<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Ανακαλώ



Σ΄ ένα σχόλιο κάποτε αναρωτήθηκα "Ποιος έχασε το χιούμορ του για να το βρει το ΛΑΟΣ" (είχα πικράνει και τον Βανζέλ). Ε, λοιπόν, το παραδέχομαι: έπεσα έξω. Στο ΛΑΟΣ διαθέτουν χιούμορ (και μάλιστα το αγαπημένο μου είδος -μαύρο).

1:20 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Τα σχόλιά μου:

"Πιστεύω στο Χριστό"
...γι'αυτό και βγάζω τα βυζιά μου στην φόρα. Μάλιστα, έτσι όπως κάθομαι με το μίνι, αν και ο κάμεραμαν ήταν λίγο πιο απρόσεχτος, θα μοστράριζα και το μουνί μου στους ψηφοφόρους.

"Σταυρό στο Λάος"
...δίπλα στο Βιετνάμ!

"Σταυρώστε με!"
...και μετά μαστιγώστε με, και μην ξεχνάτε, με φίμωτρο με κόκκινο μπαλάκι φιμώστε με.

"Στα χέρια σας σηκώστε με!"
...με ψηφοδέλτια βουλώστε με και στην βουλή σφηνώστε με! (δεν κολλάει αλλά δεν βρήκα καλύτερη ομοιοκαταληξία).    



7:18 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Ακούω αυτές τις μέρες για "ξένο δάκτυλο" όσον αφορά τις φωτιές. Αμ δεν μας χρειάζεται ο ξένος δάκτυλος. Ξέρουμε να βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας με τα ίδια τα χεράκια μας. Πυρηνική βόμβα δεν γίνεται να μας ρίξουν, να βουλιάξει η Ελλάδα μια και καλή; Alex the great    



12:38 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

www.ecogreens.gr

ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ,

www.ecogreens.gr
email: ecogreen@otenet.gr

Αθήνα: Κολοκοτρώνη 31, 10562,
τηλ. 210.3241001, fax 210 3241825

Θεσσαλονίκη: Φιλίππου 51, 54631,
τηλ. 2310.222503, fax 2310.421196

Οι προγραμματικές θέσεις των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ αφορούν όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και στα κοινωνικά θέματα, στην αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης και των οικονομικών πολιτικών, στα θέματα διακυβέρνησης και ουσιαστικοποίησης της δημοκρατίας (συμμετοχική δημοκρατία, άμεση δημοκρατία), στις διεθνείς σχέσεις, στο μέλλον της Ευρώπης, στην ειρηνική επίλυση των διαφορών και των συγκρούσεων, στην παιδεία και τον πολιτισμό κα. Η οικολογική προσέγγιση απαιτεί αλλαγή όλων των πολιτικών, ώστε να λαμβάνονται υπόψη τα συμφέροντα του περιβάλλοντος και της κοινωνίας, αυτό είναι κοινό πια σε όλα τα κόμματα (32) που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα. Μπορείτε να δείτε τις προγραμματικές αλλαγές που επιδιώκουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ σε όλα αυτά.
http://www.ecogreens.gr/Sunedrio_Mar07/Progr_Protaseis_2007_final.htm    



12:51 π.μ.
Blogger Αταίριαστος είπε και ελάλησε...

Μα το κόμμα αυτό, και πριν από τη συνεργασία της Έφης, είναι γνωστό για τις αγαθές του σχέσεις με την τέχνη. Μόνο το αριστούργημα "χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη" να σκεφτεί κανείς...    



1:17 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Edo o kosmos kaigete kai to mni xtenizete    



2:02 π.μ.
Blogger ΠΑΥΛΟΣ είπε και ελάλησε...

Φωνές, ακούω φωνές ...
Αυτή γιατί δεν την ζήτησε κανένας?    



6:32 μ.μ.
Blogger Niemandsrose είπε και ελάλησε...

Κουρούνα, εσύ που είσαι σοφό πουλί [μη σκοντάψεις σ'αυτό] μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί όταν κάτι μας σπάει τα @@ όπως πχ αυτό το βίντεο κλιπ, μπορεί να το δούμε και 10 φορές μη σου πω; [σκόνταψε τώρα].

[Το ίδιο μου συμβαίνει με bloggers που δε χωνεύω. Τους επισκέπτομαι καθημερινά!]    



6:38 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Κι εγώ τα ίδια κάνω. Μην το ψάχνεις, αφέσου στα πάθη σου!    



2:45 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Το αίσχος στο οποίο δίνεις link έχει πλέον σχεδόν 38.000 views και 2 honors. Συγχαρητήρια σε σένα και σε όσους άλλους δίνουν δημοσιότητα σε τέτοια σκουπίδια. Αποτελείτε τον κυριότερο λόγο που τα εν λόγω σκουπίδια συνεχίζουν να υπάρχουν    



2:48 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ανώνυμε, όταν ξαναγυρίσεις εξήγησέ μου αν χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το γεγονός ότι το βίντεο της Σαρρή έχει 38.000 views και 2 honors.    



2:49 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Eπίσης για λόγους στατιτιστικής έρευνας γράψε αν είσαι άντρας ή γυναίκα.    



9:57 π.μ.
Blogger vangelakas είπε και ελάλησε...

χαχαχα!

Άστε, αγαπητή μου... Όταν πεταγόμην τότε, δέν ήξερα πώς θά εξελίσσετο τό ζήτημα... Ζητώ συγγνώμη...

Σνίφ...    



10:49 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

εμεινα....αφωνη!!!!Κ ΄΄συγκινημενη΄΄ μπορω να πω....οσο παει κ θα ΄΄βελτιωνεται΄΄ η βουλη μας....μεεε...τετοιες βουλευτινες...κ θα σταυρωνεται ο λαος μας!!!!!!
Δεν ειμαστε καλαααααα...δεν εχουμε μυαλο, ειμαστε αρρωστοι...(ο καθεις συμπληρωνει οτι θε!!!Χε!)    



4:14 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Πειτε μου σας παρακαλω οτι εινε απλα ενα κακογουστο κ αηδιαστικο αστειο....... ΝΤΡΟΠΗ    



7:40 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Τις εταιρες την εποχη..... του Χριστου τις λιθοβολουσαν Μηπως πρεπει να σκεφθει η Μεγαλη κυρια "ΤΟΥ ΛΑΟΣ" να ξαναδωσει αυτο το καλο παραδειγμα ..... για το καλο ολων μας???    



1:53 π.μ.
Blogger Χρήστος Μίχος / Christos Michos είπε και ελάλησε...

τιι ειχαμεε τι χασαμεε,ΠΣΩΛΕΟ σε ξεχασαμεεε !πηδηχτε με πηδηχτε με    



12:53 μ.μ.
Blogger Pericles Christou είπε και ελάλησε...

Άφωνοι μείνατε με το video clip της Έφης Σαρρή; Πρέπει να αναζητήσετε το καινούργιο άσμα-ασμάτων της Κόμισσας. Να δείτε στίχο, να δείτε σκηνική παρουσία και ποιότητα Ελληνικής cult σκηνής.    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο