<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ζητάμε την ψήφο σας!

Το πολύ καλό αγγλόφωνο μπλογκ του Λοξία Neither reveals nor conceals είναι υποψήφιο προς βράβευση στην κατηγορία "Best Expatriate Weblog" του διαγωνισμού Satin Pajama Awards. Βάλτε ένα χεράκι, δικός μας είναι -και το αξίζει!

6:44 μ.μ.
Blogger Provato είπε και ελάλησε...

done!

Μπεεε :-)    



8:03 μ.μ.
Blogger Καθρέπτης είπε και ελάλησε...

ακολουθώ το πρόβατο,αλλιώς θα βρεθώ έξω από το μαντρί ακόμα δεν μπήκα.Σας περιμένω στο blog να μου πείτε καμιά συμβουλή να το βελτιώσω.    



4:09 μ.μ.
Blogger roidis είπε και ελάλησε...

το έκανα, αλλά είναι 3ος ακόμα βρε παιδί μου. δεν τρώει όλο το φαγητό του. Πότε θα πάρει επάνω του;

:)    



1:30 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ok ki apo emena gia to Loxia

ena asxeto sxolio
efyge shmera paraskevh h Amalia

Η κηδεία της Αμαλίας θα γίνει αύριο στις 12.30 μ.μ. στο Νεκροταφείο της Αναστάσεως στον Πειραιά, περιοχή Χαραυγή.

Φρόσω Χατζάκη

P.    



10:26 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Αμαλία,
καλό ταξίδι κοριτσάκι μας!    



4:26 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ψήφισα άλλο blog. Ο/η λοξίας ήταν πολύ σνομπ. Καλά να πάθει τώρα    



12:54 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

voteeed    



3:24 μ.μ.
Blogger MenieK είπε και ελάλησε...

Γιατί πρέπει μονίμως να συντασσόμαστε πίσω από σημαίες και να ξεκινάμε εικονικές σταυροφορίες? Τι είναι αυτό που μας κάνει να θέλουμε διαρκώς να μετράμε τη δύναμη και την επιρροή μας?
Και σχετικοάσχετο (που λέει και μια συν-blogiτισα), γιατί να συμμετέχει κανείς σε τέτοια blogoκαλλιστεία? Τα blogs ανοίγονται για την προσωπική έκφραση ή την προσωπική καταξίωση??
Δεν ψήφισα για τον Λοξία (έτσι κι αλλιώς έχει πέσει χαμαί ο αυλός του, ουκέτι έχει καλύβην και του έχει σβήσει και το λαλον ύδωρ.... χαμένη υπόθεση, τι να πεις?). Φυσικά δεν ψήφισα και κανέναν άλλο εντόπιο ή αλλότριο blogger, λέω να μείνω έξω από το μαντρί    



6:20 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Πρόβατο, μπεεεθένξ!

Καθρέπτη, καλώς όρισες στη μπλογκόσφαιρα.

Ροΐδη, δεν πειράζει, και τρίτο, και τέταρτο, και τελευταίο, τον αγαπάμε.

Ανώνυμε, εσύ να΄σαι καλά κι ας ψήφισες άλλο μπλογκ. Όσο για τον Λοξία, ελπίζω να μη σκάσει από τη στενοχώρια του για την απώλεια της ψήφου!

Σας μερσώ, Keimgreek.

Μeniek, πολύ κακό για το τίποτα. Δικτυακός φίλος είναι ο άνθρωπος και, αφού προτάθηκε που προτάθηκε, σκέφτηκα να τον... σπρώξω. Σιγά τη σταυροφορία.

Η απάντηση στη σχετικοάσχετη ερώτηση: για την πλάκα του. Για το διαγωνισμό Satin Pajamas Awards πρόκειται, όχι για το Πούλιτζερ.    



3:58 μ.μ.
Blogger x-ray είπε και ελάλησε...

Γεια σας κάνω ένα paste και εδώ.
Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο “Για την Αμαλία”.
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο
Για την Αμαλία - http://giatinamalia-blog.blogspot.com/
Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.    



12:11 π.μ.
Blogger MenieK είπε και ελάλησε...

καλή μου κουρούνα, δεν υπάρχει ευ αγωνίζεσθαι και σαφώς δεν υπάρχει δι-αγ(κ)ωνισμός για πλάκα... Όλοι στη ρίζα τους είναι ανθρωποφαγικοί    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο