<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Εκ των υστέρων

Σύμφωνοι. Αν σε βρίσει κάποιος είναι δικαίωμά σου να αμυνθείς. Το να μη θες να φωνάξεις το μεγάλο αδερφό σου (βλ. Δικαιοσύνη) να του τραβήξει το αφτί πάλι δικαίωμά σου είναι. Όμως το να απευθυνθείς στον μπαμπά του (βλ. Εργοδότη) και να ζητήσεις να του κόψει τα πόδια σκατόψυχο μου φαίνεται.

10:48 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Πέφτεις όμως τελείως έξω. Πουθενά δεν απευθύνθηκε κανείς στο Μεγάλο Αδελφό του. Πουθενά! Είναι απλώς ψέμμα αυτό που λες, και μάλλον δεν έχεις διαβάσει το κείμενο, αγαπητή Κουρούνα. Το μονο που ειπώθηκε είναι ότι ο ταδε ανθρωπος επί ένα χρόνο συκοφαντεί και κράζει έναν άλλον. Φαντάζομαι αν ήθελε ο Τσαγκαρουσιάνος να μιλήσει στον Μεγάλο Αδελφό θα το έιχε κάνει προ πολλού χωρίς να το μάθει κανένας.
Μη λέτε ο,τι σάς κατέβει ρε γαμώτο    



10:48 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

«Θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε...»    



10:53 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ρε ανωνυμε δεν μας είπς τοτε ποιος ο σκοπός ενός τέτοιο άουτινγκ? Αν μιλούσε στον Μεγαλο Αδελφό η εξόντωση του εν λόγω δημοσιογράφου δεν θα ήτανε τόσο έντονη. Έτσι τον πηδάει ασάλιωτα    



10:59 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Και τι θα 'πρεπε να κάνει; Να το βουλώνει επί ένα χρόνο και να λέει ευχαριστώ; Δεν έιχε δικάιωμα ούτε να πέι ένα άντε γαμήσου ρε μαλάκα Γαλάνη;    



11:09 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ανώνυμε, ναι, θα έλεγα ψέματα αν είχα γράψει αυτό που κατάλαβες. Όμως δεν έγραψα αυτό που κατάλαβες. Δεν είπα ότι απευθύνθηκε στο μεγάλο αδερφό του (δηλαδή στη Δικαιοσύνη). Το αντίθετο λέω. Πως είναι δικαίωμά του να μην απευθυνθεί, αφού δεν το θέλει. Ωστόσο συνεχίζω να πιστεύω πως ό,τι κι αν σου κάνει ο άλλος, δεν έχεις δικαίωμα να του στερήσεις τη δουλειά του.    



11:18 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

η ερώτηση 'και τι θα έπρεπε να κάνει' δεν έχει απάντηση γιατι ή νιάζεσαι για κάτι ή δεν νιάζεσαι (και στο συγκρκριμένο δεν με ενδιαφέροθνε τα ονόματα το ίδιο θα έλεγα και ανάποδα). Όμως με τον τρόπο δράσης που διάλεξε απέδειξε πως όντως είχε δίκαιο ο άλλος όταν τον έλεγε τσόκαρο. Ήτανε εντελώς 'κατιναριό' εκδίκηση.    



11:33 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Α, ρε γαμώτω... άρχισε η μάζωξη των ανωνύμων κι εγώ δε το πήρα χαμπάρι;
Κι απ' την καούρα τους να γράψουν δεν πήραν και πρέφα τι διάβαζαν. Τες πα, πρώτη φορά είναι;

Κουρούνα, σου διαφεύγει κι άλλη μια παράμετρος του θέματος.

Αν εσύ που θίγεσαι ήσουν ας πούμε μεροκαματιάρης σε εργοστάσιο, κι ο "μπαμπάς" του "τσογλανιού" που σε βρίζει ήταν υποδιευθυντής στο εργοστάσιο, όσο και να χτύπαγες τον κώλο σου κάτω, θα τους έκανες απλώς αέρα στα παπάρια τους.

Αν πάλι τώρα, εσύ που θίγεσαι είσαι ας πούμε μεγαλομέτοχος στο εργοστάσιο κι ο "μπαμπάς" είναι ας πούμε υποδιευθυντής, ενώ το "τσογλάνι" ακόμα κι αν είναι "παιδί σου" ανήκει στη συμπαθή τάξη των μεροκαματιάρηδων του εργοστασίου, ε τότε, συγγένεια - ξεσυγγένεια ο υιός την έχει πιει κανονικά.

Ανώνυμε μην κάνεις τον κόπο να σχολιάσεις το σχόλιό μου. Είναι far too complicated for your state of mind κι εξάλλου έχει ωραία μέρα, μη μου τη χαλάσεις πρωινιάτικα.

Καλημέρες κυρίες και κύριοι.    



11:40 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Koυρούνα, εννοούσα ότιο Τσαγκ. ΔΕΝ απευθύνθηκε στον ΔΟΛ, ούτε θέλησε νομίζω να τού στερήσει τη δουλειά. Ψέμμα είναι αυτό πού λες ότι απευθύνθηκε στο αφεντικό τού Γαλάνη. Πού το είδες αυτό γραμμένο;
Πουθενά. Γιατί λοιπόν το βγάζεις έτσι επιπόλαια από το κεφάλι σου;
Είσαι ακριβής συνήθως.    



11:42 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Και τώρα σάς αφήνω, να τα πείτε χωρίς να ενοχλώ. Εσείς είστε πολύ πιο σημαντικοί και επώνυμοι από μένα, τον ανώνυμο    



11:47 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Αν ήταν σύμπτωση η απόλυση, ανώνυμε, πάω πάσο.    



11:56 π.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Αν έτσι εφαρμόζεται η αυτορρύθμιση των δημοσιογράφων, που έγινε ξαφνικά εξαγώγιμο προϊόν στη μπλογκόσφαιρα (με δείγμα δωρεάν, εμπορικούς αντιπροσώπους κλπ.), ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω.

Γενικά, υπάρχει και κάτι που λέγεται αρχή της αναλογικότητας, όπως λέει κι ο pascal (βέβαια, στην εποχή μας, τέτοιες αρχές -όπως και το τεκμήριο της αθωότητας- έχουν καταντήσει κενές έννοιες).
Γενικά, έχω αηδιάσει από την όλη υπόθεση, κι από το ήθος που επιδεικνύεται συνήθως κι από τις δύο πλευρές σε τέτοιες "μονομαχίες" (τα εισαγωγικά, γιατί πιό πολύ με gang wars μοιάζουν παρά με μονομαχίες)' κι ακριβώς επειδή οι προεκτάσεις της είναι dead serious, δεν θα ήθελα να πάρω θέση βιαστικά κι απερίσκεπτα.    



12:10 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ενώ όταν πριν από τρείς μήνες, στην Σαββατιάτικη "Ε" αναδημοσίευσε το υβριστικό ποστ του ΑΝεμος εναντίον μου, με τις πολύ ωραίες λεξούλες μέσα: "παιδοβούβαλος" και "μπουχέσας" (όταν και τα δύο Ιστολόγια είχαν κατέβει από τον αέρα της Μπλογκόσφαιρας), ΔΕΝ του έφτανε αυτό, ΑΛΛΑ παράλληλα, για να χτυπήσει προσωπικά πιό πολύ ακόμα ΕΜΕΝΑ, χαρακτήρισε ως ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΗ εμποράκο, φωτογραφίζοντας το γειτονικό Δισκάδιμο-DVDάδικο, ο φίλος μου ο Σπύρος ΔΕΝ του έρριξε μιά ξεγυρισμένη μήνυση και να του τρίψει τα Τιμολόγια αγοράς στην μούρη, συσχετίζοντας Αθηναϊκά μαγαζιά με το ...amazon!

Aλλά υπάρχει και η παληά υπόθεση με το "φίδι" ενάντια στον Φραγκούλη που πίστευε ότι πολλοί θα το διάβαζαν, λίγοι θα το καταλάβαιναν από την "ανώνυμη" στήλη του: LOVE & HATE Co.

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του ο δόλιος ότι εγώ, ο τρελλός,θα ξεσήκωνα τον κόσμο για να υπερασπιστώ έναν φίλο!

Αλλά υπάρχει και παράλληλη υπόθεση της επίθεσις του ΑΝεμος ενάντια στον Vague Tourist επειδής δεν του άρεσε το χιουμοριστικό κείμενο για τις BLOGoφυλές δημοσιευμένο σε κάποια περασμένη SOUL.

Το οποίο μετεξελίχθηκε σε μεταγενέστερη κωλοτούμπα ολκής, όπου ο χαρακτηρισμένος ως "φίδι", αποκαλείται πλέον ως "Αμερικάνος δημοσιογράφος" σπεσιαλίστας στην δουλειά του (στις συνεντεύξεις του) και δεν μένει άντερο από τους γέλωτες πέριξ της Δημοσιογραφικής Ιερουσαλήμ. Διότι ΔΕΝ μπορείς ν' ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και με τους καταξιωμένους δημοσιογράφους (με Athens Voice και Mad TV πίσω τους) κι αναγκάζεσαι να κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο! Κοκοκοκοκοκο λέγεται επίσης αυτό!

Πέραν από την περίπτωση Νο. 1: Μανιφέστος-Δ.Γαλάνης, υπάρχει και η περίπτωσις Νο.2 στο σιχαμερό και βρωμερό editorial.

Μην την λησμονείτε περικαλώ.

Όσο δια την περίπτωση Νο.3 (εμένα δηλαδής): χεστήκατε-που-με-γνωρίσατε!
Το ξέρω!

Αλλά έτσι όπως ήταν κακοδιατυπωμένο το κομμάτι (από τον μάστορα της πέννας φευ)διαβάζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι υπήρξε μιά ΕΝΔΟ_ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΦΙΜΗ κόντρα όπου ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

ΔΕΝ μπορώ να διαψεύδω κάθε ηλίθιο comment κάθε καραγκιόζη ανωνυμοεπώνυμου, αλλα ΠΟΤΕΣ στην ζωή μου ΔΕΝ υπήρξα δημοσιογράφος, πέραν της μαθητικής μου ερασιτεχνικής ιδιότητας στα "ΝΕΑ του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ". Ναι μεν "σπούδασα" (ή προσπάθησα τουλάχιστον) την Τέχνη στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (αν ήθελα να γίνω κομμωτής θα πήγαινα στην Σχολή Αμάραντου)-ΔΕΝ υπήρχε ακόμα το αντίστοιχο Τμήμα στο/στην Πάντειο- αλλά ΔΕΝ έθεσα και όρους σε ποιά εφημερίδα επιθυμούσα να δουλέψω κατόπιν: από Traffic μέχρι Ριζοσπάστη. Όπου έβρισκα δουλειά για να θρέψω τα παιδάκια μου...

Ευτυχώς για την Ελληνική Δημοσιογραφία, ΠΟΤΕΣ δεν εξάσκησα το επάγγελμα, τσακώθηκα με τον Σταύρο-my middle name is podogyros-Απέργη, μέγα.....Διδάσκαλο (μπουχαχαχαχα) κι έφυγα....

Ευχαριστώ πολύ για την σπατάλη πολύτιμου διαδικτυακού χώρου!
Ανέστιος Μανώλης Βαρδής.    



1:15 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κι επειδής ΔΕΝ έχω παιδάκια, επιστρέφω στα παϊδάκια μου!Γειά-σας!    



1:21 μ.μ.
Blogger kukuzelis είπε και ελάλησε...

"Κι επειδής ΔΕΝ έχω παιδάκια"
*
Ένας φίλος μου, είχε πει κάποτε:

"Τι να κάνω κι εγώ με γυναίκα και δυο παιδιά: Τη γυναίκα μου κι εμένα".

Α ρε Μακ. Μου λείπεις. Στ αρκίντια μου τι λένε οι άλλοι για σένα, πότε θα το καταλάβεις?
*    



2:08 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

To μεγάλο ρεζιλίκι στον δάσκαλό μας, τον Γιάννη Πετρίδη, δεν μπορώ να το χωνέψω!

Τι σκατά ήθελε την προηγούμενη βδομάδα να μας βάλει στα λινκ του, εμένα και τον Κύριο Υλό;

Καλά δεν ήμασταν τόσον καιρό;

Με τι μούτρα θα τον αντικρύσω όταν τον ξανα-νταμώσω;
***

Ρε συ Κουκ, ήταν δυαντόν να χάσει την δουλειά του ο Δημήτρης κι εγώ να συνεχίσω να "σηκώνω" τραγουδάκια στον αέρα και πορδές στον άνεμο.

Άσχετα αν κι ο ίδιος ο Μανιφέστος με στεναχώρησε προσωπικά τις προάλλες με ψευδοανώνυμο σχόλιο περί "γεροντικής ανίας" δίχως να υπολογίζει τις υπηρεσίες που μου προσφέρει η Πόρσε μου!

Αλλά εδώ μιλάμε για την ιερήν εργασίαν, ουχί δια την καθημερίνην διαδικτυακήν -ελάτε να γελάσωμεν- μαλακίαν!    



6:29 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ναι    



6:55 μ.μ.
Blogger dgalanis είπε και ελάλησε...

mac αν πίστεψες έστω και για μια στιγμή πως θα έγραφα κάτι κακό για σένα στη μπλογκόσφαιρα και μάλιστα ανώνυμα τότε δεν μ ένοιωσες ποτέ και φοβάμαι πως ούτε πρόκειται    



10:05 μ.μ.
Blogger Μαύρο πρόβατο είπε και ελάλησε...

Καλησπέρα,
μια άποψη για την επιφάνεια τού θέματος εδώ και δυο λόγια για την κατά τη γνώμη μου ουσία, εδώ    



11:42 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρούνα έχεις πολύ περίεργη ηθική. Αλλά τουλάχιστον απέκτησες τους αναγνώστες που σου αξίζουν. Για παράδειγμα εμένα.

Γαλάνη σαν να άλλαξες ύφος τώρα τελευταία. Ανώνυμα σχόλια εσύ; Άντε καημένε. Για τους γνωρίζοντες, τα ανώνυμα σχόλια που έκανες είχαν γίνει ανέκδοτο.

Τώρα την έβαψε το "Βήμα". Θα πέσουν οι πωλήσεις.

Τουλάχιστον μη μας στερήσεις τη χαρά να σε διαβάζουμε στο μπλογκ.    



12:12 π.μ.
Blogger dgalanis είπε και ελάλησε...

"Για τους γνωρίζοντες, τα ανώνυμα σχόλια που έκανες είχαν γίνει ανέκδοτο."

γιατί δεν μας τα λες κι εμάς να γελάσουμε?

ξέρεις στα μπλογκς υπάρχει κάτι που λέγεται λινκ

δώσε μας έστω και ένα που να παραπέμπει σε ανώνυμο δικό μου σχόλιο

αν είναι τόσο αστεία ώστε να έχουν γίνει ανέκδοτα δώσε μας κι εμάς την ευκαιρία να γελάσουμε λιγάκι    



1:29 π.μ.
Blogger Mantalena Parianos είπε και ελάλησε...

"Κουρούνα έχεις πολύ περίεργη ηθική"

Α! Ένας μικρός Χίτλερ!

(με σοβαρότατα επιχειρήματα)    



1:52 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Συνονόματη, και η μύτη μου περίεργη είναι. Συμβαίνουν αυτά. Επαναλαμβάνεσαι πάντως. Μου το ΄χεις ξαναπεί αυτό για την ηθική μου.

Kuku-ru-kuku, λεπτομέρειες για τα συμβάντα θα βρεις στο blog του Νewmanifesto.    



9:52 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Α ναι, στο έχω ξαναπεί. Για να το θυμάσαι, υποθέτω πως σε απασχόλησε. Μπα, όχι.    



10:18 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ιωάννα μου, με απασχολούν μόνο όσα λένε οι άνθρωποι που εκτιμώ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έχω πάθει άνοια και ξεχνώ όλα τα υπόλοιπα.    



2:35 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Εκ των πιο υστέρων αποδεικνύεται πως έπεσες κι εσύ στη λούμπα της δήθεν απόλυσης. Άνοια δεν ξέρω αν έχεις πάθει κι αν ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα. Το "Ωστόσο συνεχίζω να πιστεύω πως ό,τι κι αν σου κάνει ο άλλος, δεν έχεις δικαίωμα να του στερήσεις τη δουλειά του" και το "αν ήταν σύμπτωση η απόλυση" θα τα ξεχάσεις οπωσδήποτε. Βλέπεις, η μνήμη απαιτεί και μια γενναιότητα. Εσύ μάλλον δεν την έχεις. Addio.    



8:54 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Μακαρόνι, αν ήθελα να "ξεχάσω" θα μπορούσα να σβήσω το παρόν ποστ. Όπως βλέπεις, υπάρχει ακόμα. Άει στο καλό.    



9:06 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ta pasatempo mou.....panta ta ksexnw!!!!!
ti na pw egw ta eipate ola eseis!!!    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο