<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Απορίες



Είναι επιλήψιμο να γράψει κανείς στη γωνιά του, δηλαδή στο μπλογκ του, ότι βγάζει βιβλίο; Είναι κακό να χαρεί γι' αυτό και να θέλει να το πει στους άλλους; Του αξίζουν χλευασμοί τύπου "έπιασες τον Πάπα από τ' αρχίδια", "εμάς τι μας νοιάζει;", "who gives a shit?". Αν δεν μπορούμε να χαρούμε με τη χαρά του επειδή δεν τον πάμε, πρέπει σώνει και ντε να του την αλείψουμε με σκατά; Αν αύριο βγάλει βιβλίο κάποιος που συμπαθούμε, πρέπει να νιώσουμε μαλάκες όταν θ' αρχίσουμε τους παιάνες; Ρωτάω για να ξέρω τι θα κάνω όταν βγάλω εγώ βιβλίο.

5:32 μ.μ.
Blogger 0comments είπε και ελάλησε...

An i zelia itan psora...

Χαίρουμαι, πουλί, που ανεβάζεις ξανά, συχνά ποστ που χαίρομαι πουλί, που τα διαβάζω.    



5:46 μ.μ.
Blogger J95 είπε και ελάλησε...

Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα οπτικής γωνίας.    



6:07 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

J95, αυτό ζητάω κι εγώ. Την οπτική γωνία των άλλων. Τη δική μου την ξέρω. :-)

Τhanks, 0 comments!    



7:03 μ.μ.
Blogger Marina είπε και ελάλησε...

Σκέτη ζήλια. Τη ζουλεύουν που μπορεί να γράφει καλύτερα ίσως απο αυτούς. Και επειδή είναι οι ίδιοι ανίκανοι να κάνουν το ίδιο, πετάνε λάσπη..    



7:51 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Τη γραμματοσειρά τη θες ακόμα;    



9:38 μ.μ.
Blogger Mirandolina είπε και ελάλησε...

Νομίζω ότι ειδικά η Λίλλυ ξέρει πολύ καλά πως, ο κόσμος δεν τελειώνει στην ευλογόσφαιρα. Κι όλοι μας να αγοράσουμε το βιβλίο, ούτε μισή έκδοση δεν κάνει. Το θέμα είναι η αγορά εκεί, στον μεγάλο κόσμο που προτιμά το χαρτί. Εκεί να έχει καλή επιτυχία, λοιπόν - να δεις μετα που θα ρίχνει και του Νίκου Δήμου στα σχόλια!

Εσύ όταν βγάλεις βιβλίο, θα παρακαλούσα να σου το στείλω να μου το υπογράψεις. Και το δεύτερο. Και το τρίτο. Γίνεται;    



10:06 μ.μ.
Blogger Error είπε και ελάλησε...

-Κύριε Ζαμπούνη, υπάρχει ειδικό savoire-vivre για τους... εκδιδόμενους;
[ποιός τους γαμεί βρε αγαπητή Κουρούνα;]    



1:57 π.μ.
Blogger akindynos είπε και ελάλησε...

Οι Ιζνογκούντ δεν είναι μοxθηροί.

They 're drawn that way. Θέλω να πω πρόκειται για άτομα ανίκανα για άλλα συναισθήματα.

Πάντως εγώ, αν ήμουν κουρούνα, θα έβγαζα δίσκο όχι βιβλίο.    



3:22 π.μ.
Blogger Μαύρος Γάτος είπε και ελάλησε...

Βρε ομόχρωμή μου κουρούνα. Εγώ είπα "και τι μας νοιάζει". Και το είπα γιατί είδα υπερβολικές αντιδράσεις. Πάντως την lily δεν την ήξερα, αλλά δεν μού άρεσε καθόλου το ύφος της και εκείνο το ποστ της που το έσβησε και έβριζε πατόκορφα το blogoσύμπαν.Και που όλοι εσείς εδώ είχατε αγνοήσει και της σχολιάζατε με γλυκόλογα. Μπορεί δίκαια να είχε τσατιστεί, αλλά εγώ την ποιότητα τού ανθρώπου δεν την κρίνω στις καλές του, αλλά όταν τσατίζεται. Και η lily έπιασε πάτο. Και σεο χτεσινό της πόστο το ίδιο. Και στην συμπεριφορά της με το blog της που μια το κλείνει να προστατέψει τα πολύτιμα γραπτά της που πούλησε στον εκδότη και μια το ανοίγει, δεν βλέπω παρα΄μόνο αίσχη. Τώρα εσένα μπορεί να είναι φίλη σου, και κλείνεις τα μάτια σε όλα αυτά τα για μένα απαράδεκτα, εγώ όμως τι να πώ; Ότι ανυπομονώ να βγει το βιβλίο της και χαίρομαι που θα βγάλει βιβλίο και... "ευχαριστώ τους Αμερικάνους"; Ε μην τρελλαθούμε κιόλας!

Εγώ πάντως τους φιλους μου, όταν δεν συμφωνώ με κάτι, προτιμώ να τους βάζω στην θέση τους, όπως έκανα με τον Αραχτό, παρά να επικροτώ τα φάουλ τους.

Καλό σας βράδυ.

Όσο για την lily, μετά από αυτά που είδα, και το πέμπτο Ευαγγέλιο να γράψει, αδιαφορώ πλήρως.    



3:33 π.μ.
Blogger Μαύρος Γάτος είπε και ελάλησε...

Και επλεόν, ούτε ο Αραχτός ο φίλος μου είπε κάτι κακό για την lili. Δεν έγραψε τα όσα ζηλιάρικα και άδικα υπονοείς. Σχολίασε αντίθετα πολύ εύστοχα το απαράδεκτό της ύφος και κάποια πυροβολημένα που έγραψε. Ξαναδιάβασε το ποστ του και θα το δεις. Όσοι για τα σχόλια περί ψώρας και λοιπά ο καθένας πριν κατακρίνει, ας επιβεβαιώσει την κατηγορία, και ας κοιτάξει λίγο και τον καθ΄ρέφτη του, και μετά ας ρίξει την πέτρα. Άιντε με τσατίσατε νυχτιάτικα και έχω και κεραμίδια να τα σουλατσάρω.

Σ;))))    



3:36 π.μ.
Blogger Μαύρος Γάτος είπε και ελάλησε...

Σκέτη ζήλια. Τη ζουλεύουν ανίκανοι πετάνε λάσπη..Δεν είναι κακία, είναι βλακεία. Μην ασχολείσαι!ποιός τους γαμεί άτομα ανίκανα για άλλα συναισθήματα

Τα μάζεψα από τα σχόλια των... υπεράνων!!!!

Όπερ έδει δείξαι.

Ε ρε έλλειψη από καθρέφτες στην μπλογκόσφαιρα...    



4:41 π.μ.
Blogger Lili είπε και ελάλησε...

Κουρουνα, αληθεια?
Βγαζεις βιβλιο?
:P




(και μην αναησυχεις για τα σκατα που προσπαθουν να αλειψουν-για να δανειστω την εκφραση σου-ειμαι πολυ μακρια απ ολα αυτα και μονο τα χερακια τους λερωνουν τελικα)    



8:01 π.μ.
Blogger Lion είπε και ελάλησε...

Αγαπητη Κουρουνα, εχω καθε δικαιωμα να παιανιζω οταν ο μεν blogger βγαζει βιβλιο και να αδιαφορω για τον δε. Και εχω δικαιωμα να το κανω αυτο, χωρις κανενας να με προσβαλλει ως φθονερο τυπο - εκτος αν θεωρουμε συλληβδην ολους τους blogger ψυχανωμαλα ατομα που αλλη εννοια δεν ειχαν απο το πως να προβληθουν.

Η εκδοση βιβλιου αφ' εαυτης δεν κρινεται απο κανεναν.
Εκεινο που κρινεται ειναι η ανακολουθια λογων και εργων. Και σ' αυτο η συγκεκριμενη blogger παιρνει 0.    



12:29 μ.μ.
Blogger Alexandros είπε και ελάλησε...

Αγαπητή Κουρούνα,
Δεν βαριέστε κακεντρεχείς υπάρχουν πάντοτε. Πάντως όταν με το καλό βγάλετε βιβλίο, παρακαλώ να με ειδοποίησετε για να σπεύσω να το αγοράσω. Σας εκτιμώ πολύ! :)    



3:22 μ.μ.
Blogger Lili είπε και ελάλησε...

Εκεινο που κρινεται ειναι η ανακολουθια λογων και εργων.


===============================

δεν καταλαβα.
υποσχεθηκα ποτε κατι σε καποιον?
γραφω το μπλογκ για ευχαριστηση μου και ανοιγομαι(κατι που σχεδον κανεις δεν εχει κανει) και εχετε πεσει να με φατε απο την πρωτη μερα.
και μου προτεινανε να γραψω βιβλιο.
Και ειπα οχι.
και μετα εχω δευτερη προταση να παρουν τα ηδη γραμμενα.

δηλαδη θαπρεπε να πω οχι?


Μα ποσο μαλακας νομιζετε οτι ειμαι?:P:D




.............................

δεν ανηκω σε κανενα, δεν εξαρτωμαι απο κανεναν και οι βαθμολογιες και οι κρισεις για το ατομο μου ειναι γελοιες, εφοσον δεν εχουμε απολυτως καμια σχεση μεταξυ μας.

Οτι κιαν πιστευετε οτι σας χρωσταω, απο εξηγησεις μεχρι καποιο τροπο συμπεριφορας, υπαρχει μονο στο μυαλο σας....


με τις υγειες σας    



3:47 μ.μ.
Blogger Rodia είπε και ελάλησε...

Σου γράφω για τη δική μου οπτική (α)γωνία λοιπόν.. Οποιος εκδίδει ένα βιβλίο, καλά κάνει και το εκδίδει και μπράβο του και, αν πέσω πάνω (στο βιβλίο) του, θα το ψωνίσω οπωσδήποτε -δεν θα το ψάξω, να είμαστε εξηγημένοι!

Το ζήτημα του εν λόγω blogger, το βρίσκω περίεργο.. βλέπω ένα πληγωμένο άνθρωπο, αν και δεν ξέρω το λόγο.. και.. Δεν μου αρέσει να υπάρχουν άνθρωποι πληγωμένοι.

Πιστεύω ακόμα ότι πολύς λόγος γίνεται για κάτι τι αμελητέο, ότι υπερβάλλουμε.. αν σκεφτούμε πως εδώ μέσα καθένας έχει το θάρρος (ή και το.. θράσος!) της γνώμης του.. να μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει.. κι αυτό είναι μια κατάκτηση, μη το ξεχνάμε..

:-)    



4:08 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Mαύρε Γάτε, στο ποστ μου δεν ανέφερα το όνομα ούτε της Λίλης, ούτε του Αραχτού, ούτε κανενός άλλου, για να
μη θεωρηθεί προσωπικό. Απλώς εξέφρασα μερικές απορίες μου βασισμένη σ' ένα συμβάν. Δεν είπα σε κανέναν να συμπαθήσει τη Λίλη ή να αντιπαθήσει κάποιον άλλο. Επίσης, δεν υπέδειξα σε κανέναν να χαρεί που η Λίλη βγάζει βιβλίο. Από το να μη χαρείς όμως μέχρι να γράφεις ανακρίβειες και να ξερνάς χολή υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κι αυτό ακριβώς ήθελα να θίξω με το ποστ μου.

Oldskipper, σαφώς και έχεις δικαίωμα να παιανίζεις αν βγάλει βιβλίο κάποιος που συμπαθείς και ν' αδιαφορήσεις για κάποιον που αντιπαθείς. Εγώ έγραψα για εκείνους που χλευάζουν όταν βγάζει βιβλίο κάποιος που δεν πάνε.

Ροδιά, θα επαναλάβω ό,τι έγραψα στο Μαύρο Γάτο. Δεν ανέφερα το όνομα κανενός μπλόγκερ, δεν έβαλα καν λινκ. Έγραψα για συμπεριφορές, όχι για πρόσωπα.    



4:45 μ.μ.
Blogger J95 είπε και ελάλησε...

Άς πούμε λοιπόν ότι μπορεί να εκδόσεις βιβλίο (πράξη Α) και να το εξωτερικεύσεις αυτό με έναν τρόπο Χ (π.χ. "τι ωραία, έβγαλα βιβλίο") και μπορεί να εκδόσεις βιβλίο και να το εξωτερικεύσεις αυτό με έναν τρόπο Υ (π.χ. "σας έβαλα όλους στη θέση σας τώρα που έβγαλα βιβλίο").

Προφανώς αυτό που κρίνεται δεν είναι η πράξη Α, αλλά οι εξωτερικεύσεις Χ και Υ αντίστοιχα.

Και προφανώς είναι απόλυτα θεμιτό κάποιος με Χ εξωτερίκευση να δεχθεί συμπάθεια και συμπαράσταση και κάποιος με Υ εξωτερίκευση να δεχθεί χλεύη, ειδικά αν το Υ μεταφράζεται "έβγαλα βιβλίο για να σας βάλω όλους στη θέση σας" κι εδώ σταματάω γιατί δεν είναι του γούστου μου αυτές οι συζητήσεις.-    



5:05 μ.μ.
Blogger Lili είπε και ελάλησε...

ειδικά αν το Υ μεταφράζεται "έβγαλα βιβλίο για να σας βάλω όλους στη θέση σας" κι εδώ σταματάω γιατί δεν είναι του γούστου μου αυτές οι συζητήσεις.-
===============================


Προσπαθωντας να ερμηνευσεις τι εχω στο μυαλο μου και να μου αποδωσεις κινητρα το μονο που κανεις ειναι να μας δειχνεις πως λειτουργει το δικο σου μυαλο.and its not pretty.
πασχεις απο ξερολιαση, αλλα θες δεν θες εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.

Δεν εχεις το κληρονομικο χαρισμα να ξερεις γιατι το εγραψα και εχεις την ηθελημενη τυφλα να διαβαζεις οτι θες και να αγνοεις οτι δεν ταιριαζει στο κουτακι που εχεις φτιαξει για μενα.
και να τα να τα ανακυκλωνεις οπου μπορεις.

Εχεις τοση επαρση δε, και τοση τυφλα που τελειωνεις το παραληρημα σου με την φραση "δεν ειναι του γουστου μου αυτα" ενω μου εχεις αφιερωσει τουλαχιστον 8 ποστς στο μπλογκ σου, οπου παιρνεις κειμενα μου και ειρωνευεσαι προταση προταση οτι εχω γραψει.
Πολυ classy,δεν λεω.



Οντως δεν ειναι του γουστου σου αυτα.
Δεν εχουν αρκετο κουτσομπολιο.
Και δεν μπορεις να λειτουργησεις-αποδεδειγμενα-αν δεν εχεις back up, αν δεν ειστε τουλαχιστον 5-6 να χλευαζετε οποιον εχετε βαλει στο στοχαστρο...οπως στο σχολειο.



Eiσαι απιστευτος, το ξερεις ετσι?:P    



6:10 μ.μ.
Blogger Μαύρος Γάτος είπε και ελάλησε...

Λιλή ηρέμησε. Βρήκα την Σολομώντεια λύση. Θα τιμωρηθεί ο Αραχτός (αλλά και εγώ και όποιος άλλος τόλμησε να αμφισβητήσει εσένα και την Βίβλο Σου και το ξέχεσμα που έριξες κατά δικαίων και αδίκων), και όλα θα είναι όπως πριν στο Στρουμφοχωριό, ήρεμα και γλυκά και στρουμφίσια.

Η τιμωρία στο blog μου...

Σ;)))))))))    



6:21 μ.μ.
Blogger J95 είπε και ελάλησε...


Eiσαι απιστευτος, το ξερεις ετσι?


Ναι. :P    



10:26 μ.μ.
Blogger Μαύρος Γάτος είπε και ελάλησε...

Πάνος said...

Δεν είναι κακία, είναι βλακεία. Και η βλακεία, ως γνωστόν, είναι ανίκητη. Μην ασχολείσαι!

8:14 μμ

"Δε γράφω ποτέ κάτι που θα κώλωνα να το γράψω, αν το έγραφα με την υπογραφή μου": ο πιο παραμελημένος (άγραφος) κανόνας του ιστολογείν.

4:22 μμ

Α παπα, τι στενότης (μυαλού και αισθημάτων) είναι αυτή...

Ντροπή, ρε σεις...

4:22 μμ

Μαύρος Γάτος says

QED (QUOD ERAT DEMONSTRANDUM)    



11:47 π.μ.
Blogger Μαύρος Γάτος είπε και ελάλησε...

Πάνο

Δεν νομίζω να με γνωρίζεις αρκετά για να ξέρεις την λογική μου.

Είναι καλό να είναι κανείς προσεκτικός στις κρίσεις του και στις επικρίσεις του, όπως κι εσύ ο ίδιος είπες.

Και όπως δυστυχώς, απ'ότι φαίνεται, δεν είσαι (προσεκτικός).

Μεγάλο ατόπημα , και ειδικά για έναν πολιτικό, μεγάλο μειονέκτημα.

Φιλικά
Μαύρος Γάτος    



3:17 μ.μ.
Blogger dgalanis είπε και ελάλησε...

O Ντοστογιέφσκι θα βγάλει ποτέ κανα βιβλίο ή άδικα περιμένουμε?    



3:25 μ.μ.
Blogger landlord45 είπε και ελάλησε...

Eχω σειρά αποριών με κοντινή ημερομηνία λήξεως :

1) Και γιατί δηλαδή σώνει και καλά πρέπει να παίξεις μπάλα στο Μπερναμπέου ?
2) Αν ματώνεις γόνατα σε αλάνες χωματένιες αλλάζει η ουσία ?
3) Και οι κουτσοί και οι στραβοί στον Αγιο Παντελεήμονα ?
4) Αραδιάζουμε πέντε γραμμές με επιτυχία στη σειρά.Ταξινομούμε σκέψεις με αξιοθαύμαστη (α)πειθαρχία.Το επόμενο βήμα δεν μπορεί να είναι άλλο πλην του "εκδίδομαι" ?

Το λέω με όλη την καλή-πολύ καλή-διάθεση : αν το να μπεις σε χαρτί είναι αυτοσκοπός , να τα βάλουμε φωτιά τα ρημάδια για να δούμε πώς τα όμορφα blogs όμορφα καίγονται..

Μη μυγιαστεί κανείς.Ασφαιρα και ούτε καν πυρά.    



3:26 μ.μ.
Blogger J95 είπε και ελάλησε...

Κι όποιος "μεγάλος κριτικός" παρεξηγηθεί, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: ας τα γράψει επώνυμα, κι όχι καλυπτόμενος από τη (βολικότατη!) ανωνυμία.

Γαμιέστε όλοι σας.

--Δημήτρης Καμενόπουλος    



4:09 μ.μ.
Blogger dgalanis είπε και ελάλησε...

Δημήτρη δεν ξέρω πως να στο πω αλλά εγώ δεν γαμιέμαι ... μη ρωτάς γιατί ... μεγάλη κουβέντα ...

Δ. Γαλάνης :))    



4:17 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Μαν, βγάζω οσονούπω. Μη βιάζεσαι.

Landlord, δεν πρέπει σώνει και ντε να παίξεις στο Μπερναμπέου. Αλλά αν σου κάτσει γιατί όχι;

Ο Άγιος Παντελεήμονας -μεγάλη η χάρη του- ποτέ δεν παραπονέθηκε πάντως για την κοσμοσυρροή. Εξάλλου, όλοι οι καλοί χωράνε -ή όλοι οι κάλοι; Δεν είμαι σίγουρη, γι΄αυτό παίζω και στις δυο κατηγορίες για να είμαι καλυμμένη.

J95, μέγα λάθος! Αν ίσχυε αυτό θα υπήρχε λιγότερος εκνευρισμός (το "γαμιέστε όλοι" εννοώ). Τα ίδια με τον Μαν κι εγώ.    



4:47 μ.μ.
Blogger J95 είπε και ελάλησε...

Εντάξει, το είπα με την κακή έννοια όχι με την καλή :)    



5:36 μ.μ.
Blogger dgalanis είπε και ελάλησε...

Φιοντόρ είμαι σε αναμονή

Δημήτρη εγώ το εννούσα με την κακή
δεν υπάρχει καλή ένοια του δεν γαμιέμαι    



2:29 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

μηπως ειστε πολύ μαλακες όλοισας που επειδή βρήκατε κάποιον να διαβάζει πρέπει και να τον πηδήξετε κιόλας;    



2:29 μ.μ.
Blogger Idάκι είπε και ελάλησε...

Αν το δικαίωμα στο πήδημα πηγαίνει με την ποσότητα ανάγνωσης, δεν θα έπρεπε να έχω καθόλου χρόνο για διάβασμα (εξυπακούεται ότι υπάρχει ποιότης στα προσφερόμενα... φοντάν) :-P

Κατά τα άλλα, Κουρούνα αγαπημένη, οι άνθρωποι αδυνατούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό όταν πρόκειται για πολύ αγαπητά ή μισητά (τα γνωστά και ως "μου είναι εντελώς αδιάφορος/η, δεν ασχολούμαι σου λέω!") άτομα.

Αν όμως βγάλεις βιβλίο, και αποφασίσεις να μοιραστείς τη χαρά σου, θα πρότεινα να ανησυχήσεις αν δεν υπάρξει έστω ένα who-gives-a-shit σχόλιο. Χρειάζεται, για το καλό, όποιο κι αν είναι το συναίσθημα πίσω του ;)    



5:11 μ.μ.
Blogger Γιουτζίν είπε και ελάλησε...

Πόλεμος μαίνεται ή λάθος μυρίζω;
Να υποθέσω ότι ξένος δάκτυλος με απώτερο στόχο την διάλυση των blogs προκαλεί αυτούς τους κλιδωνισμούς;
Η εσωτερική φαγωμάρα οδηγεί σε τριχασμούς αγαπητή μου κουρούνα.
Φάτε το σύκο σας που λέγαμε, είναι νοστιμότερο.    



1:40 μ.μ.
Blogger alombar42 είπε και ελάλησε...

39 κουτσομπολιά.    



2:42 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ρε γαμω την ανθρωπινη φυση μου...πως καταντισαμε ετσι?    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο