πέθανε ο παππούς μου και μας τον άφησε ιερή παρακαταθήκη, ζει σε δικό του περιφραγμένο χωράφι μερικών στρεμμάτων, με ατομικό ποταμάκι για φρέσκο νερό και ολόδικό του μαντρί-βιλίτσα. Ο πατέρας μου αρνήθηκε να τον πουλήσει στους διάφορους που του τον ζήτησαν γιατί θεώρησε ότι δικαιούται να περάσει όσα χρόνια του απομένουν χωρίς να τον φορτώνουν και να τον ξυλοφορτώνουν -όπως συμβαίνει συνήθως στους γαϊδάρους. Η σπράιτ που βλέπεις αριστερά στη μουσούδα του ήταν του αδερφού μου και απλώς τη βούτηξε -έχει αυτό το κακό συνήθειο. Τρέφεται αποκλειστικά με φρέσκα χορταρικά, αν και του αρέσουν οι εκπλήξεις (μήλα, καρότα, ψωμί).    3:13 μ.μ.
Blogger Lida είπε και ελάλησε...

Xmm auti i kinisi na boutiksei to koutaki mou fenete arketa ipopti. Gia alenxte to. Mipos kata kairous to skaei kai episkeptete to kontinotero fastfountadiko gia anapsiktiko kai kat' epanalipsi giouria sto salad bar?    4:45 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

M ARESEI POU MILATE OLOI SAN TO INTERNET NA EINAI DIKO SAS. KATADIKO SAS. KATOURISTE TO KIOLAS, SA TA SKYLIA.    4:46 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

THA MOU PEIS, MIPOS EXETE KAI TIPOTE ALLO?    4:47 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

TSAGAROUSIANOS RULEZ. sAS GAMISE ME PENTE GRAMOULES KI AKOMA PSAXNESTE    6:27 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Dimitraki den pas ston kafene sou esi, akomi edo eise?    9:13 π.μ.
Blogger Gordon Kernel είπε και ελάλησε...

Κορίτσια, ένα εύκολο τεστ: κλείστε τα μάτια, κουνήστε δεξιά-αριστερά το κεφαλάκι σας και μονολογήστε: "Θα πω μιαν αλήθεια στον εαυτό μου. Ναι, ναι, θα την πω κι ας σκάσω". Αν στη συνέχεια αναφωνήσετε, "Χμμμ... πράγματι δεν έχω στο κεφάλι μου τίποτ' άλλο πάρεξ πορδές γαϊδάρου" (το τεστ δίνει 10 σ' αυτή τη διαπίστωση), βουλώστε τό σταφιδιασμένο σας στοματάκι, ανοίχτε ένα λάκκο και ουρτ από μπλογκ σαν της Κουρούνας με τα χίλια. Αμέτε στο διάολο δηλαδή και μπείτε στο πρώτο αποχωρητήριο για μια καλή, μια περιποιημένη, μια ξεάγχωτη μαλακία. Ξέρετε σεις, βρε. Για να το εμπεδώσετε: Αμέτε στο διάολο. Γιατί είστε αφόρητοι μαλάκες, και αφόρητα, αφόρητα λίγοι. Και, Κουρούνα, μη μασάς από κέρατα βερνικωμένα. Οκέι, έρχομαι δεύτερος (ή τρίτος;) και καταϊδρωμένος, αλλά δηλώνω εδώ ευθαρσώς ότι τα αισθήματά μου για σένα είναι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Και τα κείμενά σου, λαχταριστά και ασπαίροντα. Συνέχισε! Να το ξαναπώ: συνέχισε. Κι ο γάιδαρος είναι απλώς πανέμορφος. Όσο για τα λογής-λογής μουνιά που παρεισφρέουν στο blog σου, είναι απλώς κοντοψώληδες. Εκατό τοις εκατό. Μη δίνεις σημασία, σε θερμοπαρακαλώ. Και συμπάθα με για τα γαλλικά, αλλά δεν αντέχεται καμιά φορά η τόση παπαριά βήτα διαλογής.

Ψιτ, κορίτσια, τον πούλο. Γελάσαμε. Φτάνει.    9:36 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Kai pios sou eipe oti eise kalodexoumenos edo Dimitraki? Kai poioi apo autous pou sxoliazoun sto blog tis kourounas simbenei na einai tautoxrona bloggers kai stenoi prosopikoi tis filoi. Arege pos mporei kapios na exei ta kalitera aisthimata gia autin kai tautoxrona na apokalei anthopous pou ektimaei malakes kai mounia? Theoreis ton eauto sou anotero apo tous anthropous pou agapaei? Kai ekserontas ipotithete autin apo tous ipolipos (exei kai auti ipostei to aisxro brisimo sou sto parelthon) nomizeis oti apoktas kapia aksia?    9:53 π.μ.
Blogger Gordon Kernel είπε και ελάλησε...

Εσύ, Dimitraki (!), πήρες 11. Μη σου πω και 12. Μπράβο, καμάρι μου. Έλα, τέλος εκπομπής.    11:53 π.μ.
Blogger μελπω είπε και ελάλησε...

Ανακοινωνω στο μλπογκ αυτο που εκτιμω περισσοτερο απ ολα οτι εφτιαξα κι εγω το δικο μου για να μη με λογοκρινει κανενας πουστης πιτσιρικος    1:54 μ.μ.
Blogger koita_me είπε και ελάλησε...

εεε ...συγγνωμη ..αν πω τωρα εγω ποιος ειναι ο Τσαγκαρουσιανος και ποιοι ειστε εσεις και
προς τι ο λογος για τοσο πανικο θα ειμαι εκτος θεματος ε ?????

ευχαριστω
σενσιρλι γιορς

(ελπιζω να βρεθει καποιος βλογιοκαμενος να καταλαβει το αληθινο νοημα του ταπεινου τουτου γραπτου μου-κουρτινα Νο2 : εδω ο κοσμος καιγεται και ...συμπληρωστε εσεις)    2:08 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ανώνυμε με κεφαλαία γράμματα: A, όλα κι όλα! Όχι golden showers εδώ μέσα. Έχουμε κακό προηγούμενο με το κατούρημα σ' αυτό το blog.

Gordon Kernel: Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μ΄έχεις ενθαρρύνει ξανά στο παρελθόν και πάντα χαίρομαι όταν μου γράφεις. Σμουτς. Μην ανησυχείς για τα γαλλικά -μεταφράστρια είμαι, εκτιμώ τους γλωσσομαθείς.

Όλο αυτό το σκηνικό με τον Δημητράκη (τον έχω δει και σε άλλα blogs) μου θύμισε τον Χάρρυ Κλυνν και το αμίμητο "Βλέπω άφησες μούσι, Δημητράκη".

Να θυμίσω σε όλους (μας) ότι το Ίντερνετ δεν είναι το γνωστό από τον Λούκι Λουκ Gulch City. Αντίθετα από τη θρυλική πόλη του Ουέστ στην οποία δε χωρούσαν παραπάνω από δύο ξένοι, το Δίκτυο τους χωράει όλους. Και τους "καλούς" και τους "κακούς". Ας συνυπάρξουμε λοιπόν.

* Και προπάντων μην πυροβολείτε τον πιανίστα.    8:21 μ.μ.
Blogger Nikolakis είπε και ελάλησε...

Παει καιρος που ακουσα τετειες διαφονιες (Στην αυλη του 5ου Γυμνασιου στα Εξαρχεια).

Οσο για τον Γαιδαρο, τι χρειαζεται να πω? Ειμαι Δημοκρατικος (Το εμβλημα των Δημοκρατικων στην Αμερικη αιναι ο γαιδαρος.    12:51 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Hello sexy girls | sexy webcam videos | live chat
xanax cheap xanax buy xanax online phentermine buy phentermine online phentermine cheap tramadol buy tramadol online tramadol cheap levaquin buy levaquin online levaquin cheap lnorvasc buy sex online babe online casino online casino online
lroulette online blackjack online lpoker online phentermine online xanax xanax buy phentermine phentermine buy phentermine cheap | live chat
Enjoy    2:28 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Hi
That was useful info...thanks and Welcome to live chat FETISH. If you search the aldactone? Click here - aldactone
Enjoy    10:14 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Διαμαρτύρομαι και δεν έχω άλλο τρόπο για το ότι τo blog press.gr δεν μου αναρτά κείμενα μου που στέλνω με e-mail, όταν σε αυτά γράφω κάτι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πόλύ λυπηρό αυτό γιατί είχα πιστέψει στην ελευθερία της έκφρασης εδώ στα BLOGS και δυστυχώς όπως οι εφημερίδες έτσι και αυτά ελέγχονται από ανθρώπους των κομμάτων. Ευχαριστώ που με διαβάσετε και ξεγυμνώστε τον Καψαμπέλη που έβγαινε στα κανάλια διαμαρτυρόμενος ότι τον λογοκρίνουν. Αυτός λογοκρίνει κείμενα που στρέφονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.    12:07 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Τζίτζικας και πεταλούδα

-Τζι τζι τζι και τζι τζι τζι
πεταλούδα πλουμιστή
έλα δίπλα μου και στάσου-
σε ποθώ, σε θέλω, βιάσου!

-Φρου φρου φρου και φρου φρου φρου
τζίτζικα βρωμιάρη φτου!
πώς μπορεί μια πεταλούδα
να φιλεί σου τη μουσούδα;

-Και τι έχω το στραβό
όπου τόσο σ΄απωθώ;
-Είσαι γκρίζος. Εγώ λάμπω
και στολίδι είμαι στον κάμπο!

-Κι εγώ όλο τραγουδώ.
το βιολί μου έχω εδώ
και τον κόσμο ξετρελαίνω
στα μεράκια όταν μπαίνω.

-Όλο τρέχω και πετώ
και δε στέκω ούτε λεφτό.
Συ συνέχεια τεμπελιάζεις-
δε σου μοιάζω, δε μου μοιάζεις.

-Ειμ΄ εγώ τραγουδιστής,
είσαι συ ο χορευτής.
Τι ταιριάζει πιο ωραία
από των δυο μας την παρέα;

-Ω! Αταίριαστοι πολύ
είμαστε-εγώ έχω βγει
από ΄να μικρό κουκούλι΄
συ θα το ΄χεις για κιβούρι.

-Ίδια ειν΄τα δυο αυτά.
Η ζωή όταν τελευτά
ή δεν έχει ακόμα αρχίσει
πράγμα ίδιο για τη Φύση.

-Μία φλόγα εγώ ζητώ
για να πέσω να καώ.
Τζιτζικάκι μου καϋμένο
μόνο αυτό σε κάνει ξένο.

-Μια φορά εσύ αν καείς
η φωτιά μου συνεχής:
αχ! Με καίει κάθε ματιά σου
πιο πολύ απ’ τη φωτιά σου΄

Τζι τζι τζι και τζι τζι τζι
πεταλούδα μου ακριβή
έλα σβύσε το καμίνι
που από σε μονάχα σβήνει!

-Φρου φρου φρου και φρου φρου φρου
τζίτζικά μου έρχομ΄εφτού-
αχ! με σένα είμαι ίδια
σα μου βγάλεις τα στολίδια.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ    11:48 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,AIO交友愛情館,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,視訊聊天室,視訊聊天

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online    5:33 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Lovingly done is well-advised b wealthier than extravagantly said.
[url=http://maurice-lacroix-pontos.webs.com/apps/blog/]maurice lacroix pontos[/url]    1:13 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Generic Viagra is an oral treatment drug that has been developed to combat erectile dysfunction. The fundamental ingredient within the product is sildenafil, which essentially serves to work within the body, through the improvement of the blood supply into the penis, thus along for firmer, longer lasting erections.Generic Viagra can be effective in achieving an erection as quickly as 30 minutes after it is taken. Generic Cialis can be active in achieving erections for up to 36 hours. Generic Propecia grows hair in about 50% of men after one year and around 66% of men after two years. Overall, around 85% of men do not lose any more hair while using Propecia. Viagra has helped millions of men with erectile dysfunction achieve improved erections. This pill is shown to help men get and keep an erection for successful intercourse. Generic Cialis gives good results and treats erectile dysfunction problem effectively. Generic Levitra is available in 20-mg tablets and is taken only when needed. Take Generic Levitra no more than once a day.    9:53 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

A humankind begins icy his wisdom teeth the first without surcease he bites off more than he can chew.    12:58 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Cheap Auto Insurance Quotes weight loss pill    7:47 μ.μ.
Anonymous Penis Enlargement Pills είπε και ελάλησε...

http://www.bestpenisproducts.com is an all-natural Penis Enlargement, safe, and guaranteed alternative to painful and dangerous Penis enlargement methods such as surgery, straps, or rings.
penis enlargement pills or male enhancement pills will immediately boost your performance, improve your orgasms, and increase the size of your penis within just a few weeks!
VISIT OUR BEST PENIS ENLARGEMENT PILLS PRODUCTS:

VIGRX PLUS PILLS
VIMAX PILLS
MALE EXTRA PILLS
MALE ENHANCEMENT PILLS    3:45 μ.μ.
Anonymous Penis Enlargement Pills είπε και ελάλησε...

You made some good points there. I did a search on the topic and found most people will agree with your blog.    6:49 μ.μ.
Anonymous bandar ceme είπε και ελάλησε...

this is a very nice site, I really love it
   7:56 π.μ.
Blogger Ginnkelly είπε και ελάλησε...

Agen BandarQ

BoyaQQ

BandarQ

BandarQ Online

BandarQ Terpercaya

BandarQ Terbaik

Agen BandarQ Terpercaya

Situs BandarQ
   9:18 μ.μ.
Blogger Dewi Wulandari είπε και ελάλησε...

reebokshoes.in.net
nkjwy.com
hxqmb.com
pumashoes.cc
findaunionprinter.org
supraforsale.in.net
puma-shoes.in.net
rolexdaytona.in.net
converseshoes.in.net
pandorabraceletssale.biz    9:18 μ.μ.
Blogger Dewi Wulandari είπε και ελάλησε...

wingsio9.com
dsc2017.in
nmht.info
ydmzp.com
wpmgd.com
chyhp.com
zxnz.info
rcch.info    9:18 μ.μ.
Blogger Dewi Wulandari είπε και ελάλησε...

zkyz.info
sjpt.info
cksq.info
rccy.info
phjs.info
rbpq.infowp-admin
rbnf.info
rgdq.info
rdfh.info
yzhf.info    9:18 μ.μ.
Blogger Dewi Wulandari είπε και ελάλησε...

ckzj.info
mkhm.info
mkhb.info
nwnh.info
mzdc.info
crwk.info
tzfd.info
rbcq.info
rbdl.info
prhw.info    9:19 μ.μ.
Blogger Dewi Wulandari είπε και ελάλησε...

yzdm.info
zrds.info
krtf.info
byrhb.com
pzxw.info
katespadeoutletonline.name
aliasy.org
c0755.cc
gxzc.info
lrrb.info    9:19 μ.μ.
Blogger Dewi Wulandari είπε και ελάλησε...

buy-provera.com
dao-knives.com
qtds.info
michaelkorsoutlet.ccwp-admin
grabified.com
ghdhairstraighteners.org.uk
hwpn.info
mobaqq.com    » Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο