<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

VOTE4GAP



Σήμερα έλαβα το παρακάτω e-mail:

"Άμα με διαφημίσετενε, α σας κάμω το ντραπέζι. Α κάτσω κάτου στα τέσσερα."


Θυμήθηκα κάποιον άλλον που μου είχε στείλει e-mail και ήθελε κι εκείνος να γίνει το τραπεζάκι μου και, επιπλέον, να τον μαστιγώνω. Το ΄χω μετανιώσει που αρνήθηκα -τώρα θα τον έβαζα να μου κάνει τις δουλειές του σπιτιού. Έτσι, σκέφτηκα ετούτον εδώ να μην τον αγνοήσω αβασάνιστα. Ιδού λοιπόν:


ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΩΣΤΑΚΗ

5:17 μ.μ.
Blogger artemis είπε και ελάλησε...

και φυσικά ψηφίζουμε Pas-shock... Pas mal!    



10:59 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Έισαι θεά!

(όχι εσύ η από κάτω, κυνηγοσκοτώστρα!)

Σ_ε_ αφιερώνω τα "ραδιοτηλεοπτικά", το "Σύνταγμα" και το "περιβάλλον".

Και την αιώνια υποταγή μου.    



2:20 π.μ.
Blogger Dr.Φλάντζας είπε και ελάλησε...

Αγαπητή κυρία Κουρούνα:

Φυσικά κε δεν θα ανακαλύψομεν είς κανέναν την ψήφο που δώσατε είς το κόμμαν μας.

Ρίξτε παραπετάσματα καπνού,
Dr.Φλάντζας    



12:45 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Καλά όλα αυτά, αλλά ο-λα-ός α-παι-τεί τη συνέχεια της Λαίδης Τσάτερλι (Ταρατατά). Μόνο εγώ ανυπομονώ; Κουρούνα - σώσε - το-λα-ό!    



12:26 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προλαλλήσαντα. Τι θα γίνει; θα διαβάσουμε την συνέχεια ή θα μας αφήσεις να βράζουμε στο ζουμί μας;

Μαρία    



1:55 π.μ.
Blogger greekgaylolita είπε και ελάλησε...

Mind the G.A.P. Γιαννα μου;-)    



7:15 μ.μ.
Blogger fevis είπε και ελάλησε...

Πα - σοκ και δεός μιλάμε... Κανονικά...:-)    



10:43 π.μ.
Blogger Αταίριαστος είπε και ελάλησε...

Θα ήθελα κάποιον να κάνει το τραπεζάκι, γιατί όταν αράζω στον καναπέ και απλώνω τις ποδάρες μου στο πραγματικό τραπεζάκι η σύζυγος βάζει τις φωνές.    



7:17 μ.μ.
Blogger Oneiros είπε και ελάλησε...

Παντελώς άσχετο με το post, αλλά σε πεθύμησα κι είπα να πω μια καλησπέρα :-)    



1:05 μ.μ.
Blogger Troll είπε και ελάλησε...

Ο προερδος του ΠΑΣΟΚ κ.Παπανδρεου χθες ειπε "Να βαλουμε τελος στην διαφθορα στη χωρα μας" Προτεινοντας μηχανισμους ελεγχου και διαφανειας των δημοσιων συμβασεων.
Ο κ.Σουφλιας υποστηριξε τις προαλλες οτι τα τελευταια 3,5 χρονια εχουν δημοπρατηθει εργα συνολικου κοστους 17,5 δις ευρω,και οτι η Ελλαδα τα επομενα χρονια θα ειναι ενα απεραντο εργοταξιο.
Καλοι οι μηχανισμοι της κεντρικης διοικησης ελεγχου των δημοσιων συμβασεων ,αλλα η πραξη εχει αποδειξει οτι δεν αρκουν για να παταξουν την διαφθορα που ειναι απλωμενη σε ολα τα επιπεδα.

Ο ΜΟΝΟΣ τροπος για να κερδιθει το στοιχημα κατα της διαφθορας και της εσχροκερδειας, που ολοι ξερουμε οτι λαβαινει χωρα σε βαρος των χρηματων και της ασφαλειας του πολιτη ειναι η δημιουργεια ΜΚΟ για τον ελεγχο των παραδοταιων εργων.
Ο εθελοντισμος περα απο την προστασια των δασων και των αδεσποτων ΠΡΕΠΕΙ θεσμικα να δραστηριοποιηθει πλεων ΚΑΙ για την παταξη της διαφθορας.Ελεγχοντας τα παραδοταια εργα αν ειναι συμφωνα με τις προδιαγραφες των αρχικων συμβασεων.

Ελπιζω καποτε αυτη η απλη και εφαρμοσιμη προταση να βρει υποστηριχτες.    



12:40 π.μ.
Blogger Πέπε είπε και ελάλησε...

Συμφωνώ με τους δύο ανώνυμους συναναγνώστες για τη Λαίδη Τσάτερλι.    



» Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο