<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Εσύ!



Διάβαζα χθες σ΄ένα χριστιανικό -έτσι πιστεύει ο ιδιοκτήτης του, τέλος πάντων- blog:

"...Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ένας φλογερός πατριώτης. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Προς Δόξαν της Πατρίδος. Για την δικαίωσιν του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού, ένα πετραδάκι - ανάχωμα στη Νέα Τάξη που επιβουλεύεται τα συμφέροντα της Ορθοδόξου Ελλάς.

Πρόκειται περί σοβαρού Ανδρός..."


Εμένα, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις μού φαίνεται... σφιγμένος να το πω; Δυσκοίλιος; Ναι, δυσκοίλιος. Αναρωτήθηκα λοιπόν αν διασκεδάζει ποτέ ο σοβαρός αυτός άνδρας και πώς. Η μια σκέψη έφερε την άλλη, με φαντάστηκα σε μπαρότσαρκα με τον Άδωνι, κι αφού ένα από τα καλύτερα ξεφαντώματα της ζωής μου το ΄χω κάνει σε γκέι-μπαρ στο Θησείο ήταν αναπόφευκτο να θυμηθώ αυτό:



Λες;

7:53 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Το στιγμιότυπο που ο τύπος κοιτάζεται σε έναν κορνιζαρισμένο καθρέφτη που του κρατάνε μπροστά, κάτι μου θυμίζει Κουρούνα. Διακειμενικότης, διακαλλιτεχνικότης κτλ.

Ανώνυμη β'    



7:56 μ.μ.
Blogger greekgaylolita είπε και ελάλησε...

Βρε Αδωνη (κ)λες?;-))
(εντωμεταξυ αν ετσι ειναι ο Αδωνης προτιμω τον κουασιμοδο
;-)    



8:11 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ανώνυμη, ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα!

Greek-gaylolita, κι εγώ το ίδιο!    



9:37 μ.μ.
Blogger ΠΡΕΖΑ TV είπε και ελάλησε...

Ορθοδοξο κομμα το οποιο υποστηριζει τη θανατικη ποινη και το ρατσισμο;;;Μα καλα,για ποσο μαλακες μας περνανε;;;;    



10:28 π.μ.
Blogger Δημήτρης είπε και ελάλησε...

Μπα δεν νομίζω να είναι gay θα τον είχε πάρει χαμπάρι ο πρόεδρος και θα τον είχε στείλει πακέτο έξω από το κόμμα.    



10:35 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Δεν είπα ότι είναι γκέι.    



2:58 μ.μ.
Blogger SPY είπε και ελάλησε...

χαχαχα!
Πιστεύω ότι ο Αδώνιδας θα μπει σε γκέι-μπαρ μόνο αν έχει μαζί και το σχετικό βιβλίο του...    



3:02 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου: "...τάχα οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν πολύ ανεκτικότεροι ημών απέναντι σε αυτήν την συνήθεια..."

Να μην ξεχάσω να πω στους γκέι φίλους μου να κόψουν τις κακές συνήθειες!    



7:00 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Άτιμο πουλί... τι άουτινγκ ήταν αυτό;;    



8:37 μ.μ.
Blogger fevis είπε και ελάλησε...

Θεά!!!!!    



11:27 μ.μ.
Blogger ramon είπε και ελάλησε...

Καλά έτσι και είναι gay είναι για πολύ S/M σχέδια ΛΟΛ    



7:42 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Οι φλογεροί πατριώτες και βλαστοί του Ελληνορθόδοξου πολιτισμού καταλήξανε να κλίνουν "η Ελλάς, της Ελλάς";

Νόμισα προς στιγμή ότι αντιγράψατε λάθος για να αμαυρώσετε το ήθος τους, αλλά το Google δυστυχώς σας επιβεβαιώνει. Το οποίο δείχνει βέβαια πως ο Σόρος και η Νέα Τάξη έχουν στα χέρια τους και το Google, στην προσπάθεια τους να σπιλώσουν το πετραδάκι-ανάχωμα...    



10:44 π.μ.
Blogger λολιτα είπε και ελάλησε...

τωρα που το λες και εγω ειχα φαει ενα υπεροχο παγωτο σε ενα γκει καφε στο θησειο!

ασχετο αλλα μολις το ειχα πει σε μια γκομενα του τυπου αδωνις μου ειπε να παω να κανω εξετσεις μηπως κολλησα τιποτε!

τι να πω..    



3:29 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Εγώ πιστεύω οτι ο πρόεδρος ντύνεται μπάτσος, ο Άδωνης καουμπόι, ο Βορίδης Ινδιάνος και ο υιός Πλεύρης εργάτης και κάνουν τρελά πάρτι στο τηλεάστυ...    



4:33 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Εγώ πάλι, πιστεύω πως ο Άδωνις είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ευτελίζει την - όποια - προσπάθεια κάνει για τα - όποια - πιστεύω του, με τη μετουσίωσή του σε αμερικανόσχημο τηλεπώλη. Και εν τέλει, ακόμη και δίκιο να έχει ο - όποιος - πολιτικός χώρος αντιπροσωπεύουν, σε ορισμένα ζητήματα, το πέπλο της γραφικότητας είναι δύσκολο να το αποτινάξουν. Δεν είναι ανάγκη να μυρίζει κανείς θυμιατό ή να θέλει να πάρει την Πόλη, για να το καταλάβει αυτό.

Πάντως, δεν ξέρω αν "διασκεδάζει" στο Γκάζι ή αλλού, όπως "διασκεδάζουμε" εμείς, αλλά και σπίτι να μένει, καλά θα περνάει. Η γυναίκα του φαίνεται αξιόλογη, μέσα-έξω.

βιογραφικό

ιστοχώρος    



6:07 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Χατζηπετρή, "τυφλοβδομάδα". Αυτό έλεγε η γιαγιά μου όταν έβλεπε αταίριαστα ζευγάρια...    



12:40 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Οι Πολίτισσες γιαγιάδες, όταν δεν ήθελαν να τις καταλάβουν κάποιοι δικοί τους, έβριζαν ή έλεγαν παροιμίες στα τουρκικά. Όσοι τις προλάβαμε, μάθαμε την εξήγηση ορισμένων εξ αυτών μεγαλώνοντας.

Μου ήρθε στο μυαλό το "ικί ντινλέ, μπιρ σοϊλέ" (άκου δυο φορές, μίλα μία). :)

Αλλά το θέμα μας είναι τα στερεότυπα και η διαιώνισή τους, ακόμη και με καλή καρδιά, χάριν αστεϊσμού. Γιατί τα επιχειρήματα γυρίζουν μπούμερανγκ - για εμένα ή για εσένα. Κι αυτός είναι ένας φασισμός σε λανθάνουσα κατάσταση, πολύ καλά κρυμμένος σε όλους μας.    



1:44 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Ενδιαφέρουσα άποψη, Χατζηπετρή. Τα περί φασισμού, δηλαδή, σε λανθάνουσα κατάσταση. Ειδικά όταν για τον ίδιο τον Γεωργιάδη θεωρείς ότι ευτελίζει τα πιστεύω του (τα οποία απέφυγες να χαρακτηρίσεις)επειδή απλώς έχει μετουσιωθεί σε αμερικανόσχημο τηλεπώλη. Περί στερεοτύπων, να σου πως μόνο ότι το να είναι κανείς όμορφος και αξιόλογος καλλιτέχνης δεν το κάνει απαραίτητα αξιόλογο άνθρωπο. Εν ολίγοις, η κυρία Μανωλίδη θα μπορούσε να είναι μία από τα ίδια με τον σύζυγό της. Δεν εκφράζω άποψη για εκείνη, ωστόσο, γιατί απλούστατα ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω ακούσει να μιλάει.    



4:15 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Αχ.

"Εγώ πάλι, πιστεύω πως ο Άδωνις είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ευτελίζει την - όποια - προσπάθεια κάνει για τα - όποια - πιστεύω του, με τη μετουσίωσή του σε αμερικανόσχημο τηλεπώλη. Και εν τέλει, ακόμη και δίκιο να έχει ο - όποιος - πολιτικός χώρος αντιπροσωπεύουν, σε ορισμένα ζητήματα, το πέπλο της γραφικότητας είναι δύσκολο να το αποτινάξουν. Δεν είναι ανάγκη να μυρίζει κανείς θυμιατό ή να θέλει να πάρει την Πόλη, για να το καταλάβει αυτό."

Είναι αυτά τα "όποια", που κάνουν τη διαφορά.

Στο μόνο που έχεις δίκιο, είναι στο ό,τι απέφυγα να κάνω κριτική. Το έκανα συνειδητά, όχι χάριν καθαγιασμού, αλλά για να δείξω πως εγώ, εσύ και αυτός, δεν έχουμε απαραίτητα το κριτήριο για τη μοναδική Αλήθεια.

Για το φασισμό, να το ξαναδείς, γιατί δεν ήταν υπονοούμενο. Γιατί π.χ. οι 272.000 που ψήφισαν ΛΑΟΣ είναι φασίστες, αν συμφωνούν με ένα υποσύνολο Χ απόψεων αυτού του κόμματος και οι - αριθμητικά σε αντιστοιχία - ψηφοφόροι του ΣΥΝ (βγάζω έξω το ΔΗΚΚΙ και τις άλλες δυνάμεις), δεν είναι, όταν συμπεριφέρονται ως χαϊδεμένα σκατόπαιδα, με τα δικά τους γκέτο;

(φυσικά, δεν είμαι ψηφοφόρος ούτε του ενός, ούτε του άλλου)

Για τα στερεότυπα, συμφωνώ. Κι ο Χατζιδάκις είχε τα κολλήματά του (Καραμανλής, έλεος!). Μπορεί π.χ. να σε βρίσκω πιο ερωτική από τη γυναίκα του Αδώνιδος, κι ας της ρίχνεις δύο κιλά στο ζύγι. Αλλά, αυτό που έγραψα, είχε στόχο άλλο στερεότυπο: ένας "φασίστας" που στριγγλίζει στην τηλεόραση, μόνο με τους ομοίους του θα συμπλέει. Έτσι δεν είναι το "πρέπον" σήμερα;

Και να τα βιντεάκια από εμάς (δεν εννοώ αυτό που έβαλες εσύ), τους "προοδευτικούς" (δεν εννοώ εσένα), που κατά βάθος, ορίζουμε την ύπαρξή μας μέσω της δυστυχίας των άλλων.

Στραβά τα πήρες τα προηγούμενα, δες τα από άλλη γωνία.    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο