<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Κυρ-αστυνόμε, μη βαράς!

"Στην αρχή όταν είδα το video μου φάνηκε απίστευτο να έχει συμβεί
και όμως είναι αληθινό."


Τα παραπάνω γράφει ένας μπλόγκερ για το βίντεο που απεικονίζει το γελοίο καψόνι στο οποίο υποβλήθηκαν δύο κλεφτρόνια από έλληνες αστυνομικούς. Μάλιστα, απ΄ όσα διαβάζω δεξιά-αριστερά σήμερα, δεν είναι ο μόνος που "έπεσε από τα σύννεφα" μ΄ αυτό που είδε, που του σηκώθηκε η πέτσα από τον "αποτροπιασμό". Προφανώς, εγώ ζω σε άλλη χώρα εδώ και 42 χρόνια. Στη χώρα που έχει την παροιμία "το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο", στη χώρα που ο δάσκαλος του Δημοτικού έστηνε είκοσι παιδιά μπροστά στον πίνακα και, επειδή δεν είχαν διαβάσει, έσπαγε πάνω στα κεφάλια τους ένα χοντρό ξύλινο χάρακα και στη συνέχεια συνέχιζε με χαστούκια που γύριζαν κεφάλια (με τις ευχές των γονιών), στη χώρα που σε καψόνια πολύ χειρότερα απ' αυτό στο βίντεο υποβάλονταν συστηματικά οι φαντάροι επί δεκαετίες, στη χώρα όπου αστυνομικοί κάθε τρεις και λίγο ξυλοφορτώνουν φοιτητές, συνταξιούχους, σκυλιά και γατιά.

Κι επειδή ζω σ΄ αυτή την άλλη χώρα, όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μάλιστα, σκέφτομαι μήπως το βίντεο το τράβηξε κάποιος συνάδελφος του αστυνομικού, για να τον εκδικηθεί επειδή δεν τον άφησε να ρίξει κι αυτός μερικά κλωτσομπουνίδια.



Σ΄ αυτούς που έπεσαν από τα σύννεφα, και στον πρωθυπουργό που έγινε έξαλλος με το συμβάν, αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι, να το ακούνε ενώ βλέπουν το βίντεο στα βουβά, για να μην υποφέρει η ψυχούλα τους.

Παίξε με δυνατά!

4:33 μ.μ.
Blogger JustAnotherGoneOff είπε και ελάλησε...

Κουρούνα, το σοκ δεν προέρχεται από τη συνειδητοποίηση πως η άλλη χώρα μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη, αλλά ότι (επιτέλους!) κατατέθηκε με βίντεο υλικό εκ των ένδον αυτό που προσπαθείται εδώ και χρόνια να αποδειχτεί το χάλι της αστυνομίας.

Κι όσο αυτά τα γνωρίζουμε μόνο από μαρτυρίες που στην ουσία είναι ο λόγος του θύματος ενάντια στο λόγο του θύτη, το βίντεο ξεσκεπάζει (επιτέλους!) τους θύτες κατά οριστικό τρόπο. Αυτό γυρεύαμε όλοι.

Κι αν προσέξεις, οι περισσότερες δίκες κατά "λουλουδιών" έχουν πολύ μαλακές ποινές, το βίντεο πρέπει να είναι το ορόσημο εκείνο όπου πρέπει να τεθεί τέρμα η ασυδοσία και η ατιμωρησία.    



4:35 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Jago, δίκιο έχεις, αλλά δεν πρόκειται να το βρεις. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Εδώ είσαι, εδώ είμαι.    



4:38 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Και να σου πω και το άλλο: αν τα κλεφτρόνια τα έπιαναν στο δρόμο τίποτα περαστικοί, να είσαι σίγουρος ότι θα πάθαιναν πολλά χειρότερα. Ειδικά αν είναι μετανάστες... Σοφό το "σκότωσε τον μπάτσο που έχεις μέσα σου".    



4:51 μ.μ.
Blogger JustAnotherGoneOff είπε και ελάλησε...

Α μπράβο, συμφωνώ και με το τελευταίο σου σχόλιο. Γι αυτό, ας γίνει η αρχή με τα "λουλουδάκια" μιας που υπάρχουν πλέον αδιάσειστα τεκμήρια.    



5:27 μ.μ.
Blogger μελονικος είπε και ελάλησε...

Εμείς οι δημοκράτες πολίτες αυτής της δημοκρατικής χώρας με τη δημοκρατική αστυνομία του δημοκράτη Πολύδορα-Καραμαλή δηλώνουμε ότι τα αλλοδαπά κλεφτρόνια πέφτανε με μανία πάνω στα γκλόμπς κα τα χέρια των αστυνομικών που πρέπει να αποζημιωθούν για τις φθορές.    



7:14 μ.μ.
Blogger ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ είπε και ελάλησε...

Εκείνο που συνειδητοποιούμε σε αυτή την παραπλανητική Κοινωνία του Θεάματος μόνον όταν σκάει κάτι -- είτε αυτό λέγεται ομόλογα, είτε θάνατος σε ίδρυμα, είτε ξύλο από την αστυνομία -- είναι ότι πίσω από τους τοίχους και τις κουρτίνες τα πράγματα παραμένουν το ίδιο σκληρά και αδυσώπητα. Η αλλαγή πρώτα είναι showbiz και κουκιά, και πολύ αργά γίνεται πραγματικότητα.    



10:51 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Θα διαταχτεί Ε.Δ.Ε., θα πέσουν κεφάλια, αυτή τη φορά το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.

(σε καλό μας, γελάσαμε και πάλι)

Ανώνυμη β'    



1:05 π.μ.
Blogger 0comments είπε και ελάλησε...

Θα διαταχτεί "Ε.Δ.Ε.", θα πέσουν κεφάλια απ' τα γέλια, αυτή τη φορά το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο όσων πέσουν στα χέρια της αστυνομίας.    



2:42 π.μ.
Blogger mardoor είπε και ελάλησε...

Φρίκαρα!    



12:14 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Σκεφτηκατε ότικάποιοι Ελληναράδες εκκλησιαζόμενοι καλοί χριστιανοί -μη χέσω-
σκέφτηκαν αλλά και είχαν το θράσος να ξεστομίσουν αφού έκλεψαν ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ;    



12:48 μ.μ.
Blogger nik-athenian είπε και ελάλησε...

Σωστά όλα όσα επισημαίνεις. Κάθε κοινωνία έχει την ηγεσία που την εκφράζει.Και κάθε ηγεσία εκχωρεί μεγάλο ή μικρό μέρος της εξουσίας στις δυνάμεις που την στηρίζουν. Τώρα όμως παραέχει εκχωρήσει ασυδοσία.    



5:46 μ.μ.
Blogger Yellow Kid είπε και ελάλησε...

ΕΝΑ είναι το κεφαλι που πρέπει να πέσει!    



6:25 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ποιο, βρε Yellow;    



10:29 μ.μ.
Blogger Rodia είπε και ελάλησε...

Ξαναρωτώ Κουρουνίτσα μ'.. άραγε θα τιμωρηθεί η πράξη εξευτελισμού ή η πράξη βιντεοσκόπησης; Πώς μεταφράζεται η άποψη του αρμόδιου υπουργού;    



12:16 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Καλός μπάτσος μόνο ο νεκρός, τελικά οι αναρχικοί δεν πρέπει να έχουν και πολύ άδικο.    



2:19 π.μ.
Blogger Πέπε είπε και ελάλησε...

Εγώ επέλεξα να μη δω το βίντεο. Αλλά από τα σχόλια που διαβάζω, κατάλαβα λίγο-πολύ περί τίνος πρόκειται. Είναι στρουθοκαμηλισμός εκ μέρους μου; Κολακεύομαι να πιστεύω πως όχι: πως έλαβα το μήνυμα, την πληροφορία, και πως απλώς προτιμώ να μην πληγώσω περαιτέρω την ψυχή μου με μία βάναυση εικόνα. (...Σκεφτείτε ό,τι θέλετε για μένα).

Πάντως έχω μείνει εμβρόντητος: Καλά, ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ;;; Μήστητί μου Κύριε!    



8:40 π.μ.
Blogger Aurelia Aurita είπε και ελάλησε...

Ε όχι Κουρούνα μου,νομίζω ότι παρανόησες(και συμφωνώ με Jago).Δεν είναι ότι"έπεσαν από τα σύννεφα"γιατί πίστευαν ότι το αστυνομικό σώμα είναι αγγελικά πλασμένο,άλλωστε η ζαρντινιέρα δεν έγινε και πολύ καιρό πριν...Όμως αλλιώς είναι να το ξέρεις,αλλιώς να το βλέπεις λάιβ.Και μάλιστα,όχι "απλό"ξύλο από τους μπάτσους.Εξευτελισμός και επίδειξη εξουσίας με το χειρότερο τρόπο...Ναι,η εικόνα σοκάρει.Το θέμα είναι πως πολλές εικόνες μας σοκάρουν,και μετά γυρίζουμε κανάλι και επιστρέφουμε στη λήθη...Και αντί να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά,αρκούνται να το χρησιμοποιήσουν στα προεκλογικά τους παιχνίδια..Να χαιρόμαστε τη δημοκρατία μας
Σε χαιρετώ    



11:53 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κατά τ’ άλλα "Ανήκομεν εις την Δύσην…" τρομάρα μας
Δε φταίνε οι μπάτσοι που τα κάνουν, φταίει το Κράτος Αρχιμπάτσος που τους τα επιτρέπει.
Ποιος είναι τελικά ο τρομοκράτης, οι αλλοδαποί, οι αλλόθρησκοι, οι Έλληνες χωρίς μέσον ή το Κράτος μπάτσων, που μας προστατεύει τάχα από τους τρομοκράτες;    



12:15 μ.μ.
Blogger μελονικος είπε και ελάλησε...

Το δίκιο του κόρακα.
Παίρνω το θάρρος να γράψω σε σένα γιατί και πιο έμπειρη είσαι και για το δίκιο παλεύεις. Εγώ, σαν κόρακας του βουνού και στα λόγια μπερδεύουμε, και στη διαδικασία τα θαλασσώνω .Στα χωριά, τουριστικά, αγροτικά, είτε για καλλιέργειες,
είτε για πισίνες , έχει κάνει και η κουτσή Μαρία γεώτρηση , με συνέπεια οι πηγές που τρέχανε νερό φυσικά να στύψουν . Δεν έχουμε νερό να πιούμε. Πάμε στις πισίνες και μας τουφεκάνε. Μποτιλιαρισμένο δε μας δίνουν. Με τι να το πληρώσουμε.
Γι’αυτό καλή μου κουρούνα κάνε κάτι. Και εγώ το πρώτο καρύδι ¨η κάστανο που θα κλέψω. «γραφιάς ο νίκος δεν ήξερε που να το στείλει»    



12:27 μ.μ.
Blogger λολιτα είπε και ελάλησε...

φαντάζεσαι κουρουνίτσα μου εκει που περπατάς στον δρόμο αγέρωχη να σε συλλάβουν γιατί εχεις κατσαρά μαλλιά?καπως ετσι ανακαλύπτουν τα μπατσόνια της ΕΛ.ΑΣ τους αληθινούς τρομοκράτες...    



3:22 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ροδιά, σαν να βλέπω μπαλονάκι σκέψης πάνω από το κεφάλι του υπουργού: "Μα καλά, τι μαλάκες! Δεν μπορούσαν να προσέξουν να μη βγει παραέξω το κωλοβίντεο;".

Γεια σου και σένα, Aurelita!

Πέπε, είσαι ο αγαπημένος κομενταδόρος μου, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις εδώ μέσα.

Νίκο β΄, "πιείτε σαμπάνια"! Στην ανάγκη να στείλω μερικά κιβώτια από την κάβα μου. Πάντως όταν βγω βουλευτίνα θα το σπρώξω το θέμα. Και στο χωριό του πατέρα μου έχουν πρόβλημα με το νερό -δυστυχώς οι δικοί μου σιχαίνονται τη σαμπάνια.

Λολίτα, η αλήθεια είναι πως έχω εμφάνιση που παραπέμπει στην τρομοκρατία τύπου "κάτσε καλά γιατί θα σε φάω".    



4:36 μ.μ.
Blogger Φιλαλήθης είπε και ελάλησε...

Οι μπάτσοι θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειματικά ,διότι είναι τόσο μαλάκες που δεν μπορούσαν να προστατεύσουν τον εαυτό τους ,μη διαρέοντας το υλικο ,και μαλάκες μπάτσους δεν χρειαζόμαστε!
Όσο για τον "αποτροπιασμό" που νιώθετε όλοι ,για πείτε: πιό πρωτόκολο θα πρέπει να ακολουθείται στις συλλήψεις των κακοποιών;
Θα μου πείς τώρα ,τι φασιστικές απόψεις είναι αυτές;εσύ βρε παιδί μου ,θέλεις να καταντήσει η χώρα Γκουαντανάμο!
Όποιος το πεί αυτό δεν πήρε πρέφα για τι ακριβώς μιλάω.
ΥΓ.Τα σέβη μου στην αξιαναγνωστάτη κουρούνα!    



6:04 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ντρεπομαι που το λεω....αλλα οταν το ειδα γελασα!!!!    



6:18 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Φιλαλήθη, κοίτα... Αυτοί που διαμαρτύρονται δικαίως διαμαρτύρονται. ΔΕΝ πρέπει να είναι αυτή η αντιμετώπιση κακοποιών, ακόμα και εγκληματιών, για μια κοινωνία που θέλει να λέγεται κοινωνία ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Σε διάβασα στο μπλογκ σου και είδα ότι αναρωτιέσαι τι θα έκαναν όσοι διαμαρτύρονται αν οι συγκεκριμένοι κακοποιοί ορμούσαν στην αδερφή τους, στη μάνα τους, στη γιαγιά τους. Δεν ξέρω τι θα έκαναν οι άλλοι, αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ. Μια και δε φημίζομαι για το ήρεμο του χαρακτήρα μου, θα τους έσπαγα τα μούτρα, αν περνούσε από το χέρι μου. Όμως αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. Γι΄ αυτό υπάρχουν ΝΟΜΟΙ. Για να μην καταλήξουμε να σπάμε ο ένας τα μούτρα του άλλου όταν θιγόμαστε. Γι΄ αυτό, δικαίως, αν σπάσω τα μούτρα κάποιου επειδή βούτηξε την τσάντα της μαμάς μου, θα με χώσουν μέσα. Ο εκπρόσωπος του ΝΟΜΟΥ, δηλαδή ο αστυνομικός, ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από μένα. Και όταν δεν είναι και φέρεται σαν μαλάκας (δηλαδή όπως θα φερόμουν εγώ αν κάποιος έβλαπτε έναν δικό μου άνθρωπο), πρέπει να απομακρύνεται από τη θέση του και όχι να επιπλήττεται με ένα "Αχ, παλιόπαιδο..." και χτυπηματάκι στην πλάτη από το αφεντικό του (βλέπε περίπτωση ζαρντινιέρας). Επίσης, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, κάποιοι που δεν είναι μαλάκες, όπως εγώ, δεν θα έσπαγαν τα μούτρα του άλλου ακόμα κι αν αυτός έβλαπτε κάποιον δικό τους.    



7:40 μ.μ.
Blogger Φιλαλήθης είπε και ελάλησε...

Κουρούνα μου ,καταλαβαίνω απολύτως τι εννοείς ,καλλιτερα ίσως και από ότι περιμένεις.
Πλήν όμως ,δείξε μου ΜΙΑ κοινωνία που δεν είναι "μαλάκες" και που το επίπεδο αυτοκυριαρχίας της είναι τόσο υψηλό που να μην αντιδρά στην βία!
Αν σε αυτήν την κοινωνία βλέπεις τους Έλληνες τότε πάσο ,σε διαφορετική περίπτωση είμαστε όλοι υποκριτές που συνηθίζουμε να πέφτουμε από τα σύννεφα!
Επειδή δεν είμαι πλέον πιτσιρικάς και μια πείρα ζωής την έχω ,σου λέω πως η βία μπορεί να είναι μεν η έσχατη λύση ,είναι λύση δε!    



9:03 μ.μ.
Blogger Αναρά είπε και ελάλησε...

Βαστάτε, έρχονται και τα χρωμοσφαιρίδιααααΑΑΧ!

ΜΠΑΤΣΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ    



9:28 μ.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Βαστάτε, έρχονται και τα χρωμοσφαιρίδιααααΑΑΧ!

..και οι πλαστικές σφαίρες.    



2:03 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Φιλε φιλαληθη που λες οτι η βια ειναι μια λυσις.

Ελπιζω ειλικρινα να μην διπλοπαρκαρεις, να μην καθυστερησεις ποτε ΔΕΗ/ΟΤΕ/Δοση τραπεζας, να μην ξεχασεις στην υποβολη φορολογικης δηλωσης/ΦΠΑ τιποτα, να μην κοψεις κανα λουλουδι η βερυκοκο απο ξενο οικοπεδο κλπ.

Διοτι ολα αυτα ειναι με τον ενα η τον αλλο τροπο επιβεβαιωμενα αδικηματα που θα σε τσακωσουν επ' αυτοφορω να τα πραττεις.

Και μπορει να σκεφτει σαν και εσενα ο Τροχαιος, ο ΔΕΗτζης, ο Εφοριακος, ο Τραπεζικος, ο Αγροφυλακας κλπ (βια ως καποια "λυσις") και να εχει κεφι να αναλαβει να "επιλυσει" το αδικημα σου επι τοπου με σφαλιαριδια και κλωτσιδια.

Δεν με χαλαει τοσο που θα γελανε μαζι σου και θα σε κινηματογραφουν καθως σε ξεφτιλιζουν αλλα εισαι και καποιας ηλικιας οπως λες και δεν ξερω ιατρικως αν θα τις αντεχεις αυτες τις λυσεις...

--
e.    



3:07 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Δεν με ξενίζει η βία. Είναι κομμάτι της ανθρώπινης φύσης και, στην τελική, όταν κάποιο καθίκι βούτηξε την τσάντα της μάνας μου (ετών 83), το μόνο που ήθελα ήταν να του γαμήσω ότι έχει αγάμητο - πράγμα που θα έκανα αν είχα την ελάχιστη ευκαιρία - μόνο και μόνο γιατί την τρόμαξε (φανταστείτε να την έριχνε και κάτω).

Τώρα, στη χώρα του "το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο", με κατοίκους που το μόνο που τους σώζει απ' της φυλακής τα σίδερα είναι η δυσκολία να αποκτήσουν άδεια οπλοφορίας, δεν ξέρω τι περιμένατε εσείς ... εγώ πάντως μια χαρά το βρήκα το βίντεο και του γούστου μου. Χώρια ότι ήταν και εξαιρετικά light.

Πριν κάτσουμε λοιπόν όλοι μαζί να κατακρίνουμε τον τάδε και δείνα μπάτσο, ας συμμαζέψουμε τα δικά μας ασυμάζευτα. Τον αυταρχισμό στην δική μας συμπεριφορά προς απάσας, την αδυναμία μας να ζητήσουμε συγνώμη όταν σκουντουφλάμε στον δίπλα, την απαίτησή μας να φταίνε πάντα οι άλλοι για τα δικά μας λάθη, την σφαλιάρα που ρίχνουμε στα παιδιά μας για το καλό τους ... και πάει λέγοντας.

Ναι, το κράτος οφείλει να λειτουργεί κάτω από άλλο πρίσμα, ναι ο μπάτσος ως όργανο του κράτους δεν δικαιολογείται να συμπεριφέρεται έτσι ναι, ναι, ναι. Μαζί σας και μάλιστα με τα τσαρούχια. Αλλά το περίφημο κράτος δεν είναι κάτι άχρωμο, άγευστο και άοσμο. Το κράτος είμαστε εμείς ως σύνολο (ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ με το μεσαίο IQ μου). Άρα, τις πταίει; Διότι σίγουρα δεν φταίει μόνο ο εκάστοτε μπάτσος ...    



3:11 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Α, και κατιτίς ακόμα: Πότε κατεβήκαμε τελευταία φορά σε πορεία για τις πλαστικές σφαίρες, τα δακρυγόνα, τις σφαλιάρες και τα λοιπά αντιδημοκρατικά; Διότι τέτοια διαμαρτυρία των πολιτών (σε δεκάδες χιλιάδες και όχι σε 200 άτομα ορμώμενα εκ των Εξαρχείων) εγώ τουλάχιστον δεν θυμάμαι ...

Μώκο λοιπόν όλοι μας. Αλλοιώς το Σύνταγμα ξέρουμε θαύμα προς τα που πέφτει.

Υ.Γ.: Ναι, σήμερα έχω νεύρα!    



3:17 μ.μ.
Blogger Φιλαλήθης είπε και ελάλησε...

Φίλε ανώνυμε ,προφανώς δεν έγινα σαφής.
Πές μου -μια και ανάφερες την ΔΕΗ- αν συμφωνείς να κόβουν το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώνει και πές μου μετά αν αυτή η πράξη δεν είναι πράξη βίας!
Φίλε μου μην "πέφτεις και εσύ από τα σύννεφα" με τα αυτοννόητα έχει γίνει πια της μόδας ,και καταντάει υποκρισία!    



3:59 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Dis, στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά δύσκολο είναι ν΄ αποκτήσεις όπλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βγάλεις άδεια κυνηγίου. Ξέρεις, σκοτώνουν και οι καραμπίνες εκτός από τις μπερέτες και τα ούζι.
Αφού το βρήκες εξαιρετικά light το βίντεο οργάνωσε μια πορεία στο Σύνταγμα (ξέρουμε όλοι κατά πού πέφτει) και ζήτα να εκτελούνται επιτόπου όσοι κλέβουν. Αν αυτό σου φαίνεται πολύ hardcore, ζήτα απλώς να τους κόβουν τα χέρια.

Υ.Γ.: Μη γράφεις όταν έχεις νεύρα γιατί λες μαλακίες.    



4:16 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

1) Κλεισε το φως για οσο θελεις (και καλα για οσο δεν πληρωνεις). Μετα, ανοιξε το παλι (και καλα πληρωσες).

2) Φαε δεκαπεντε ηχηρες σφαλιαρες απο εναν τρομαγμενο φιλο σου και δωσε του και εσυ αλλες τοσες καθως σε κλωτσανε διαφοροι αλλοι και γελανε. Εδω δεν εχεις δικαιωμα να σταματησεις την διαδικασια καν. θα την σταματησω εγω οταν μου ερθει κεφι.

Αν δεν βλεπεις θεωρητικα την διαφορα δοκιμασε το πρακτικα. Το αφηνουμε να τρεξει οσο χρειαστει, στις 20-30-40-50... σφαλιαρες, δε μπορει, θα πειστεις....
--
e.    



4:30 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Κουρουνα, σβησε αμεσα τα σχολια μου, διεγραψε το backup σου, κατεστρεψε το blog σου, μην μου ξαναμιλησεις ποτε, βαλε φωτια στο PC σου. Δεν θελω τιποτα να με συσχετιζει με αυτονανε. Μολις πηγα στο blog του και διαβασα τις αποψεις του για το θεμα...

http://filalithisblog.blogspot.com/    



4:58 μ.μ.
Blogger Φιλαλήθης είπε και ελάλησε...

Ανώνυμε ,στά'πα και στο blog μου ,πάρτα και εδώ και δεν ξανασχολούμε ,αφού πρωτίστως με συγχωρήσει η Κουρούνα για την κατάχρηση!

"Ρε ανώνυμε ,αν πεινάς φάε ,διότι όταν πεινάς λές μαλακίες!
Αντί να γυρνάς από blog σε blog και να λές τα ίδια και τα ίδια ,γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να καταλάβεις τί ακριβώς λέω ,δεν είναι και τόσο δυσκολονόητα αυτά που λέω!
Πότε μίλησα για κλοπή μιας ντομάτας;
Μίλησα για κακοποιούς που για μερικά ευρώ δεν διστάζουν να κατακρεουργήσουν αθώες καλόγριες.
Θα μου πείς οι συγκεκριμένοι ήταν τέτοιοι;δεν το γνωρίζουμε ,μπορεί όμως και να ήταν!
Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν ισχύουν αν κάποιος είναι "φίλος" αλβανών ,ιρακινών ,ελλήνων και ρουμάνων τεμπέληδων κακοποιών ,αφού θα βολεύεται παντιοτρόπως!"    



5:30 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΟΥΛ:
Δεν υπαρχουν αθωες καλογριες. Και μονο αυτο που ειπες δειχνει το χασμα που μας χωριζει.



Οσο για αυτο που λες,
"Θα μου πείς οι συγκεκριμένοι ήταν τέτοιοι;δεν το γνωρίζουμε ,μπορεί όμως και να ήταν!"
Συγνωμη που ρωταω κιολας, αλλα δεν μπορειτε να κρατηθειτε να τους δειρετε τουλαχιστον αφου σιγουρευτειτε? Δε λεω να μη ριξετε τις φαπες σας, να μη βιντεοσκοπησετε και να μοιραζεστε με τους φιλους τα ΜΜΣ. Απλα λιγη υπομονη και δερνετε μετα...

Πιστευω οτι το συστημα που ψαχνεις ειναι η ποσοστωση: Κλοπη ντοματας απο μανα, φαλαγγα στις πατουσες σε αστυνομικο τμημα. Κλοπη τσαντας απο τσαντακια, 20 σβουριχτες σφαλιαρες και χρηση πυρωμενου λοστου κλπ.

Η και σε αυτο διαφωνεις και δεν σε καλυπτει? Ειναι δυσκολη επιστημη ο ξυλοδαρμος, εχει πολλες παραμετρους in order to master the art....

Μιλα μας, εξηγησε.    



6:03 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Φιλαλήθη, σε συγχωρώ για την κατάχρηση. Αισθάνομαι μεγαλόψυχη σήμερα (με πειράζει η ζέστη).

Ανώνυμε, κάτι μου θυμίζει το στυλ σου, κι αυτό το in order to master the art. Δε θέλω να σε ξεμπροστιάσω, γι΄ αυτό θα σε ρωτήσω κάτι συνθηματικό: ποια είναι η απάντηση στο "σου αρέσει το Σότοκαν Καράτε";    



6:08 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Φιλαληθη, μλκια μου. Ημουν λιγο χαλια ρε πριν και μου βγηκε ασχημα, ειχα πιει και κανα δυο μπυρες και δεν θελει πολυ να κανω την τριχα τριχια. Ελα πισω να τα συζητησουμε λογικα. Δεν θα χαλασουμε μια σχεση ετων για μια παρεξηγηση για ενα τοσο δα ξυλοδαρμο. Πλακα δεν ειχε ρε η φαση, ε?    



6:38 μ.μ.
Blogger Φιλαλήθης είπε και ελάλησε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.    



6:50 μ.μ.
Blogger Φιλαλήθης είπε και ελάλησε...

Ανώνυμε ,επείσθην!
Μάλλον έχεις δίκιο!
Είναι γνωστή άλλωστε σε μένα ,η αδυναμία μου όταν προσπαθώ να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας όταν μάλιστα ο άλλος μου δείχνει την προβοσκίδα και την ουρά μου!    



8:33 μ.μ.
Blogger N.Ago είπε και ελάλησε...

Έλα μωρέ τώρα, λες και κάνανε κάτι τρομακτικό τα παιδιά μας τα αστυνομικά.
Κουρασμένα ήταν τα παιδιά, και αντί να δέρνουν(που έπρεπε για τούτο να πάρουν υπερωρία) βάλανε τα παιδιά( τα αλλοδαπά) να δέρνει ο ένας τον άλλον.
Εξάλλου, τα…όργανα έκαναν απεργία για τις πολλές ώρες που είναι στο…δέρνω και βιντεοσκοπώ!    



3:34 π.μ.
Blogger Πέπε είπε και ελάλησε...

Ρε σεις, τι έχει πάθει όλος ο κόσμος τον τελευταίο καιρό; Ο καθένας πιάνει ένα ψάρι ή ένα μενίρ και κοπανάει όποιον βρει. Μπήκα στης Αμαλίας, τσακώνονται με καπηλικότατες εκφράσεις. Είναι και "ιερός" χώρος, μας εξιτάρει η ιδέα να ασεβήσουμε, πες πως εξηγείται (που δεν εξηγείται, τέλος πάντων...). Έρχομαι στης Κουρούνας, που δεν είναι ιερός χώρος, πάλι μπινελίκια και σφαλιάρες. Σκάσε και φάε, εγώ δεν επιθυμώ σχέσεις με αυτόν, θα γελάω όταν θα τις τρως,... Αμάν πια! Λϊγο αυτοέλεγχο! Είναι δεδομένο ότι έχουμε κάποιες διαφωνίες, αλλιώς δε θα γράφαμε.    



3:36 π.μ.
Blogger Πέπε είπε και ελάλησε...

Κατά τα άλλα: Κουρούνα, ευχαριστώ! Τι πίνεις να κεράσω;    



6:17 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Πέπε, ληγμένα! Γι' αυτό, μην κεράσεις -θ΄ απογίνω.    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο