<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8823282\x26blogName\x3d%CE%97+%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttps://kourouna.blogspot.com/\x26vt\x3d-2316842809200267195', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Οκτώ ανατριχιαστικές ιστορίες με επτά γάτες......και έναν Αθηναίο σκύλοΟ Νίκος Πλατής, συγγραφέας πολλών και καλών βιβλίων (Γενειάδος εγκώμιον, Black out - Το μαύρο λεξικό, Αθωνικό λεξικό, Ινίγκουα Τολπ, Κάμα Τσούχτρα, Mπαχαρικό λεξικό -μερικά από τα... 22 που έχει γράψει) εξέδωσε πρόσφατα άλλο ένα, το Οκτώ Ανατριχιαστικές Ιστορίες Με Επτά Γάτες Και Έναν Αθηναίο Σκύλο. Ο Αθηναίος σκύλος δεν είναι άλλος από τον Φιντέλ, ήρωα της ιστορίας μου Hellhound on my tail.

Νίκο, σ΄ ευχαριστώ πολύ για την τιμή. Μου έδωσες μεγάλη χαρά.

Ακολουθεί περίληψη του βιβλίου από το site του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκης:


ΟΚΤΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΓΑΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΘΗΝΑΙΟ ΣΚΥΛΟ

Έντγκαρ Άλαν Πόε, Ο μαύρος γάτος
Εφιάλτης... long play, βασισμένος στις γατικές κι αλκοολικές εμπειρίες του μακάβριου, Αμερικανού, συγγραφέα. Είναι το τρομώδες παραλήρημα (delirium tremens) καρέ καρέ, ενός τρυφερού και πονόψυχου ανθρώπου που ο... Διάβολος στο κορμί του μετάλλαξε την αγάπη και τη συμπόνια σε τυφλό μίσος και απύθμενη αυτοκαταστροφικότητα.

Μπάμπης Άνινος, Ο γάτος της γειτόνισσας
Είναι η απίστευτη ιστορία, ο βίος, του θρυλικού, κακούργου, Μούρτσουφλου, που κανένας άλλος τετράποδος κλέφτης δεν κατάφερε ποτέ να του μοιάσει. Είναι, συνάμα, μια σπουδαία ηθογραφία, μια... ακτινογραφία της αλλοτινής Αθήνας, όταν ακόμα οι πολυκατοικίες ήσαν... οριζόντιες.

Σερ Άρθρουρ Κόναν Ντόιλ, Ο Βραζιλιανός αγριόγατος
Ο πάσχων από ανίατη... λόρδωση ξάδερφος Έβεραρδ, η κρεολή σύζυγός του με τις φονικές ματιές, οι μάρτυρες-καλεσμένοι, το μυστικό σιδερένιο κλουβί, το αόρατο ελατήριο, το τελευταίο... ανθρώπινο δείπνο του μαύρου αίλουρου, οι σχετικές εξηγήσεις, η... λύτρωση!

Ιωάννης Κονδυλάκης, Ο μαύρος γάτος
Το θρυλικό καφενείο του Ζαχαράτου (στην ακμή του ακόμα), ο τριακονταετής υπάλληλος τραπέζης Παύλος Δημουλάς, μια έμμονη ιδέα που ραγδαία εξελίσσεται σε μανία καταδίωξης, ο... καταχθόνιος φίλος Νίκος Λαμιράς με τη μορφή μαύρου γαγάταρου, ο σχετικός τόμος διηγημάτων του Πόε, ένα δράμα στα μέτρα της εποχής, ένα χρονογράφημα με... προδιαγραφές Irvin Yalom.

Σιντονί Γκαμπριέλ Κολέτ, Σαά
Ψυχογράφημα πολύ λεπτών αποχρώσεων διυλισμένο από τη σαρωτική ματιά της ιδιόρρυθμης Γαλλίδας μυθιστοριογράφου. Με την ευκαιρία, θα μάθετε πότε ακριβώς ιδρώνει μια γάτα, γιατί... ανθίζουν τα πατουσάκια της στο πάτωμα.

Τσαρλς Μπόεκμαν, Ο Γάτος
Αν το πέταγμα μιας πεταλούδας στην Κίνα, σύμφωνα με τους χαοϊστές, μπορεί να προκαλέσει καταιγίδα στην Ευρώπη, τότε η απρόβλεπτη συνάντηση στη σκάλα του ανύπαντρου λογιστή Ράϋμοντ Γουϊντμπορν με το γάτα Συμεών τι θα επιφέρει άραγε στη ζωή της Μαντελέν; Ένα περίφημο... αεροφωτογραφικό διήγημα, ένα σωστό ντόμινο κοινωνικών αλληλοεξαρτήσεων.

Γιάννα Αναστοπούλου, Hellhound on my tail
Σφόδρα γατόφιλη συγγραφέας εμπλέκεται στα... άδυτα μυστήρια του μπόσε-χάουντ σκυλόκοσμου, ενώ συνάμα επιχειρεί, εις μάτην, να δώσει στον κύριο Χατζηγούλα να καταλάβει πως: Του γειτόνου μας ο σκύλος γείτονας είναι κι εκείνος!

Γρηγόριος Ξενόπουλος, Η γάτα του παπά
Ένας καλός κι αγαθός ιερωμένος (που κάποτε, όμως, ξημερώθηκε με την "Πάπισσα Ιωάννα" του Ροΐδη), μια παπαδιά με αξάν... θυμωμένης γαλοπούλας, μια μαύρη γατούλα με άσπρα μπαλώματα και ανατριχιαστικές συνήθειες (της αρέσει, λόγου χάρη, να κατουράει πάνω στην Αγία Τράπεζα), ο ήλιος, η χαρά της ζωής και της καλοσύνης.

5:18 μ.μ.
Blogger greekgaylolita είπε και ελάλησε...

Not at all my dear,not at all.
It was about time for some chills.
(κουρουνοαθηναιοσκυλοφιρματες;-P)    9:09 μ.μ.
Blogger Damsel in Stress είπε και ελάλησε...

Να μωρή, λύσσαξες με το ζωντανό αλλά τελικά διάσημη και καρακονομημένη θα σε κάνει το έρμο .. τς τς τς!

Συγχαρήκια φιλενάς!    12:21 μ.μ.
Blogger An-Lu είπε και ελάλησε...

Συγχαρητήρια!    1:13 μ.μ.
Blogger Alexis B είπε και ελάλησε...

Μααααααλιστα.
Δηλαδή αν έβλεπε τον γάτο μου τόν Καστράτο, μόνο να περπατά και να τρώει τί θα έγραφε ο άνθρωπος?
ΣΗΜ. Ο Καστράτο μου, είναι 6.8 κιλά, πέρσης, με γρί μακρί τριχωμα και γαλανά ματια.
Και τρώει, ζωή να' χει, το καταπέτασμα!!!!!!!!!!!!!!!!!    2:21 μ.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

Γαμώτο...! Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το μάθαινα κι αυτό, αλλά ήλπιζα αυτή η στιγμή να καθυστερούσε: τελικά η Κουρούνα έχει κι επώνυμο!

Κατά τα άλλα, θερμά συγχαρητήρια (κυριολεκτικά: εννοώ ότι χαίρομαι κι εγώ). Όσο μπορεί να κρίνει ένας σύγχρονος, γιατί βέβαια τελικός κριτής θα είναι μόνο ο Χρόνος, θεωρώ ότι η τιμή που σας γίνεται, να συγκατοικεί ο σκύλος σας με τέτοιους γάτους, δεν είναι υπερβολική. Και εις ανώτερα!
Τι είναι ανώτερο; Ίσως, το να εξακολουθήσετε να μπαίνετε σε συλλογές μετά πενήντα ή εκατόν έτη.    6:14 μ.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

GGL, αυτά διαβάζει ο Φιντέλ και μετά δεν μπορούμε να τον μαζέψουμε.

DiS, προπάντων καρακονομημένη...

An-Lu, ευχαριστούμε θερμώς.

Alexis B, η θεωρία καταρρέει, οι χοντροί είναι ωραίοι. Ζήτω ο Καστράτο!

Πέπε, ξέρω το "κόλλημά" σου, αλλά δυστυχώς έχω ένα (επώνυμο). Ελπίζω να μην επηρεάσει πολύ τη σχέση μας αυτό.

Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τα συγχαρητήρια, ξέρω ότι το ευχαριστιέσαι ειλικρινά!    11:50 μ.μ.
Blogger Pan είπε και ελάλησε...

Απορία: Γιατί μόνο το πρώτο κομμάτι;    6:24 π.μ.
Blogger Η Κουρούνα είπε και ελάλησε...

Pan, ίσως να του άρεσε αυτό μόνο.    4:23 μ.μ.
Blogger SilentSoul είπε και ελάλησε...

Καλησπερα
Μηπως ξερεις το τηλεφωνο του κ.Πλατή για να επικοινωνησω μαζι του;Θελουμε ν ατον καλέσουμε για μια ομιλία.Αν γνωριζεις καποιο τηλ η μειλ απαντησε μου στο epapala@gmail.com

Σε ευχαριστώ εκ τω προτέρω    9:51 π.μ.
Anonymous Ανώνυμος είπε και ελάλησε...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖    » Σχολιάστε Το Υπέροχο Τούτο Κείμενο